green_beret Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Χθες πηρα το Fifa2004 και με χαρα γυρισα σπιτι να παιξω... Βαζω το δισκακι στο drive και περιμενω. Ξαφνικα μου πεταει μηνυμα οτι το δισκακι ειναι λερωμενο ή βρωμικο. Μετα απο πολλες προσπαθειες τιποτα. Το παω σημερα πισω στο μαγαζι που το πηρα και μου λεει ο τυπος οτι αν εχω παλιο chipακι ισως να μην παιζει τα καινουργια παιχνιδια... Εμεινα μαλακας!!! Εχω το Xecutor2. Τελικα τι γινεται? θα χρειαστο αλλο τσιπακι ή να παρω το X-box και να το πλακωσω στις κλωτσιες????
Stormwatch Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δοκιμασε να το ξεκινησεις χωρις EvoX.Δηλαδη ανοιξε το ΧΒΟΧ με το δισκακι μεσα.
green_beret Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Τιποτα παλι! Παντως δεν ξερετε αν παιζει αυτο που μου ειπε ο τυπος οτι δηλαδη μπορει τα παλια τσιπακια να μην παιζουν τα καινουργια παιχνιδια? Οποιος ξερει σιγουρα ας με βοηθησει!
Stormwatch Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Αν εχεις το τελευταιο bios μεσα δεν μπορει να φταιει το τσιπακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.