AlienTechGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Σε θέμα οθόνης και κάμερας, το S7 Edge είναι κατά πολύ ανώτερο από το 6S. Σε δύναμη πιθανότατα να είναι πολύ κοντά, με ίσως ένα προβάδισμα να το έχει το 6S λόγω της αρκετά χαμηλότερης ανάλυσης της οθόνης. Μπαταρία εννοείται ανώτερη στο S7 Edge. Στο θέμα υποστήριξης, το S7 Edge βγήκε με Marshmallow, θα πάρει την 7άρα σίγουρα και πιθανότατα και την επόμενη "μεγάλη" αναβάθμιση. Άρα δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, όσο παρουσιάζονται. Θεωρώ ότι το S7 Edge, είναι το πληρέστερο κινητό αυτή τη στιγμής της αγοράς, και ο μόνος σοβαρός λόγος που θα προτιμούσε κάποιος το 6S, είναι το λειτουργικό. 1
Chr1s13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Τα πράγματα ειναι απλα όταν μιλαμε για δυο top συσκευές διαφορετικού λογισμικού.... Μια ειναι η ερώτηση,ποιο λογισμικό προτιμάει;!!! Τα αλλα ειναι περιττά και άσκοπα και απο τις δυο συσκευές θα μείνει πλήρως ικανοποιημένος για διαφορετικούς λόγους απλα...ποιο λογισμικό τον καλύπτει;
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Τα πράγματα ειναι απλα όταν μιλαμε για δυο top συσκευές διαφορετικού λογισμικού.... Μια ειναι η ερώτηση,ποιο λογισμικό προτιμάει;!!! Τα αλλα ειναι περιττά και άσκοπα και απο τις δυο συσκευές θα μείνει πλήρως ικανοποιημένος για διαφορετικούς λόγους απλα...ποιο λογισμικό τον καλύπτει; Αυτο που λες θα ισχυε αν η συγκριση ηταν μεταξυ Galaxy S7 edge(5.5ιντσες)και Iphone 6s Plus 64gb(5.5ιντσες και αυτο)και προφανως το 64ρι μοντελο μιας και τα iphone δεν παιρνουν καρτες μνημης και το βασικο 16ρι μοντελο ειναι ντροπη που υπαρχει ακομα στην αγορα . Εκει να πω οτι ναι στεκει αυτο που λες. Αλλα οταν μιλαμε για S7 edge και Iphone 6s(υποθετω το 16gb λογω χαμηλης τιμης αν και ειναι fail),και η χρηση ειναι και η χρηση πολυμεσων τοτε εκει δεν υπαρχει γνωμη μου,γνωμη σου και γνωμη του υπαρχει οτι το S7 edge ειναι καλυτερο λογω μεγαλυτερης μπαταριας και φυσικα μεγαλυτερης οθονης(απολαμβανεις ανετα video,παιχνιδια,ταινιες).Ακομα και μεγαλυτερη και καλυτερη εγγυηση εχει το S7 edge απο το Iphone και οτι ειναι αδιαβροχο,και οτι εχει μεγαλυτερο χωρο,και καλυτερη οθονη και και και.
@topos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Καταρχας τι ειναι το MTN(να υποθεσω καποιος παροχος)? Καταδευτερων, τι τιμες(η τι διαφορα πρεπει να πληρωσει/η πρεπει να κανει αλλο σσυμβολαιο κοκ) τα βρισκει?
AggelosTz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Να το θέσω απλά ...όταν μία ναυαρχίδα παίρνει αναβαθμίσεις μήνες μετά από την επίσημη κυκλοφορία τους και κινητά του κατοσταρικού (moto E,moto G) κυκλοφορούν με τα τελευταία updates κ την έκδοση android σχεδόν την στιγμή που αυτές βγαίνουν...ε τότε ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει αν έχω το καλύτερο κινητό όταν η υποστήριξη του είναι τραγική!Επίσης νιώθω μ...ας να ξέρω ότι η τιμή του μετά από μερικούς μήνες θα πέσει παρά πολύ . Γι'αυτο λέω 6s πάνω από s7 και 6P πάνω από 6s. Ένα κινητό δεν είναι μόνο σπεκ αλλιώς θα αγόραζαμε μόνο από Κινα . Και τέλος customization...σε ενδιαφέρει ; Αν ναι ξέρεις την απάντηση .
slk200gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Αυτο με την μεταπώληση νομιζω οτι ισχύει μονο αν αγοράσεις το σαμμυ μόλις βγει ( στην αρχή κόστιζε περίπου στα 840 ),εγω το αγόρασα πριν 3 μήνες 7s edge 600e τώρα Πουλιέται άνετα 400 και κατι απώλεια 200ε ,το iPhone 6 s 64 το αγόρασα 840 τον Ιανουάριο το πούλησα μετά απο 4μηνες 580 ,χασούρα 260 ε ,που λοιπόν ειναι η χασούρα μεγαλύτερη ?και ξανατονιζω αρκεί να μην πάρεις το σαμμυ την πρωτη μέρα .Τωρα θα το ξαναπώ ,παρολου που εχω διαφορα αλλα Apple μηχανήματα που πράγματι ειχε άψογη συνεργασία με το κινητό iPhone δεν θα. Ξαναγυρνουσα σε iPhone ,ειναι βαρετό και έχει πολλούς περιορισμούς ,το iPhone ειναι καλο όταν έχει jailbreak σε αυτην ομως την περίπτωση έχεις αστάθεια στην συσκευή όπως και στις android συςκευες και επισης ξεχνάς και τα update ,το μεγαλύτερο νήμα στο iphonehellas ειναι ποτε θα βγει το καινούριο jb ,βουρ για το edge και όταν θα άρει η Apple τους περιορισμούς και θα βάλει αξιποπρεπη μνήμη για το στάνταρ μοντέλο (στα 650 ε ) να το ξανασκεφτούμε
taslikos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Ειναι η προτίμηση του καθένος. Εγω που δεν θέλω ανδροιδ πήρα 6s. Θεωρείτε οτι ειναι ένα απο τα πιο γρηγορα κινητά στον κόσμο μαζί με το s7 απλά ειναι η υποστήριξη που θα έχεις στο πέρασμα των χρόνων με ένα iPhone σε σχέση με τα αλλα... Οποίο και να παρεις χαμένο δεν θα πάει ειναι όλα άριστα!! Απλά γενικά σε πολλά πράγματα υπερέχει το iPhone εκτός κάμερας και οθόνης απο το άλλο(σε θέμα λειτουργικότητας, και εφαρμογών). Τώρα πρέπει να ζυγισει τι θελει και να αποφασίσει. (Μην αρχίσετε να φωνάζετε μόνο αυτο δεν θέλω τώρα την άποψη μου είπα!!!)
slk200gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Ειναι η προτίμηση του καθένος. Εγω που δεν θέλω ανδροιδ πήρα 6s. Θεωρείτε οτι ειναι ένα απο τα πιο γρηγορα κινητά στον κόσμο μαζί με το s7 απλά ειναι η υποστήριξη που θα έχεις στο πέρασμα των χρόνων με ένα iPhone σε σχέση με τα αλλα... Οποίο και να παρεις χαμένο δεν θα πάει ειναι όλα άριστα!! Απλά γενικά σε πολλά πράγματα υπερέχει το iPhone εκτός κάμερας και οθόνης απο το άλλο(σε θέμα λειτουργικότητας, και εφαρμογών). Τώρα πρέπει να ζυγισει τι θελει και να αποφασίσει. (Μην αρχίσετε να φωνάζετε μόνο αυτο δεν θέλω τώρα την άποψη μου είπα!!!) Αυτο το υπερέχει σε πολλά θα πρέπει να το δούμε λίγο ,επισης μια και ημουν χρήστης iPhone απο το 3 μεχρι και το 6s την μόνη συσκευή που δεν πήρα ηταν το 5s (εχω λοιπόν αλαξει 7συσκευες ) αυτο με την υποστήριξη ισχύει μονο αν θελεις να πάρεις κινητό που θα το κρατήσεις πανω απο 4χρονια ομως δογματικά λέω οτι τα iPhone ειναι καλα για 2 χρόνια μετά τα δυο εάν το αναβαθμίσεις έχει τα θεματάκια του με κολλήματα ,μπαταρία κτλ
thelos257 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Καταρχας τι ειναι το MTN(να υποθεσω καποιος παροχος)? Καταδευτερων, τι τιμες(η τι διαφορα πρεπει να πληρωσει/η πρεπει να κανει αλλο σσυμβολαιο κοκ) τα βρισκει? Ναι φιλε μ καλημερα κιολας ειναι παροχος και το παιδι χρωσταει το λαπτοπ του που το πειρε τον Νοεμβριο του 16 700ευρω με δωσεις και τωρα του μενουν 439ευρω και εχει μονο τα 400 αν βρει και τα αλλα θα το ξεπληρωσει και θα βαλει αλλη συσκευη πανω. Τα πράγματα ειναι απλα όταν μιλαμε για δυο top συσκευές διαφορετικού λογισμικού.... Μια ειναι η ερώτηση,ποιο λογισμικό προτιμάει;!!! Τα αλλα ειναι περιττά και άσκοπα και απο τις δυο συσκευές θα μείνει πλήρως ικανοποιημένος για διαφορετικούς λόγους απλα...ποιο λογισμικό τον καλύπτει; το iOS ειναι μονοτονο το περιβαλλον του απο την αλλη το S7 Edge ειναι ανταξιο του S6 Edge Plus οποτε σκεφτεται να παει σε κανενα LG G3 αλλα θα αξιζει στις μερες μας ; 350ευρω να τελιωσει αυτη η ιστορια αφου θα δυσκολευτει να βρει τα υπολοιπα 39ευρω για να ξεπληρωσει την ΜΤΝ και να το αφησει ετσι το ολο θεμα ή βλεπει και το Nexus 5X.
taslikos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Αυτο το υπερέχει σε πολλά θα πρέπει να το δούμε λίγο ,επισης μια και ημουν χρήστης iPhone απο το 3 μεχρι και το 6s την μόνη συσκευή που δεν πήρα ηταν το 5s (εχω λοιπόν αλαξει 7συσκευες ) αυτο με την υποστήριξη ισχύει μονο αν θελεις να πάρεις κινητό που θα το κρατήσεις πανω απο 4χρονια ομως δογματικά λέω οτι τα iPhone ειναι καλα για 2 χρόνια μετά τα δυο εάν το αναβαθμίσεις έχει τα θεματάκια του με κολλήματα ,μπαταρία κτλ Συμφωνώ απολυτά μαζί σου, και σέβομαι την άποψη σου άλλα δεν είναι πιο ωραία η υποστήριξη 4-5 ετών πάρα των 2 ετών και μετά πέταμα? εγω μαζι σου ειμαι οτι η samsung βγάζει πολυ καλα κινητα αλλα αν τα υποστηριζε κιολας θα ηταν καλυτερα. Αυτο που μου αρεσει εμενα ειναι το οτι οποια εφαρμογη και να εχω στο δικο μου iphone θα δουλεψει τελεια, και νομιζω πως αυτο ειναι που κανει το iphone να υπερεχει εναντι του αλλου. Εξαλλου ερχομαστε καθημερινα σε επαφη με το κινητο μας και τις εφαρμογες του. Δεν λεω πως το αλλο ειναι ξευτιλα, το αντιθετο ειναι ΑΡΙΣΤΟ κινητο αλλα αν θελουμε να δουλευουν τα παντα ρολοι και να μην γοογλαρουμε καθε 3 και λιγο πως να αντιμετωπισω το ταδε προβλημα στο ανδροιδ νομιζω πως οποιος το θελει για δουλεια και οχι για παιχνιδι το iphone ειναι μονοδρομος. Επισης να αναφερω πως αυτο με τα μικροκολληματα ισχυει με τα iphone γιατι και εγω τα κατεχω ολα μετα το 4s, αλλα αυτα αρχιζουν πιο μετα απο τα 2 χρονια κατ'εμε.. εγω πχ το iphone 5 μου που το εχω ακομη και το θεωρω κινιταρα ακομη και ας μην ειναι για πολλους. και ομως κανει την δουλεια του αψογα και δεν με εκνευριζει διπλα στο 6s plus που εχω τωρα, ενω το Galaxy s4 που ειχε βγει τοτε δεν ειναι για τιποτα τωρα πια (το εχω και αυτο και το λεω ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ)... Αντιθετα το 4s δεν ειναι τοσο εντιμο για την εποχη... Πιστευω πως το 5 θα καταρακωθει οταν παρει το ios 10. φιλικα, δεν θα ηθελα να γινει χαμος παλι με ανδροιδ vs ios ο καθενας εχει την αποψη του, τελικα το θεμα του ts θα ειναι να επιλεχθει ενα λογισμικο και οχι κινητο εμφανισιακα (η διαφορα αλλα).... οποιο και να παρει θα ειναι το καλυτερο στην αγορα αυτη την στιγμη!
slk200gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 στα δικά μου προγράμματα ειδα οτι στο androit κάποια δουλεύουν ποιο σωστά και κάποια έχουν περισσότερες δυνατότητες ,ενδεικτικά το Rachio (αυτόματο πότισμα και αμερικανική εταιρεία ) δεν δεχόταν το μακροπρόθεσμο προγραμματισμό ,στο eagle eye (κάμερες ) στο αντροιτ έχει περισσότερες δυνατότητες όπως κατέβασμα βιντεο και με scroll απο την μια cam στην άλλη ,το προγραμμα της GoPro ειναι πιο πλούσιο στο androit και κάποια αλλα που δεν θυμάμαι τώρα
Chr1s13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Αυτο που λες θα ισχυε αν η συγκριση ηταν μεταξυ Galaxy S7 edge(5.5ιντσες)και Iphone 6s Plus 64gb(5.5ιντσες και αυτο)και προφανως το 64ρι μοντελο μιας και τα iphone δεν παιρνουν καρτες μνημης και το βασικο 16ρι μοντελο ειναι ντροπη που υπαρχει ακομα στην αγορα . Εκει να πω οτι ναι στεκει αυτο που λες. Αλλα οταν μιλαμε για S7 edge και Iphone 6s(υποθετω το 16gb λογω χαμηλης τιμης αν και ειναι fail),και η χρηση ειναι και η χρηση πολυμεσων τοτε εκει δεν υπαρχει γνωμη μου,γνωμη σου και γνωμη του υπαρχει οτι το S7 edge ειναι καλυτερο λογω μεγαλυτερης μπαταριας και φυσικα μεγαλυτερης οθονης(απολαμβανεις ανετα video,παιχνιδια,ταινιες).Ακομα και μεγαλυτερη και καλυτερη εγγυηση εχει το S7 edge απο το Iphone και οτι ειναι αδιαβροχο,και οτι εχει μεγαλυτερο χωρο,και καλυτερη οθονη και και και. Δεν μπαίνω στην διαδικασία σύγκρισης/κόντρας το θεωρώ απόλυτα περιττό γιατί είμαι της άποψης ότι για το ποια συσκευή αρμόζει στον κάθε χρήστη ειναι καθαρά υποκειμενικό,αλλα <<καλύτερη>> και <<μεγαλύτερη>> εγγύηση το s7 απο το 6s απο που πηγάζει αυτη η άποψη;;;!!! Υ.Γ. Δεν ανήκω στους λεγόμενους iphonakides κλπ εχω υπάρξει dev σε android όπως και σε iOS
thelos257 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Τελικα παιδια πηρε το Nexus 5X καθαρο Android:
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 σκεφτεται να παει σε κανενα LG G3 αλλα θα αξιζει στις μερες μας ; 350ευρω να τελιωσει αυτη η ιστορια αφου θα δυσκολευτει να βρει τα υπολοιπα 39ευρω για να ξεπληρωσει την ΜΤΝ και να το αφησει ετσι το ολο θεμα ή βλεπει και το Nexus 5X. Ηταν τοσο δυσκολο αυτο να το εγραφες απο την αρχη να τελειωνε το θεμα σε 3 σχολια? Ανοιχτηκε θεμα για κινητα των 600 ευρω και μεσα σε λιγες ωρες η αγορα εγινε των 200ευρω επειδη λεφτα δεν υπηρχαν?? Τσαμπα θεμα ανοιχτηκε. Τελικα παιδια πηρε το Nexus 5X Καλοριζικο και καλοδουλευτο. 1
thelos257 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ηταν τοσο δυσκολο αυτο να το εγραφες απο την αρχη να τελειωνε το θεμα σε 3 σχολια? Ανοιχτηκε θεμα για κινητα των 600 ευρω και μεσα σε λιγες ωρες η αγορα εγινε των 200ευρω επειδη λεφτα δεν υπηρχαν?? Τσαμπα θεμα ανοιχτηκε. Καλοριζικο και καλοδουλευτο. Καλημερα των 350Ευρω παρακαλω Επειδη δεν εβρησκε λογο να παει σε S7 Edge και σε iPhone αλλα επελεξε καθαρο Android.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα