Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας φιλος ενδιαφερεται για την αγορα με συνδρομη απο την ΜΤΝ αυτων των δυο κινητων ποιο ειναι το καλυτερο ; Προκειται να ξεπληρωσει το χρεως του και θα ηθελε να βαλει μια κινητη συσκευη πανω.

Ακουμε προτασεις.

Δημοσ.

Προβλέπω να γίνεται χαμός πάλι...

Samsung S7 Edge από μένα. Επίπεδα ανώτερο σε όλα...

Ουσιαστικα δεν εχει διαφορα απο ενα S6 edge plus μονο του οτι ειναι αδιαβροχο και που να το βαλεις διπλα απο ενα ποτιρι νερο δεν θα παθει τιποτα σε αντιθεση με ενα S6 edge plus. Οι δυο αντιπαλες εταιριες στρατοπεδα αν το πω ετσι. Δεν τον χαλαει το iOS μοναχα οτι πρεπει να ανοιγει καθε εφαρμογη ως και το Messenger του Fb που στο Android ερχεται εικονιδακι και εκτος τουτου στο iOS δεν μπορεις να βαλεις τον καιρο απ εξω τα βηματα και αυτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνεiς λάθος εδώ φίλε μου.

Το S7 Edge είναι σαφέστατα βελτιωμένο σε σχέση με το S6 Edge Plus. Πέρα από το ότι είναι αδιάβροχο, είναι πιο γρήγορο, έχει υποδοχή για microSD κάρτες, έχει καλύτερη κάμερα και βελτιωμένη οθόνη. Επίσης, πρέπει να έχει βελτιωθεί και η μπαταρία αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό.

Επεξ/σία από AlienTechGR
  • Like 2
Δημοσ.

Το s7 edge είναι μακράν καλύτερο απ το 6s (οθόνη-κάμερα-ταχύτητες-multitasking) αλλά εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε 6s για το interface

• Like 1
Δημοσ.

Κάμερα, design,επιδόσεις 7s....logo και status 6s. Αν είχα να διαλεξω θα έπαιρνα iphone. Καλύτερη αξία μεταπώλησης, καλύτερη υποστήριξη ,περισσότερα update. Το samsung καλό ,χρυσό, τέλειο αλλά μετά από κάνα εξάμηνο γεια σας η τιμή του. Αν μου ελεγες Nexus 6P vs 6s θα σου έλεγα 6P με κλειστά μάτια .

• Like 1
Δημοσ.

Προβλέπω να γίνεται χαμός πάλι...

Samsung S7 Edge από μένα. Επίπεδα ανώτερο σε όλα...

κλαιω με το προβλεπεται να γινει χαμος! ποσο ισχυει! 

παντως εμενα φιλος μου που εχει το S7 edge εχει θεμα με την selfie  camera αρκετα κατωτερη του 6S

• Like 1
Δημοσ.

Το s7 edge είναι μακράν καλύτερο απ το 6s (οθόνη-κάμερα-ταχύτητες-multitasking) αλλά εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε 6s για το interface

Για το πιο θα πηγαινες σε 6S iPhone φιλε μου δεν πολυ καταλαβα.

Κάμερα, design,επιδόσεις 7s....logo και status 6s. Αν είχα να διαλεξω θα έπαιρνα iphone. Καλύτερη αξία μεταπώλησης, καλύτερη υποστήριξη ,περισσότερα update. Το samsung καλό ,χρυσό, τέλειο αλλά μετά από κάνα εξάμηνο γεια σας η τιμή του. Αν μου ελεγες Nexus 6P vs 6s θα σου έλεγα 6P με κλειστά μάτια .

Μαλιστα Αγγελε δηλ θα πηγαινες σε Samsung S7 Edge για καμερα κατασκευη και επιδοσεις και για λογο και στατιστικα σε iPhone 6S σωστα ; Και δεν το αποκλειω να μην παρει την 7.0.1 εκδοση το S7 Edge γενικοτερα ασε που ακουσα οτι θα την παρει αρχες του νεου χρονου 2017.

Δημοσ.

Για το πιο θα πηγαινες σε 6S iPhone φιλε μου δεν πολυ καταλαβα.

Μαλιστα Αγγελε δηλ θα πηγαινες σε Samsung S7 Edge για καμερα κατασκευη και επιδοσεις και για λογο και στατιστικα σε iPhone 6S σωστα ; Και δεν το αποκλειω να μην παρει την 7.0.1 εκδοση το S7 Edge γενικοτερα ασε που ακουσα οτι θα την παρει αρχες του νεου χρονου 2017.

για το λογισμικο του τπ ios

Απο παλια τα τελευταια μοντελα της σειρας galaxy S παιρναν την τελευταια εκδοση android προς τα τελη του χρονου

Δημοσ.

Από εμένα s7 edge μακράν καλύτερο σε όλα τα σημεία

Σωστος :) Αλλα συγκρινεται και το S6 Edge Plus με το S7 Edge ; Εκτος απο την μεγαλη οθονη που εχει το S6 Edge Plus και την καλυτερη καμερα 16MP και εκτος τουτο το S7 Edge ειναι αδιαβροχο και αυθεντικο σε σκονη και νερο οποτε ;

Δημοσ.

Σωστος :) Αλλα συγκρινεται και το S6 Edge Plus με το S7 Edge ; Εκτος απο την μεγαλη οθονη που εχει το S6 Edge Plus και την καλυτερη καμερα 16MP και εκτος τουτο το S7 Edge ειναι αδιαβροχο και αυθεντικο σε σκονη και νερο οποτε ;

περισσοτερα megapixel δεν σημαινει καλυτερη καμερα
  • Like 1
Δημοσ.

Μιλαμε για αγορα καινουργιου κινητου και λες οτι το Iphone 6s(προσοχη σε ολους btw μιλαμε για το iphone 6s ουτε καν το 6s plus)και θα προτιμουσες/προτεινες αυτο επειδη εχει καλυτερη μεταπωλιτικη αξια και ας ειναι χειροτερο σε ολα?

Ακομα και τους υπαλληλους της apple αν ρωταγες το παραπανω(εκτως οτι θα τους επιαναν τα γελια)προφανως και θα σου ελεγαν για Galaxy S7 edge. Τωρα αν υπαρχει το ψυχολογικο της μεταπωλητικης αξιας πριν καν την αγορα τοτε αλλου ειναι το προβλημα δυστηχως και οχι στην επιλογη κινητου.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλαμε για αγορα καινουργιου κινητου και λες οτι το Iphone 6s(προσοχη σε ολους btw μιλαμε για το iphone 6s ουτε καν το 6s plus)και θα προτιμουσες/προτεινες αυτο επειδη εχει καλυτερη μεταπωλιτικη αξια και ας ειναι χειροτερο σε ολα?

Ακομα και τους υπαλληλους της apple αν ρωταγες το παραπανω(εκτως οτι θα τους επιαναν τα γελια)προφανως και θα σου ελεγαν για Galaxy S7 edge. Τωρα αν υπαρχει το ψυχολογικο της μεταπωλητικης αξιας πριν καν την αγορα τοτε αλλου ειναι το προβλημα δυστηχως και οχι στην επιλογη κινητου.

Ενταξει μην το ξεφτιλίζεις κιολας(θα έπιαναν τα γέλια τους υπαλλήλους της Apple...)Καλο χρυσό το s7 αλλα φυσικά και θα κοιτάξεις και την αξία μεταπώλησης συν τοις άλλοις,μην μου πεις ότι εσύ ότι κινητό πήρες πριν δυο χρόνια με αυτο εισαι ακόμα θα πεις ψέματα...

Αλλα μιας και είπα πριν δυο χρόνια θέλεις να δουμε μια Apple συσκευή πχ iPhone 5s και μια android της ίδιας χρονιάς διάφορες στην μεταπωλητική τους αξία;

Αλλα ας το πάρουμε λιγο διαφορετικά το θέμα ναι να προτιμήσει το s7 edge γιατί εχει καλύτερο hardware(υποκειμενικό αυτο κι αν θες το αναλύουμε),ειναι αδιάβροχο κλπ κλπ...

Γιατί να σκάσει 700 ευρώ για μια συσκευή που η υποστήριξη της (αναβαθμιςεις Κλπ)σε ενα ενα/μισή χρόνο που θα πεταχτεί κανένα s8 θα πάψει;

Γιατί να μην δώσει τα ίδια για μια συσκευή με ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ υποστήριξη για αλλα δυο τρία χρόνια;

Κι απο εκει και πέρα απόδειξε μου τις τεράστιες τεχνολογικές διάφορες του 6s με s7 edge....!!!

Πρόσεξε τι θα μου πεις,μην μπεις στο τρύπακι του οχταπυρινου επεξεργαστή στα τάδε ghz και τόση ram κλπ μην ξεχνάς ότι συγκρίνεις iOS συσκευή με android ετσι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...