Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στη παρεα,αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,μια μερα καθως μιλουσα στο κιν μου πεσε το κιν πανω στο tower και μαυρισε οθονη.Περιμενα να κουνηθηκε καλωδιο αλλα δυστηχως δεν ηταν αυτο.Το pc δουλευει κανονικα ακουγονται ηχοι windows οτι μπαινει κανονικα αλλα δεν δειχνει εικονα ουτε στο bootarisma,υποψην οτι εικονα δεν βγαζει ουτε απο την καρτα γραφικων ουτε απο την onboard θυρα vga.Εβαλα εβγαλα μνημες μια μια,δοκιμασα με αλλο τροφοδοτικο,εβαλα σε αλλη οθονη,εκανα cmos με jumper και τωρα δοκιμαζω να βγαλω μπαταρια.Παει σε κανεναν η σκεψη πουθενα τι πρεπει να κοιταξω?

Δημοσ.

ναι το εκανα και αυτο αλλα με προβληαμτιζει οτι και η onboard vga δεν δινει σημα...τιποτα και με μπαταρια...

Δημοσ.

δοκιμασε να στησεις εαν ξερεις την μητρικη εξω απο το κουτι και να ξεκινησει.

εαν οχι και ενω εισαι σιγουρος οτι τα εχεις κανει ολα σωστα καθως και τις συνδεμσολογιες κανε μια τελευταια μαγκια και βγαλε την ψυχτρα απο πανω και δοκιμασε να ξεκινησεις χωρις ψυχτρα.ισα ισα να δεις εαν εχεις εικονα.αν και δεν νομιζω να βοηθησει το τελευταιο.

το μυαλο μου παει σε μητρικη.

Δημοσ.

Οι Onboard VGA συνηθως δεν δινουν σημα εαν εχεις κουμπωμενη καρτα σε PCI Express. Υπαρχει επιλογη απο BIOS αλλα πιο ευκολο ειναι να βγαλεις τελειως την GPU και να δοκιμασεις απο onboard. Δεν ξερω τι κινητο εχεις αλλα δυσκολα να επαθε ζημια το hardware απο τετοιο χτυπημα...(Εκτος αν εχεις αυτο retrobrick-vintage-phones_Lw8Sl_5965.jpg  :-D  :lol: )

• Like 1
Δημοσ.

Καπως ασχετο αλλα δοκιμασε και σε αλλη οθονη αν εχεις και με αλλο καλωδιο..Επαναλαμβανω, ασχετο φαινεται αλλα πρεπει να αποκλειστει και αυτο..

shepard και αυτο το ειχα στο μυαλο μου μηπως απο τον κραδασμο μαυρισε λογο καρτας και μετα που την εβγαλε και την ξανα εβαλε ενεργοποιηθηκε η on board απο το bios αλλα αφου το δοκιμασε και με σκετη on board τοτε το αναιρει αυτο..Θα επαιζε ετσι..

Σορυ φιλε μου μολις ειδα οτι εβαλες και αλλη οθονη.Εννοειται πως οταν συνδεσες το καλωδιο στην on board,  την καρτα την ειχες βγαλει εντελως ε?

Δημοσ.

Πιαδες τα χω κανει ολα τα παραπανω αν σας πω τι ηταν θα μεινετε με το στομα ανοικτο,ο σκληρος δισκος πρεπει να ειχε φαει καποιο στατικο μολις ξεσυνδεσα το sata (υποψην ειχα βγαλει ρευματα απο πανω) δουλεψε,επειτα εβαλα και ρευμα στο σκληρο και ολα μια χαρα...πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο...

Δημοσ.

Πιαδες τα χω κανει ολα τα παραπανω αν σας πω τι ηταν θα μεινετε με το στομα ανοικτο,ο σκληρος δισκος πρεπει να ειχε φαει καποιο στατικο μολις ξεσυνδεσα το sata (υποψην ειχα βγαλει ρευματα απο πανω) δουλεψε,επειτα εβαλα και ρευμα στο σκληρο και ολα μια χαρα...πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο...

Από όλα όσα γράφεις δεν βγάζουν νόημα. Από τη στιγμή που άκουγες ήγους από τα win αλλά δεν είχες θέμα με το hardware του tower. Αν είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών ή ο σκληρός δεν θα άκουγες ήχους. Προφανώς κάτι με το καλώδιο είχε να κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...