Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στη παρέα εχω το Acer aspire 7730zg με cpu intel pentium dual T3400 2.16Ghz εδω και καμποσα χρονια απο το '09 αλλα επειδη δεν μπορει να τρεξει τα καινουρια παιχνιδια λογω καρτας Geforce 9300M GS με 512MB σκεφτομουν μηπως και την αλλαξω .  Oτι βγαινει και δεν ειναι ενσωματωματωμενη στην μητρικη το ξερω γιατι πριν απο 1-2 χρονια την εβγαλα για να αλλαξω παστα σε αυτη και τη cpu . Ξερει καποιος ποια μπορω να τοποθετησω και αν αξιζει αυτη η αναβαθμιση ;

Δημοσ.

Πρώτον μιλάμε για ένα λάπτοπ μιας προηγούμενης γενιάς,οπότε ότι και να βάλεις επάνω του πάλι θα είναι ένα παρωχημένο hardware.Τα λεφτά που θα δώσεις για να αναβαθμίσεις,αν και εφόσον υπάρχει κάτι,δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν θα έχεις καμία ουσιαστική βελτίωση στα παιχνίδια.

Αν θες να κάνεις κάτι ουσιαστικό πάρε έναν ssd και αναβάθμισε τον επεξεργαστή σου σε κάποιον core 2 duo που τους βρίσκεις αρκετά φτηνά.Δεν θα δεις διαφορά στα παιχνίδια αλλά θα έχεις μια πιο ευχάριστη εμπειρία χρήσης.

• Like 1
Δημοσ.

Εγκυκλοπαιδική ερώτηση : Από θερμοκρασίες πως είσαι ; Έχεις βάση ψύξης ή όχι στο laptop ; B)

Δημοσ.

Εγκυκλοπαιδική ερώτηση : Από θερμοκρασίες πως είσαι ; Έχεις βάση ψύξης ή όχι στο laptop ; B)

μετα την αλλαγη παστας φτανει μεχρι τους 85 βαθμους πριν χτυπαγε 105 - 110 και εσβηνε το λαπτοπ ! βαση ψυξης ειχα απο οταν το αγορασα εχω αλλαξει 2 βασεις!! 

http://forum.notebookreview.com/threads/aspire-7730g-gpu-upgrade-mxm-ii.682735/

http://www.ebay.com/itm/Video-Card-Graphic-card-GT240M-MXM-1GB-DDR3-for-ASUS-M90GN-C90P-C90S-M60J-laptop-/201612231033?hash=item2ef1068179:g:j9wAAOSwM4xXcRHd

http://www.ebay.com/itm/M90GN-GT-240M-1GB-DDR3-5520G-5920G-5930g-8930-8930g-6930-6930g-6935g-VGA-Card-/182193249794?hash=item2a6b905e02:g:K8EAAOSwUUdXDjEG

Πρεπει να ρωτησεις συγκεκριμενα αν παιζει στο δικο σου ή χρειαζεται καποιο update

http://www.ebay.com/itm/For-Asus-G60-G60J-NVIDIA-Graphic-Video-Card-Gtx260M-1GB-G92-751-B1-69N0FHV11B02-/251999676432?hash=item3aac59e810:g:VNEAAOSwDNdVgp-c

Aυτη μαλλον δεν χωραει....

Ειναι πολλα τα λεφτα αλλα αν δεν σε παιρνει για κατι περισσοτερο...

Η τελευταια δεν βλεπω να ταιριαζει οι αλλες 2 πρεπει να κανουν θα ρωτησω  βεβαια  αν ειναι να παρω καποια αν δουλευει στο δικο μου !

ευχαριστω

φιλε Νικο εχεις δικιο , αλλα πλεον δεν μπορω να δωσω 700 ή 1000 ευρω για λαπτοπ που να παιζει παιχνιδια χωρις προβληματα , πανε οι καλες εποχες ! απλα ελεγα να το αναβαθμισω να μην σερνεται τοσο πολυ ! προτιμω να φτιαξω τον σταθερο Η/Υ που θα μου βγει και πιο οικονομικα παρα να παρω καινουριο laptop !  :-)  Οσο αναφορα τον SSD το σκεφτομαι εδω και καιρο να βαλω  , για cpu δεν ξερω αν αξιζει και αν βρω κιολας !

Δημοσ.

Τα ίδια και σε έναν γνωστό μου , χωρίς βάση έκλεινε από την υπερθέρμανση , η ρημάδα η Geforce 9300M GS 512MB κάνει τη ζημιά , τι βάση έχεις τώρα ; B)

Δημοσ.

φιλε Νικο εχεις δικιο , αλλα πλεον δεν μπορω να δωσω 700 ή 1000 ευρω για λαπτοπ που να παιζει παιχνιδια χωρις προβληματα , πανε οι καλες εποχες ! απλα ελεγα να το αναβαθμισω να μην σερνεται τοσο πολυ ! προτιμω να φτιαξω τον σταθερο Η/Υ που θα μου βγει και πιο οικονομικα παρα να παρω καινουριο laptop !  :-)  Οσο αναφορα τον SSD το σκεφτομαι εδω και καιρο να βαλω  , για cpu δεν ξερω αν αξιζει και αν βρω κιολας !

Κοίτα μια αναβάθμιση σε gpu cpu και ssd δεν θα σου βγει κάτω από 200 ευρώ...και την μερίδα του λέοντος θα την πάρει η gpu που θα σου κοστίσει όσο ο ssd και ο cpu μαζί!!!και πάλι θα είναι ένα παλιό λάπτοπ!!!!

Εγώ θα έκανα μια αναβάθμιση στην cpu με το πολύ 20 ευρώ...και θα έβαζα και εναν ssd που θα μου έμενε στην τελική και για μελλοντική χρήση!

Πάντως με 300-350 ευρώ παίρνεις μηχάνημα που από είναι δυνατότερο σε όλα από αυτό που έχεις.Δεν χρειάζεται να φτάσεις τα 700!

• Like 1
Δημοσ.

Τα ίδια και σε έναν γνωστό μου , χωρίς βάση έκλεινε από την υπερθέρμανση , η ρημάδα η Geforce 9300M GS 512MB κάνει τη ζημιά , τι βάση έχεις τώρα ; B)

Τωρα εχω την Thermaltake Life Cool προς το παρων μια χαρα παει !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...