Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 4G/LTE WIND

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

λεω να αγορασω το κινγτο του τιτλου. Ξερετε αν δουλευει κανονικα το 4G/ LTE της wind με αυτο?

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω με Wind θα έχεις θέμα σε 4G με το συγκεκριμένο λόγω έλλειψης της 800Mhz μπάντας.

Εκλειπει απο τη συσκευη η ειναι κλειδωμενο απο το λογισμικο? Δεν θα πιανω καθολου 4G ?

Δημοσ.

Οπου χρησιμοποιεί η Wind κεραίες στα 800mhz για το 4G δε θα μπορεί να συνδεθείς με το Xiaomi. Τώρα για το τι κάλυψη έχει η μπάντα των 800Mhz απο την Wind δεν ξέρω. Απο όσο έχω διαβάσει, εκτός μεγάλων πόλεων παίζει αρκετά.

Δημοσ.

Οπου χρησιμοποιεί η Wind κεραίες στα 800mhz για το 4G δε θα μπορεί να συνδεθείς με το Xiaomi. Τώρα για το τι κάλυψη έχει η μπάντα των 800Mhz απο την Wind δεν ξέρω. Απο όσο έχω διαβάσει, εκτός μεγάλων πόλεων παίζει αρκετά.

Καταλαβα. Οποτε σε αθηνα λογικα θα πιανει λογικα το 4G απο τις αλλες 2 μπαντες. Αρα σε αλλες περιοχες που δεν καλυπτονται ουτε απο τις αλλες 2 δε θα πιανει καθολου σωστα?

Δημοσ.

Κοίτα είτε 3G είτε 4G για casual browsing κ gaming σε κάποιο cloud game το 3G είναι υπέρ αρκετό γύρο στα 9-10 mbps πιάνει όσο δλδ και το μέσο όρο των wifi δικτύων στην Ελλάδα.. ναι λείπει το 4G αλλά θα ζήσεις δν χάθηκε κ ο κοσμος είναι κινητσρα και να το πάρεις

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν σκοπεύεις να το κρατήσεις για μια ζωή δε νομίζω να είναι ιδιαίτερο πρόβλημα, ιδίως αν είσαι σε πόλη.

Δημοσ.

Κοίτα είτε 3G είτε 4G για casual browsing κ gaming σε κάποιο cloud game το 3G είναι υπέρ αρκετό γύρο στα 9-10 mbps πιάνει όσο δλδ και το μέσο όρο των wifi δικτύων στην Ελλάδα.. ναι λείπει το 4G αλλά θα ζήσεις δν χάθηκε κ ο κοσμος είναι κινητσρα και να το πάρεις

Εγω το μετρησα σε cosmote κ μου βγαλε ~15mbps, σχεδων διπλασια απο την 24αρα(κ καλα) adsl συνδεση(κ αυτη οτε).

Απο εκει κ περα, νομιζω το limitation στο mobile internet ειναι τα mb που εχεις απο τον παροχο κ οχι το 3g/4g.

(Με 15mbps της 3g συνδεσης τρως ενα 1gb data σε λιγοτερο απο 15λεπτα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...