Riptide Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια, λεω να αγορασω το κινγτο του τιτλου. Ξερετε αν δουλευει κανονικα το 4G/ LTE της wind με αυτο?
AlienTechGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Απ' όσο ξέρω με Wind θα έχεις θέμα σε 4G με το συγκεκριμένο λόγω έλλειψης της 800Mhz μπάντας.
Riptide Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Απ' όσο ξέρω με Wind θα έχεις θέμα σε 4G με το συγκεκριμένο λόγω έλλειψης της 800Mhz μπάντας. Εκλειπει απο τη συσκευη η ειναι κλειδωμενο απο το λογισμικο? Δεν θα πιανω καθολου 4G ?
papp0us Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Οπου χρησιμοποιεί η Wind κεραίες στα 800mhz για το 4G δε θα μπορεί να συνδεθείς με το Xiaomi. Τώρα για το τι κάλυψη έχει η μπάντα των 800Mhz απο την Wind δεν ξέρω. Απο όσο έχω διαβάσει, εκτός μεγάλων πόλεων παίζει αρκετά.
Riptide Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Οπου χρησιμοποιεί η Wind κεραίες στα 800mhz για το 4G δε θα μπορεί να συνδεθείς με το Xiaomi. Τώρα για το τι κάλυψη έχει η μπάντα των 800Mhz απο την Wind δεν ξέρω. Απο όσο έχω διαβάσει, εκτός μεγάλων πόλεων παίζει αρκετά. Καταλαβα. Οποτε σε αθηνα λογικα θα πιανει λογικα το 4G απο τις αλλες 2 μπαντες. Αρα σε αλλες περιοχες που δεν καλυπτονται ουτε απο τις αλλες 2 δε θα πιανει καθολου σωστα?
2.1Ohm Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Κοίτα είτε 3G είτε 4G για casual browsing κ gaming σε κάποιο cloud game το 3G είναι υπέρ αρκετό γύρο στα 9-10 mbps πιάνει όσο δλδ και το μέσο όρο των wifi δικτύων στην Ελλάδα.. ναι λείπει το 4G αλλά θα ζήσεις δν χάθηκε κ ο κοσμος είναι κινητσρα και να το πάρεις 1
41ex Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αν δεν σκοπεύεις να το κρατήσεις για μια ζωή δε νομίζω να είναι ιδιαίτερο πρόβλημα, ιδίως αν είσαι σε πόλη.
@topos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Κοίτα είτε 3G είτε 4G για casual browsing κ gaming σε κάποιο cloud game το 3G είναι υπέρ αρκετό γύρο στα 9-10 mbps πιάνει όσο δλδ και το μέσο όρο των wifi δικτύων στην Ελλάδα.. ναι λείπει το 4G αλλά θα ζήσεις δν χάθηκε κ ο κοσμος είναι κινητσρα και να το πάρεις Εγω το μετρησα σε cosmote κ μου βγαλε ~15mbps, σχεδων διπλασια απο την 24αρα(κ καλα) adsl συνδεση(κ αυτη οτε). Απο εκει κ περα, νομιζω το limitation στο mobile internet ειναι τα mb που εχεις απο τον παροχο κ οχι το 3g/4g. (Με 15mbps της 3g συνδεσης τρως ενα 1gb data σε λιγοτερο απο 15λεπτα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα