Προς το περιεχόμενο

gopro hero3+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εψαχνα κι εγω, μονο μεταχειρισμενες εβρισκα (πολυ ψαξιμο). Τελικά πηρα την Xiaomi YI II 4K που σε specs ειναι λιγο καλυτερη απο την Hero 4 Black, και στα 2/5 της τιμης της Hero

Επεξ/σία από blu3_orion
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εψαχνα κι εγω, μονο μεταχειρισμενες εβρισκα (πολυ ψαξιμο). Τελικά πηρα την Xiaomi YI II 4K που σε specs ειναι λιγο καλυτερη απο την Hero 4 Black, και στα 2/5 της τιμης της Hero

Καλησπερα, απο Κίνα να φανταστω;

Και με εγγύησ τι παιζει σε τέτοια περίπτωση; ρισκο;

Ειλικρινά τώρα το πιστεύεις;

Κάτοχος Hero4 Silver και όχι, η xiaomi 4k ΔΕΝ είναι καλύτερη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειλικρινά τώρα το πιστεύεις;

Κάτοχος Hero4 Silver και όχι, η xiaomi 4k ΔΕΝ είναι καλύτερη...

Δεν εχω και τις δυο να συγκρινω, αυτο ειναι το μονο βεβαιο. Σε tech specs παντως σιγουρα ειναι καλυτερη σε πολλα βασικα, οπως αισθητηρα, επεξεργαστη, κτλπ.

Στην πραξη δεν μπορω να πω αλλα σιγουρα με τα μισα χρηματα, θεωρω πως αποτελει πολυ καλυτερη επιλογη για τον ερασιτεχνη.

Αν εχεις επιχειρηματα εκτος του "ΔΕΝ είναι καλύτερη" που αποτελει συμπερασμα δικο σου χωρις τεκμηριωση,  θα χαρω πολυ να τα ακουσω, με ενδιαφερει (δεν επιμενω στο οτι η Xiaomi ειναι ιδια η καλυτερη, μπορει να ειναι αληθεια, καθοτι δεν εχω κανει test και στις 2, απλα θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου στο γιατι)

Επεξ/σία από blu3_orion

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...