dimi.dimi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, μιας και διαχειρίζομαι μονος την ιστοσελίδα της επιχείρησης μου όσο μπορώ (γιατί υπάρχει αρνητικη στάση από τον "τεχνικό" της εταιρίας που έχω πληρώσει να ολοκληρώσει το έργο) Έχω να κάνω μια ερώτηση μιας που εδώ νιώθω εντάξει να την κάνω. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιο παλικαρι πως γίνεται αυτός που μπαίνει στο site και κοιτάει κάποιο προιον (και δεν το αγοράζει) να του στέλνω κάποιο email ενημερωτικό με κάποια προσφορα? πχ έκπτωση η ότι έχει μείνει ένα προιον και γενικώς να στέλνω σε πελάτες προσφορες με τα προιοντα που κοιτάνε (ίσως να τα ξανά κοιτάξουν η κάτι τέτοιο τέλος παντων). ευχαριστώ πολύ
parsifal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Κάτι τέτοιο δηλαδή; http://addons.prestashop.com/en/16535-abandoned-cart-pro.html
dimi.dimi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ακριβώς! Μονο που θέλω να αποφύγω να δώσω πάλι χρήματα ήδη πιάστηκα κορόιδο και πλήρωσα σχεδόν 3000 ευρω για ένα eshop που στην τελική ήταν prestashop με έτοιμο teblate και τα έχω κάνει όλα μονος από το που θα μπει το λογότυπο μέχρι να βάλω τα προιοντα μεσα να αλλάξω τις έτοιμες εικόνες και να βάλω τις δικες μου, να φτιάξω τα seo και αλλα τέτοια... Ύπαρχει κάτι που μπορώ να κάνω? αφού σκέφτομαι να ξεκινήσω να κάνω ιστοσελίδες χάχα!
parsifal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ψάξε στο επίσημο forum του PrestaShop, στο subforum των Free Modules, μήπως και υπάρχει κάτι σχετικό. Αλλιώς, για να φτιάξεις κάτι αντίστοιχο μόνος σου χωρίς να έχεις γνώσεις PHP, PrestaShop API και ανάπτυξης modules σε PrestaShop, θέλει να ξοδέψεις πολύ χρόνο σε διάβασμα και πειραματισμό για να το φέρεις εις πέρας. 1
dimi.dimi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ψάξε στο επίσημο forum του PrestaShop, στο subforum των Free Modules, μήπως και υπάρχει κάτι σχετικό. Αλλιώς, για να φτιάξεις κάτι αντίστοιχο μόνος σου χωρίς να έχεις γνώσεις PHP, PrestaShop API και ανάπτυξης modules σε PrestaShop, θέλει να ξοδέψεις πολύ χρόνο σε διάβασμα και πειραματισμό για να το φέρεις εις πέρας. Δλδ προτείνεις να βρω τα email και μεσα από το Mail (mac) να στείλω από το info της εταιρίας τις προσφορες μια μια? κάτι τέτοιο σκέφτηκα απλα δν ξέρω πως μπορεί να κάνει κλικ πάνω στην εικόνα και να τον πηγαίνει στο προιον.... Πιθανότατα να το δοκιμάσω. *βασικά δν το προτείνεις , εγώ το προτείνω στον εαυτό μου - τι λες? ακούγεται χαζό?
parsifal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 τι λες? ακούγεται χαζό? Τραγικό ακούγεται, και τεράστια σπατάλη ανθρωποωρών.
dimi.dimi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Τραγικό ακούγεται, και τεράστια σπατάλη ανθρωποωρών. χάχα, έχεις δίκιο απλα είμαι απελπισμένος ! Σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου
sockod Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Εάν έχω καταλάβει σωστά αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι τα εξής. Πρώτος τρόπος 1. Φτιάχνεις ένα νέο table στη db οπου θα υπάρχει ένα πεδίο με το id του χρήστη και ένα άλλο πεδίο με το αντικείμενο που κλικάρισε κατά την διάρκεια της σύνδεσης του. 2. Στα προϊόντα βάζεις ένα onclick (μόνο στην περιοχή των συνδεδεμένων χρηστών) το οποίο εκτελεί μία ασύγχρονη σύνδεση με τη db και κάνει insert στο προηγούμενο table το id του χρήστη καθώς και το id του αντικειμένου που κλικάρισε. (Το id του χρήστη θα μπορούσες να το πάρεις είτε με ένα απλό query είτε απευθείας με το SESSION). 3. Στο τέλος της ημέρας μπορείς να ελέγξεις κάθε id τι κλίκαρε περισσότερες φορές και να του στείλεις την προσφορά σου. Δεύτερος τρόπος 1. Φτιάχνεις το ίδιο table με τον πρώτο τρόπο 2. Αντί να βάλεις onclick στα προϊόντα και να μπλέξεις με ajax κλπ, μπορείς να βάλεις ένα if στην κορυφή της σελίδας των προϊόντων (όχι της λίστας αλλά του κάθε ενός) το οποίο θα ελέγχει εάν υπάρχει session. Εάν υπάρχει μπορεί να τρέχει ένα αυτόματο insert στο table με το ίδιο insert δηλαδή του id του χρήστη και του id του προϊόντος. 3. Το ίδιο με πρώτο τρόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα