Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα VPCEB1Z1E και θελω να αναωαθμισω την ραμ απο 4 σε 6γβ,απλα επιδη δεν εχω ασχοληθεί καθολου μπορειτε να μου προτεινετε καποιο φτηνο απο ebay,aliexpress ?

Δημοσ.

Αν θες να κανεις σωστή δουλειά θα αναβαθμίσεις από 4 σε 8gb για να παίζεις σε dual channel και μάλιστα το ιδανικό είναι να βάλεις 2 πανομοιότυπες ram.

Δημοσ.

Πρέπει να αναφέρουμε βέβαια πως από τα 6 σε 8gb πχ δεν θα δεις σημαντικές διαφορές.

Χαώδεις διαφορές θα δεις με ssd - παρότι τρέχεις σε sata ii.

Δημοσ.

Από 4gb ram να αναβαθμίσεις σε 6gb είναι απλά χαζομάρα γιατί δεν λειτουργεί σωστά το dual channel οπότε χάνεις αυτή την δυνατότητα...

Για τον ssd θα συμφωνήσω και σε sata1 να ήταν πάλι οι διαφορές θα ήταν χαώδεις.

Ο συνδυασμός δε ssd + 8gb ραμ + σωστή παραμετροποίηση λειτουργικού θα απογειώσει το μηχάνημα.

Δημοσ.

εχω βαλει σσδ, το λαπτοπ το εχω μονο για browsing kai lol, απλα καποιες φορες κολαει και εχει fps drop, ενω το cpu einai 50% kai ram 70-80%, οποτε λεω αναβαθμισω την ραμ μπας και στρωσει λιγο

Δημοσ.

Θέλω να αναβάθμισω μνήμη σε laptop .Στο site της εταιρείας στα specs.λέει :

2048ΜΒ 1333ΜΗz DDR3 dual channel. Part number V1RX3 2GB 1333MHZ 256X64 8K 204.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος, πρώτη φορά ασχολούμαι. Είχα 7αρια που σέρνονταν και μόλις αναβάθμισα σε 10αρια τα οποία σέρνονται λίγο παραπάνω από τα 7αρια. Λέει σε κάποιον κάτι αυτή η μνήμη ?

Δημοσ.

Φοράς 1.5v μνήμη.

άρα και εσύ:

http://www.skroutz.gr/s/296634/Corsair-Value-Select-4GB-DDR3-1333MHz-CMSO4GX3M1A1333C9.html

Υπόψιν ότι για να αναβαθμίσεις την μνήμη πρέπει να βγάλεις το πληκτρολόγιο.

Αν δεν το κατέχεις, πήγαινε το κάπου έξω.

Δημοσ.

Φοράς 1.5v μνήμη.

άρα και εσύ:

http://www.skroutz.gr/s/296634/Corsair-Value-Select-4GB-DDR3-1333MHz-CMSO4GX3M1A1333C9.html

Υπόψιν ότι για να αναβαθμίσεις την μνήμη πρέπει να βγάλεις το πληκτρολόγιο.

Αν δεν το κατέχεις, πήγαινε το κάπου έξω.

Ναι το ξέρω ότι πρέπει να μπει από πάνω. Δεν θα το έλεγα εύκολο! Στους ποιό πολλούς 2 βίδες από κάτω και έτοιμοι. Εμένα είναι κομματάκι ποιό δύσκολο.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Νομίζω απο ότι είδα στην dell ότι διαβάζει έως 2χ4=8 μέγιστη μνήμη. Οπότε με 2+4=6 ελπίζω να έχει καλύτερη ταχύτητα. Τώρα πάει σαν βραδύποδας!

Δημοσ.

Από 4gb ram να αναβαθμίσεις σε 6gb είναι απλά χαζομάρα γιατί δεν λειτουργεί σωστά το dual channel οπότε χάνεις αυτή την δυνατότητα...

Για τον ssd θα συμφωνήσω και σε sata1 να ήταν πάλι οι διαφορές θα ήταν χαώδεις.

Ο συνδυασμός δε ssd + 8gb ραμ + σωστή παραμετροποίηση λειτουργικού θα απογειώσει το μηχάνημα.

Οταν λες σωστή παραμετροποίηση τι εννοεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...