Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά γιατί δεν κατέβασες μια τρίτη εφαρμογή fm radio από το store;

κι αλλος φιλος απ το φορουμ  απαντησε στο σχολιο μου ..εκανα καποιες προσπαθειες φιλε μου αλλα ολες παιζανε μεσω ιντερνετ ..δεν εχω υπ οψην μου καποια εφαρμογη που να  ενεργοποιει το κλασσικο ραδιοφωνο fm.   

Δημοσ.

κι αλλος φιλος απ το φορουμ  απαντησε στο σχολιο μου ..εκανα καποιες προσπαθειες φιλε μου αλλα ολες παιζανε μεσω ιντερνετ ..δεν εχω υπ οψην μου καποια εφαρμογη που να  ενεργοποιει το κλασσικο ραδιοφωνο fm.   

Πρώτο αποτέλεσμα στο "FM Radio" η εφαρμογή... "FM Radio" :P

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτο αποτέλεσμα στο "FM Radio" η εφαρμογή... "FM Radio" :P

χαχα ..ευχαριστω πολυ..ουτε που μου περασε απ το μυαλο  :P

Δημοσ.

χαχα ..ευχαριστω πολυ..ουτε που μου περασε απ το μυαλο  :P

Δεν έχει ελλάδα στις επιλογές, αλλά αυτό είναι απλά για να σου τραβήξει από το ιντερνετ συχνότητες..

απλά βάλε ότι χώρα να ναι και μετά βάλε στα αγαπημένα τους δικούς σου...

Το Radio FM Phone είναι ακόμη καλύτερη εφαρμογή

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς δεν γίνεται να υποστηρίζονται εσαεί τα 512 mb.

Επιτέλους στο 2016, δεν θα πάμε μπροστά σε λογισμικό αν προσπαθούμε να κρατήσουμε επαφή με το 2010.

Το αστειο ξερεις ποιο ειναι?Οτι ναι μεν γινεται κουβεντα για την ram οτι τα 512mb ειναι λιγα κλπ λες και οι περισσοτερες συσκευες περαν των lumia 930/1520 και lumia 950/xl εχουν καλους επεξεργαστες/γραφικα....

Επισης αν δεν γινεται να υποστηριξει οπως λες κινητα με 512mb ram οκ καλως. Μην βγαινει ομως και κανει ψευτικες δηλωσεις οτι τα κινητα με windows 8.1(ακομα και αυτα με 512mb ram)θα παρουν επισημη ανακοινωση σε 10ρια(επειδη πολυ απλα το μεγαλυτερο ποσοστο τοτε ειχε windows με 512mb ram),κοινως να δινει ψευτικες ελπιδες στον κοσμο για να μην αλλαξει πλατφορμα.

Δημοσ.

Το αστειο ξερεις ποιο ειναι?Οτι ναι μεν γινεται κουβεντα για την ram οτι τα 512mb ειναι λιγα κλπ λες και οι περισσοτερες συσκευες περαν των lumia 930/1520 και lumia 950/xl εχουν καλους επεξεργαστες/γραφικα....

Επισης αν δεν γινεται να υποστηριξει οπως λες κινητα με 512mb ram οκ καλως. Μην βγαινει ομως και κανει ψευτικες δηλωσεις οτι τα κινητα με windows 8.1(ακομα και αυτα με 512mb ram)θα παρουν επισημη ανακοινωση σε 10ρια(επειδη πολυ απλα το μεγαλυτερο ποσοστο τοτε ειχε windows με 512mb ram),κοινως να δινει ψευτικες ελπιδες στον κοσμο για να μην αλλαξει πλατφορμα.

Κοίτα έλεγε από τότε ότι δεν θα πάρουν φουλ version τα 512, αλλά βέβαια τελικά πήραν τα @@ τους όπως ξέρουμε...

Δικό της πρόβλημα που πέσανε έξω, όχι δικό μου. Εγώ το βρίσκω λογικό να μην υποστηριχθούν τα 512.

Αλλά γιατί πιστευεις ότι λέγανε ψέματα, και όχι ότι πιστεύαν ότι θα τα καταφέρουν αλλά δεν τους βγήκε;

Αυτό που λες για να μην αλλάξουν πλατφόρμα δεν στέκει. Αφού και στις 2 περιπτώσεις θα έπρεπε να αλλάξουν τηλ.

Δηλαδή για να πάνε σε android θα θέλαν άλλο τηλ, και για να πάνε σε windows 10 θα θέλανε άλλο τηλ...

Περισσότερο θα έλεγα, αν λέγανε ψέματα εντέλει, ότι τα λέγανε για να ξεστοκάρουνε τα 512mb...

Επισκέπτης
Δημοσ.

φοβαται την αλλαγη ο κοσμος, γι αυτο υπαρχει ακομα κοσμος με τετραπυρηνα pc, 4gb ram και χρησιμοποιουν ακομα τα xp

ή δεν έχει να οφεληθεί σε κάτι επι της ουσίας απο τη νεότερη τεχνολογία.

Δημοσ.

Ειχαν πεί απο την αρχή ότι θα πάρουν κουτσουρεμένη έκδοση..Η τελική απόφαση πάρθηκε μετα απο feedback απο τους insider!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά και στο Radio FM... Είναι καλό, αν και δεν έχει RDS

Δημοσ.

Ειχαν πεί απο την αρχή ότι θα πάρουν κουτσουρεμένη έκδοση..Η τελική απόφαση πάρθηκε μετα απο feedback απο τους insider!!!

Ήξεραν οι insiders ότι θα πάψει να υπάρχει υποστήριξη για τόσο σημαντικές εφαρμογές των 8.1 τόσο άμεσα?

Τουλάχιστον θα μπορούσε να προσφέρει υποστήριξη στο όποιο οικοσύστημα των 8.1 για 2-3 χρόνια ακόμα.

Δημοσ.

Περιμένοντας και την ανακοίνωση της ms για τα windows phone "εγκαταλείψτε και τρέξτε να σωθείτε"!.

Το έχουν κλείσει το mobile τμήμα τους αλλά ακόμη κολλάνε στο πώς θα το πούνε να ξευτιλιστούνε λιγότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...