mike99GR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δεν το περιμενα οτι θα ειχα τοσες απάντησης Εγω πιστεύω πως τα ανδοιδ δν κρατανε πολυ τουλαχιστον σε αυτα τα λεφτα και θα κολανε μετα απο καπιο διάστημα. Εγω του πρότεινα το 550 όπως μ πατε και σεις ή το 640 εχει μικρη διαφαρα(τιμη) Ξερω πως εχουν χαλια στορε μιας και ειχα lumia 520 Αλλα στο σερφαρισμα ήταν μια χαρα . οντως το youtube ειν χαλια σαν εφαρμογη (τοτε τωρα δν νρ τι παιζει. ) αλλα απο το browser δεν θα ειναι οκ ?. γτ εγω θυμαμε που εμπενα απο το lu520 sto youtube καμια φορα μου πέταγε ενα decode error κατι τετιο δν πολυ θυμαμε και σταματουσε το βιντεο Υπαρχει περίπτωση να γίνετε αυτο στο 640 ή550? Σας ευχαριστω για της γνωμες σας https://www.skroutz.gr/s/3136502/Caterpillar-B25-Dual.html#specs-container πες του να παρει αυτο και εμενα αυτο πηρε αμα ο πατερας σου κανει καμια βαρια δουλεια δεν καταλαβενει τιποτα φαινεται κιολας Χαχαχ θελει να μπαίνει στο ιντερνετ..Ειναι καλη λυση γτ κανει βαρια δουλεια αλλα...
Makeran Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δεν το περιμενα οτι θα ειχα τοσες απάντησης Εγω πιστεύω πως τα ανδοιδ δν κρατανε πολυ τουλαχιστον σε αυτα τα λεφτα και θα κολανε μετα απο καπιο διάστημα. Εγω του πρότεινα το 550 όπως μ πατε και σεις ή το 640 εχει μικρη διαφαρα(τιμη) Ξερω πως εχουν χαλια στορε μιας και ειχα lumia 520 Αλλα στο σερφαρισμα ήταν μια χαρα . οντως το youtube ειν χαλια σαν εφαρμογη (τοτε τωρα δν νρ τι παιζει. ) αλλα απο το browser δεν θα ειναι οκ ?. γτ εγω θυμαμε που εμπενα απο το lu520 sto youtube καμια φορα μου πέταγε ενα decode error κατι τετιο δν πολυ θυμαμε και σταματουσε το βιντεο Υπαρχει περίπτωση να γίνετε αυτο στο 640 ή550? Σας ευχαριστω για της γνωμες σας Χαχαχ θελει να μπαίνει στο ιντερνετ.. Ειναι καλη λυση γτ κανει βαρια δουλεια αλλα... Αυτό: m.everbuying.net/product1136092.html ?
cabdik Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δεν το περιμενα οτι θα ειχα τοσες απάντησης Εγω πιστεύω πως τα ανδοιδ δν κρατανε πολυ τουλαχιστον σε αυτα τα λεφτα και θα κολανε μετα απο καπιο διάστημα. Εγω του πρότεινα το 550 όπως μ πατε και σεις ή το 640 εχει μικρη διαφαρα(τιμη) Ξερω πως εχουν χαλια στορε μιας και ειχα lumia 520 Αλλα στο σερφαρισμα ήταν μια χαρα . οντως το youtube ειν χαλια σαν εφαρμογη (τοτε τωρα δν νρ τι παιζει. ) αλλα απο το browser δεν θα ειναι οκ ?. γτ εγω θυμαμε που εμπενα απο το lu520 sto youtube καμια φορα μου πέταγε ενα decode error κατι τετιο δν πολυ θυμαμε και σταματουσε το βιντεο Υπαρχει περίπτωση να γίνετε αυτο στο 640 ή550? Σας ευχαριστω για της γνωμες σας Χαχαχ θελει να μπαίνει στο ιντερνετ.. Ειναι καλη λυση γτ κανει βαρια δουλεια αλλα... ετσι απο περιεργεια-πληροφοριακα.... .τι ηλικιας ειναι ο πατερας σου?
mike99GR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 ετσι απο περιεργεια-πληροφοριακα.... .τι ηλικιας ειναι ο πατερας σου? 44-45 1
cabdik Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 44-45 εεε ενταξει δεν ειναι και γερος...! στην ιδια ηλικια ειμαι και εγω.......αγαπητε φιλε mike99GR....!!!!
panos9553 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δεν το περιμενα οτι θα ειχα τοσες απάντησης Εγω πιστεύω πως τα ανδοιδ δν κρατανε πολυ τουλαχιστον σε αυτα τα λεφτα και θα κολανε μετα απο καπιο διάστημα. Εγω του πρότεινα το 550 όπως μ πατε και σεις ή το 640 εχει μικρη διαφαρα(τιμη) Ξερω πως εχουν χαλια στορε μιας και ειχα lumia 520 Αλλα στο σερφαρισμα ήταν μια χαρα . οντως το youtube ειν χαλια σαν εφαρμογη (τοτε τωρα δν νρ τι παιζει. ) αλλα απο το browser δεν θα ειναι οκ ?. γτ εγω θυμαμε που εμπενα απο το lu520 sto youtube καμια φορα μου πέταγε ενα decode error κατι τετιο δν πολυ θυμαμε και σταματουσε το βιντεο Υπαρχει περίπτωση να γίνετε αυτο στο 640 ή550? Σας ευχαριστω για της γνωμες σας Χαχαχ θελει να μπαίνει στο ιντερνετ.. Ειναι καλη λυση γτ κανει βαρια δουλεια αλλα... Αυτη την στιγμη που μιλαμε δεν υπαρχει κανενα θεμα με τον edge ουτε για σερφαρισμα..ουτε οταν απλα μπαινει στο youtube απο τον edge ..κανενα error τιποτα απλα και ξεκαθαρα.. Απλα δεν υπαρχει επισημη εφαρμογη youtube αλλα αντιθετα 3-4 ανεπισημες ΑΝΩΤΕΡΕΣ ομως απο την επισημη..αρα μια χαρα και σε αυτο.. Αρα το 550 εχει καλυτερη καμερουλα μπροστα..αλλα χανει στην πισω..ειναι ενα τσακ ποιο αδυναμο απο το 640..χανει σε μπαταρια αλλα ειναι και ποιο φθηνο..αναλογα το τι θες εδω ειμαστε να ρωτησεις..και φυσικα πλεον δεν νομιζω να υπαρχει καποια εφαρμογη που δεν θα βρει ο πατερας σου με τα 10ρια και τις universal εφαρμογες..εκτος και αν ζητα κατι εξειδικευμενο...ή καποια συγκεκριμενα games..επισης μιας και εχω το 640 απο μπαταρια ειναι βραχος σε σχεση με κατι αλλα αυτης της κατηγοριας.. εεε ενταξει δεν ειναι και γερος...! στην ιδια ηλικια ειμαι και εγω.......αγαπητε φιλε mike99GR....!!!! Τι γερος βρε? Εισαι πανω στα καλυτερα σου εσυ τωρα..συνδιαζεις μια χαρα ηλικια με εμπειρια..με πιανεις που λενε και στο χωριο μου... 1
mike99GR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 εεε ενταξει δεν ειναι και γερος...! στην ιδια ηλικια ειμαι και εγω.......αγαπητε φιλε mike99GR....!!!! Ε ναι δν ειναι γερος Αυτη την στιγμη που μιλαμε δεν υπαρχει κανενα θεμα με τον edge ουτε για σερφαρισμα..ουτε οταν απλα μπαινει στο youtube απο τον edge ..κανενα error τιποτα απλα και ξεκαθαρα..Απλα δεν υπαρχει επισημη εφαρμογη youtube αλλα αντιθετα 3-4 ανεπισημες ΑΝΩΤΕΡΕΣ ομως απο την επισημη..αρα μια χαρα και σε αυτο.. Αρα το 550 εχει καλυτερη καμερουλα μπροστα..αλλα χανει στην πισω..ειναι ενα τσακ ποιο αδυναμο απο το 640..χανει σε μπαταρια αλλα ειναι και ποιο φθηνο..αναλογα το τι θες εδω ειμαστε να ρωτησεις..και φυσικα πλεον δεν νομιζω να υπαρχει καποια εφαρμογη που δεν θα βρει ο πατερας σου με τα 10ρια και τις universal εφαρμογες..εκτος και αν ζητα κατι εξειδικευμενο...ή καποια συγκεκριμενα games..επισης μιας και εχω το 640 απο μπαταρια ειναι βραχος σε σχεση με κατι αλλα αυτης της κατηγοριας.. Δεν ζυταει κατι εξειδικευμενο ουτε παιχνίδια παίζει εγω πιστευω οτι δν θατο υ χρειαστη το στορε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα