κανταρης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 καλησπερα σας εχω ενα samsung s duos μαυρο 50€
AntiCambeR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 καλησπερα σας εχω ενα samsung s duos μαυρο 50€ Βάλε αγγελία,δεν είναι σωστό να κάνεις spam.
cabdik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Γεια σας ψαχνω ενα κιν για το πατέρα μου που να μπενει στο ιντερνετ και youtube Φασεμποοοκ και τετια δεν τον ενδιαφερουν . τιμες σκτουτζ. φιλε μου, σαν μεγαλυτερος ηλικιακα, θα σου προτεινα το http://www.skroutz.gr/s/9274888/Doogee-X5-Max-8GB.html για τους εξης λογους. 1 ειναι ANDROID. αυτο σημαινει αφ' ενος οτι θα βρεις οτι εφαρμογη θελεις, οποτε χρειαστεις, και αφ' ετερου θα βρει (ο πατερας σου) πιο ευκολα βοηθεια για το λειτουργικο, μεχρι να το μαθει, αφου ειναι το πιο διαδεδομενο...!!! 2 τα Doogee ειναι φθηνες μεν, αλλα τιμιες συσκευες. τον περασμενο χρονο, εχω φερει καμια 10αρια Χ5 για φιλους, και ολα δουλευουν μεχρι στιγμης..! 3 το συγκεκριμενο μοντελο, εχει λυσει το αδυνατο σημειο του προηγουμενου Χ5. την μπαταρια....!! με 4000MaH μπορει να την βγαλει και 2 μερες.....σχετικα ανετα..! αν μπορεις απεφυγε τα Windows Phone... αφου φαινεται οτι η Microsoft θα τα παρατησει τα κινητα...!!! 1
tasos-e Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Η Microsoft δεν παράτησε τα κινητά,μάλιστα τώρα ασχολείται πραγματικά.
panos9553 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Τι να το κάνει το Lumia για το YouTube. Με τα Lumia 535 και 635 δεν μπορείς στο YouTube να αλλάξεις, ανάλυση, να βάλεις υπότιτλους, να ανεβάσει βίντεο. Πρέπει να κατεβάσεις ξεχωριστές εφαρμογές. Το YouTube κολλάει σχετικά με την Android version, και ο Microsoft Edge είναι ο χειρότερος. Μόνος μου πρότεινα WP σε φίλο μου και τώρα θέλει να πετάξει το τηλέφωνο του. Πολύ καλύτερη επιλογή το Moto E, όσων αφορά YouTube και browsing. Μισο λεπτακι, ποιο ειναι το προβλημα αν υπαρχουν καμια 3-4 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ξεχωριστες εφαρμογες για youtube στα wm? Που αλλαζουν οτι αναλυση θελεις(οχι μονο την native της οθονης αλλα σε hd οθονες επιλεγεις και full hd κερδιζοντας ενα μικρο surpness) που εχεις υποτιτλους, που βαζεις και 60 fps αν θες, που κατεβαζεις βιντεο τα παντα..ασε που ο edge μια χαρα τα παει και με το youtube και δεν κολλαει καθολου.. Εδω ρε παιδια αλλαζετε 10 launchers στα ανδροιδ, 1 εφαρμογη ξεχωριστη youtube σας ενοχλει? οι εφαρμογές που υπάρχουν στα WP για youtube είναι ως ενα σημείο απαράδεκτες. Oi 3-4 που μου ερχονται πρωτες στο μυαλο οι οποιες ειναι και Universal ετσι? (mytube, tubecast, perfect tube, awesome tube) ειναι σαφως ΑΝΩΤΕΡΕΣ σε ολα απο την επισημη του android, με περισσοτερες επιλογες. Βρε παιδια μην αναφερετε κατι αν δεν εχετε ολοκληρωμενη αποψη πανω σε αυτο. φιλε μου, σαν μεγαλυτερος ηλικιακα, θα σου προτεινα το http://www.skroutz.gr/s/9274888/Doogee-X5-Max-8GB.html για τους εξης λογους. 1 ειναι ANDROID. αυτο σημαινει αφ' ενος οτι θα βρεις οτι εφαρμογη θελεις, οποτε χρειαστεις, και αφ' ετερου θα βρει (ο πατερας σου) πιο ευκολα βοηθεια για το λειτουργικο, μεχρι να το μαθει, αφου ειναι το πιο διαδεδομενο...!!! 2 τα Doogee ειναι φθηνες μεν, αλλα τιμιες συσκευες. τον περασμενο χρονο, εχω φερει καμια 10αρια Χ5 για φιλους, και ολα δουλευουν μεχρι στιγμης..! 3 το συγκεκριμενο μοντελο, εχει λυσει το αδυνατο σημειο του προηγουμενου Χ5. την μπαταρια....!! με 4000MaH μπορει να την βγαλει και 2 μερες.....σχετικα ανετα..! αν μπορεις απεφυγε τα Windows Phone... αφου φαινεται οτι η Microsoft θα τα παρατησει τα κινητα...!!! Πολυ καλη επιλογη το συγκεκριμενο για τα χρηματα του, το προτεινω και εγω. Αλλα περα απο το οτι δεν παρατα η microsoft ετσι απλα τα κινητα θα σου πω κατι και να το ακουσουν ολοι εδω. Ειμαι ο πρωτος που την κραζω για πολλες βλακειες που κανει αλλα θεωρω πως στο σημειο το οποιο βρισκεται το λειτουργικο ειδικα με το update του Αυγουστου και τις εφαρμογες που εχουν ηδη βγει και ερχονται ακομα ειναι πολυ κοντα στο android πλεον (στα games ειναι μεγαλη η διαφορα κυριως ακομα) και βασικα θεωρω ενα wm 10 ποιο ευκολο απο το android για εναν μεγαλο ηλικιας. Του πετας 5 tiles ΤΕΡΑΣΤΙΑ με οτι θελει εκει μπροστα και τελος. Εχω εμπειρια πανω σε αυτο και το λεω. Αρα και το 550 θεωρω πως ειναι μια εξαιρετικη Επιπλεον προταση σε αυτα τα λεφτα..γιατι εχει κατι ΠΟΛΥ ευκολο, σχετικα ολοκληρωμενο που δεν θα ληψει κατι απο τον πατερα του TS, αρκετα σταθερο και με περισσοτερο μελλον λογω υποστηριξης. Αυτα απο μενα.. 1
cabdik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 κι εγω εχω μαι μικρη εμπειρια απο WP ... για αυτο το λεω...!!! με 1 Χ Lumia 435 + 1x Lumia 535, εδω και 1.5 χρονο..! λεω "τα παρατησε", γιατι μου εχει δωσει την εντυπωση (ισως να ειμαι εγω λαθος) οτι δεν ενημερωνει και δεν εμπλουτιζει οσο θα επρεπε το Store..!!
panos9553 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 κι εγω εχω μαι μικρη εμπειρια απο WP ... για αυτο το λεω...!!! με 1 Χ Lumia 435 + 1x Lumia 535, εδω και 1.5 χρονο..! λεω "τα παρατησε", γιατι μου εχει δωσει την εντυπωση (ισως να ειμαι εγω λαθος) οτι δεν ενημερωνει και δεν εμπλουτιζει οσο θα επρεπε το Store..!! Βασικα το εχω εμπειρια πανω σε αυτο πηγαινε στο θεμα με τον ανθρωπο μεγαλης ηλικιας που βρηκε αφανταστα ποιο ευκολο το κοματι με τα 5 tiles που ηθελε εκει μπροστα χωρις πολλα πολλα..δεν το << επαιξα>> εμπειρος. Και μου κανει τρομερη εντυπωση που καποιοι προτινουν android σε ανθρωπους μεγαλης ηλικιας ενω τα wp ειναι σημαντικα ποιο ευκολα για αυτους..χωρις να χρειαζονται επανεκινησεις,χωρις να θελουν καθαρισμα της cache και αλλα τετοια..ειναι προφανες νομιζω.. Βασικα οσο και αν ειναι παραδοξο λογω χαμηλων ποσοστων και καποιων λαθος για εμενα κινησεων ΟΧΙ δεν τα παρατησε..τουλαχιστον οτι κινητο παρεις τωρα θα εχει μια χαρα υποστηριξη και οσοι δεν με πιστευετε πηγαινετε στο αναλογο θεμα εδω μεσα και δειτε πως εξελισονται τα πραγματα το τελευταιο διαστημα.
VasKag Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 φιλε μου, σαν μεγαλυτερος ηλικιακα, θα σου προτεινα το http://www.skroutz.gr/s/9274888/Doogee-X5-Max-8GB.html για τους εξης λογους. 1 ειναι ANDROID. αυτο σημαινει αφ' ενος οτι θα βρεις οτι εφαρμογη θελεις, οποτε χρειαστεις, και αφ' ετερου θα βρει (ο πατερας σου) πιο ευκολα βοηθεια για το λειτουργικο, μεχρι να το μαθει, αφου ειναι το πιο διαδεδομενο...!!! 2 τα Doogee ειναι φθηνες μεν, αλλα τιμιες συσκευες. τον περασμενο χρονο, εχω φερει καμια 10αρια Χ5 για φιλους, και ολα δουλευουν μεχρι στιγμης..! 3 το συγκεκριμενο μοντελο, εχει λυσει το αδυνατο σημειο του προηγουμενου Χ5. την μπαταρια....!! με 4000MaH μπορει να την βγαλει και 2 μερες.....σχετικα ανετα..! αν μπορεις απεφυγε τα Windows Phone... αφου φαινεται οτι η Microsoft θα τα παρατησει τα κινητα...!!! Στα ιδια περιπου λεφτα, μηπως ειναι καλυτερα να παρει το Χ5 pro, που εχει 2 gb ram και 16gb rom. Μπορει τα ρολογια να ειναι "λιγο" πιο χαμηλα αλλα δε παυει να ειναι επισης τετραπυρηνο. Το εχω, και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος. Η μπαταρια του δε, προσωπικα για τη χρηση που του κανω με αφηνει απολυτα ευχαριστημενο. 1
cabdik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δεν διαφωνω οτι τα Windows Phones ειναι πιο απλα. ουτε ανεφερα πουθενα οτι το ANDROID ειναι πιο απλο...!!! οι αιτιολογηση μου βασιζεται σε αλλους παραγοντες και τους ανεφερα..! επισης...., δεν ξερω αν το γνωριζεις, αλλα υπαρχει μια ρυθμιση (την εχω δει σε αρκετα κινητα ANDROID, δεν ξερω αν υπαρχει σε ολα), που λεγετε "ευκολη λειτουργια". αν βαλεις αυτη τη ρυθμιση, το ANDROID γινεται πολυ πιο απλο....., και απο το απλο. με τα απολυτως απαραιτητα σε λειτουργια και χωρις καθολου περιπλοκο UI...!! δες παρακατω ενα παραδειγμα..
panos9553 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δεν διαφωνω οτι τα Windows Phones ειναι πιο απλα. ουτε ανεφερα πουθενα οτι το ANDROID ειναι πιο απλο...!!! οι αιτιολογηση μου βασιζεται σε αλλους παραγοντες και τους ανεφερα..! επισης...., δεν ξερω αν το γνωριζεις, αλλα υπαρχει μια ρυθμιση (την εχω δει σε αρκετα κινητα ANDROID, δεν ξερω αν υπαρχει σε ολα), που λεγετε "ευκολη λειτουργια". αν βαλεις αυτη τη ρυθμιση, το ANDROID γινεται πολυ πιο απλο....., και απο το απλο. με τα απολυτως απαραιτητα σε λειτουργια και χωρις καθολου περιπλοκο UI...!! δες παρακατω ενα παραδειγμα.. Αν αυτο το παραδειγμα που μου εδωσες δεν ειναι ακριβως σαν να βλεπω 6 tiles απο αρχικη wm 10(και χωρις να ειναι live tiles κιολας) τοτε εχω προβλημα με τα ματια μου....χεχε...
vanmour Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Lumia 550, άψογο για τα λεφτά του. Κυρίως σε οθόνη και καμερα 1
cabdik Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Αν αυτο το παραδειγμα που μου εδωσες δεν ειναι ακριβως σαν να βλεπω 6 tiles απο αρχικη wm 10(και χωρις να ειναι live tiles κιολας) τοτε εχω προβλημα με τα ματια μου....χεχε... συγνωμη... αλλα δεν καταλαβα. τι εννοεις.....? αυτο το παραδειγμα που εβαλα στη φωτο, ειναι απο το δικο μου κινητο (ASUS ZENFONE 5) με Android 5.0. αναλογα με το UI που χρησιμοποιει η καθε εταιρια, μπορει να διαφερει. και την επιλογη αυτη -την ευκολη λειτουργια- την εχω δει και σε αλλα κινητα Android. δεν κανουμε συγκριση με τα WP 10, γιατι ειναι διαφορετικα εντελως λειτουργικα. εγω απλα λεω, οτι εχει και πιο απλοικη λειτουργια, για οσους δεν βολευονται με την "κανονικη", και θελουν κατι πιο απλο...!! 1
panos9553 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 συγνωμη... αλλα δεν καταλαβα. τι εννοεις.....? αυτο το παραδειγμα που εβαλα στη φωτο, ειναι απο το δικο μου κινητο (ASUS ZENFONE 5) με Android 5.0. αναλογα με το UI που χρησιμοποιει η καθε εταιρια, μπορει να διαφερει. και την επιλογη αυτη -την ευκολη λειτουργια- την εχω δει και σε αλλα κινητα Android. δεν κανουμε συγκριση με τα WP 10, γιατι ειναι διαφορετικα εντελως λειτουργικα. εγω απλα λεω, οτι εχει και πιο απλοικη λειτουργια, για οσους δεν βολευονται με την "κανονικη", και θελουν κατι πιο απλο...!! Αυτο που θελω να πω ειναι πως αυτη η απλοικη λειτουργια που δειχνεις και υπαρχει σε πολλά android πλέον, μοιάζει επικινδυνα με την αρχικη των windows mobile χωρις ομως να ειναι live tiles.. 1
cabdik Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 ναι.. ισως. αλλα αυτο δεν ειναι που ψαχνει ενας νεος χρηστης Smartphone? να μπορει να ειναι απλο και ευχρηστο, για να μην του σπασει τα νευρα, μεχρι να το συνηθισει.....!! παρ' ολη την απλοικη εμφανιση, ομως, εχει ολες τις λειτουργιες του ANDROID. 1
mahone1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/3136502/Caterpillar-B25-Dual.html#specs-container πες του να παρει αυτο και εμενα αυτο πηρε αμα ο πατερας σου κανει καμια βαρια δουλεια δεν καταλαβενει τιποτα φαινεται κιολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα