Προς το περιεχόμενο

Εισήγηση για δημιουργία covers session.

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς τον H9k,admin.

Πολυχρονεμένε μας χαλίφη.

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και μη βρίσκοντας αλλού λύση,σκέφτηκα να φτιάξουμε και ένα τμήμα(σαν τους υπότιτλους) εδώ μέσα.Θα μπορούμε να ανεβάζουμε ότι(κατά κύριο λόγο Ελληνικό) εξώφυλλο πέφτει στα χέρια μας,που δεν βρίσκεται αλλού.

Το είχα προτείνει και πριν από χρόνια,αλλά μάλλον δεν είχα ωριμάσει αρκετά,ώστε να παίρνετε σοβαρά τις εισηγήσεις μου.

Επειδή ΔΕΝ θα απαντήσει γρήγορα(είμαι σίίίγουρος γιαυτό),λέω να καλέσω προσκλητήριο και να παρακαλέσω όλους όσους διάβασαν αυτό(και συμφωνούν-φυσικά),να απαντήσουν εδώ.Μέχρι ο Αρχηγός να τ ο δει και να απαντήσει,ας τον περιμένει ένα τετρασέλιδο thread.Που ξέρετε,μπορεί να συγκινηθεί και να μας κάνει τη χάρη.

Για να σας δελεάσω,έχω έτοιμα "Πολίτικη Κουζίνα" και "Οξυγόνο",ΔΕΝ τα ανεβάζω κάπου αλλού περιμένοντας ως την Κυριακή το απόγευμα...

Δημοσ.

Χε χε αν είναι εφικτό, απ' όλες τις απόψεις (ακούς Pare :P)

είμαι μέσα, κ έχω κάτι ελληνικά σκαναρισμένα καλούδια.

sc

Δημοσ.

χμ λοιπόν....ακούστε να δείτε τι χρειαζόσαστε...

Να υποβάλλετε σχετική αίτηση στο γραφείο 3, πρωτοκολλείστε την στο γραφείο 5, πάρτε υπογραφή από τον προϊστάμενο στο 2 και φέρτε την σε εμένα να σας την περάσω στο σύστημα. Θέλετε δύο χαρτόσημα των € 0,20 και ένα αιτόσημο των € 0,10. Φορολογική δήλωση όλων των συγγενών σας (μέχρι 3ου βαθμού) εις τετραπλούν και ανάλυση ούρων του σκύλου σας. Αν δεν έχετε σκύλο, βρείτε τώρα έναν. Άντε, μην αργείτε... :lol:

Απο κάποιο p.m. που μου είχε στείλει ενας καλός φίλος... :lol: :lol: :D

Μακάρι να γίνεται πάντως. :)

Δημοσ.

Το είχα προτείνει και πριν από χρόνια' date='αλλά μάλλον δεν είχα ωριμάσει αρκετά,ώστε να παίρνετε σοβαρά τις εισηγήσεις μου.

[/quote']

'Εχει αλλάξει κάτι τώρα δηλαδή ? :)

Επειδή ΔΕΝ θα απαντήσει γρήγορα(είμαι σίίίγουρος γιαυτό)

'Eχασες :)

Σχετικά με το ζήτημα, όπως πολύ σωστά λέει και ο trustfm ,το bandwidth που θα χρειαστεί μια τέτοια ενότητα είναι τεράστιο και απαγορευτικό για το site.

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι...Πόσο περίπου χώρο χρειαζόμαστε για κάτι τέτοιο?Μέχρι 150 ΜΒ σε σούπερ γρήγορο Server μπορώ να τα διαθέσω νομίζω...

Δημοσ.

Αρχηγέ,με κάλυψες πλήρως. :D

Τα covers που είχα ανεφέρει,τα ανεβάζω σήμερα στο cdcovers.cc... :) edit:Δεν τα δέχονται οι μ@λάκες,άγνωστο γιατί.Ενώ τα ανεβάζω και λέει "accepted",πάω να τα δω και δεν υπάρχουν.Anyway,όποιος τα θέλει,τα στέλνω με e-mail.

Δεν νομίζω να έχει θέση ακόμα το thread,οπότε σβού! :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...