Simos805 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Έχω iPhone 6 αγορασμένο εδώ και ένα χρόνο. Σήμερα είχα 20% μπαταρία και ξαφνικά σε 1 λεπτό έπεσε στο 1% και έκλεισε. Μετά από λίγο πάτησα το power button για αν δοκιμάσω αν θα ανοίξει και άνοιξε, έδειχνε ότι έχει 20% αλλά ξαναέκλεισε σαν να άδειασε η μπαταρία. Το άνοιξα πάλι και έγινε πάλι το ίδιο πράγμα. Το έβαλα τώρα να φορτίσει Τι λέτε να συμβαίνει?
dimips Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πανε στη document ή istorm προβλημα με τη μπαταρια μπορει να το καλύπτουν ακόμα.
basilis5 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 θες αλλαγη μπαταριας. Εφοσον εισαι εντος εγγυησης (για τον 2ο χρονο να εχεις μαζι σου την αποδειξη αγορας) θα γινει δωρεαν διαγνωστικος ελεγχος, και αν το επιπεδο φθορας ειναι κατω απο 80% θα στην αλλαξουν, αλλιως συμφωνα με το εργαλειο λενε που τους εχει δωσει η Apple δεν δικαιουσαι αντικατασταση. Το κοστος αν το επωμιστεις εσυ ειναι καπου 170 ευρω τελικη.... προσωπικα επειδη εχω το ιδιο προβλημα (ετσι ξερω και τα παραπανω) μου ειπε ο τεχνικος κανε υπομονη και φερε το λιγο πριν ληξει η εγγυηση σου - τωρα ειμαι στους 16 μηνες- που θα εχει πεσει κι αλλο η μπαταρια, μηπως και περασει απο τα διαγνωστικα εργαλεια και εγκριθει η αντικατασταση...
Simos805 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Το πήγα στην InfoQuest και μου έκαναν αντικατάσταση συσκευής εντελώς δωρεάν, παρόλο που είχε ανοιχτεί η συσκευή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα