Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.
 Το ερώτημα μου ειναι το εξής. Εχω δυο υπολογιστές apple και θα ηθελα να εχω ολη τη βιβλιοθηκη του itunes σε εναν εξωτερικο σκληρο, ωστε να μπορω να συγχρονίζω και απο τους δυο υπολογιστες χωρις να χρειαζεται να μεταφέρω ολο το περιεχομενο στο macbook air πχ που εχει μικρο σκληρο. Δηλαδη συνδεω το iphone στo imac οπου εχω συνδεσει και τον σκληρο, περναω καποια καινουργια τραγουδια στο itunes, συγχρονιζω και σε καποια αλλη φαση συνδεω τον σκληρο στο air ξαναπερνάω το οτιδήποτε στο τηλέφωνο  και συγχρονιζω κανονικα χωρις να γινει μπαχαλο.. Γίνεται κάτι τετοιο?

Δημοσ.

Γινεται. Στις προτιμησεις προηγμενα του λες που ειναι το itunes folder.Για να σου τα εμφανισει θα χρειαστεις να τα κανεις import. Μετα θα τικαρεις οποιο καινουργιο τραγουδι μπαινει να αντιγραφεται στο library και νομιζω θα εισαι κομπλε.Μην το τικαρεις νωριτερα γιατι θα γεμισει duplicate...

Δημοσ.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που ανοιχτεί το iTunes χωρίς να είναι παρούσα η βιβλιοθήκη; Αν δηλαδή δεν έχεις συνδέσει το σκληρό. Απλά θα δείξει άδεια περιεχόμενα, ή θα φάει καμιά φρίκη, crashάροντας, δημιουργώντας νέα, ή οτιδήποτε άλλο περίεργο;

Κάποτε είχα σκεφτεί να πάρω ένα NASάκι για να έχω "κεντρική" πρόσβαση σε iTunes Library, backups και άλλα διάφορα.

Δημοσ.

Λοιπον.. Με πατημενο το alt εφτιαξα μια κανουργια βιβλιοθηκη στον εξωτερικο σκληρο, στον οποιο βρισκονται και ολα τα mp3 αρχεια που θα περασω στη βιβλιοθηκη. Ειμαι στη φαση τωρα που αντιγραφονται τα αρχεια στη βιβλιοθηκη και καθως ειναι περι τις 20.000 παιρνει αρκετη ωρα. Αν τωρα αυτον τον εξωτερικο σκληρο αφου τελειωσει με την αντιγραφη, τον συνδεσω σε αλλο υπολογιστη mac, που λειτουργει με το ιδιο apple id, και το δρομολογησω να διαβαζει αυτη τη βιβλιοθηκη θα γινει δουλεια? Και θα μπορω να συγχρονιζω το iphone πχ  σε οποιον απο τους 2 υπολογιστες ειναι κουμπομενος ο σκληρος χωρις να γινει χαμος απο dublicate η ολα τα αλλα κολπα που κανουν τα itunes? 
Φαινεται σαν να εγραψα το ιδιο με την αρχικη? Ειναι που εχει κουδουνισει το κεφαλι μου με τα itunes!

Δημοσ.

Aπαντάω μονος μου... Ολα πηγαν καλα και εγινε ακριβως αυτο που ηθελα. Με ολη τη βιβλιοθηκη σε εξωτερικο σκληρο συγχρονιζει και απο τους 2 υπολογιστες χωρις να γινεται μπαχαλο. Ευχαριστω!

Δημοσ.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που ανοιχτεί το iTunes χωρίς να είναι παρούσα η βιβλιοθήκη; Αν δηλαδή δεν έχεις συνδέσει το σκληρό. Απλά θα δείξει άδεια περιεχόμενα, ή θα φάει καμιά φρίκη, crashάροντας, δημιουργώντας νέα, ή οτιδήποτε άλλο περίεργο;

Κάποτε είχα σκεφτεί να πάρω ένα NASάκι για να έχω "κεντρική" πρόσβαση σε iTunes Library, backups και άλλα διάφορα.

Aπλα θα σου ζητησει να κάνεις locate το αντικειμενο της βιβλιοθηκης.Tιποτα περιεργο.Με δικτυο ειναι λιγο δυσκολο εκτος και το nas υποστηριζει iTunes και εχεις προσβαση στα τραγουδια σου κατευθειαν από το itunes.

Προς τον ts. Θα πρεπει να θυμασαι να ξεκλικαρεις την την αντιγραφη στο media folder οποτε κανεις εισαγωγη των καινουργιων τραγουδιων στον δευτερο υπολογιστη,γιατι ενω βρισκονται στο media folder δεν ειναι ενημερωμενη η βιβλιοθηκη και θα κανεις import ξανα αλλα αυτη την φορα χωρις να αντιγραψεις ξανα το media στον σκληρό.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γιατι εγω που συνδεω το ipod σε δευτερο υπολογιστη δε μπορω να περασω επιπλεον τραγουδια παρα μονο αν σβησω τα υπαρχοντα στο ipod???

Τι κουφο ειναι αυτο;Πρεπει δηλ οπωσδηποτε να φορτωνω το ipod απο εναν υπολογιστη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το έχω περίπου έτσι χρόνια τώρα, δηλαδή όλη την iTunes βιβλιοθήκη σε ένα NAS και την κάνουν access 3 διαφορετικά Mac. Το ίδιο κάνω και με τις υπόλοιπες βιβλιοθήκες μου, Photos, Calibre, Zotero, κλπ.

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...