Themos3 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Πάντως μάλλον λάθος το σκέφτηκαν το promo.Περισσότερη γκρίνια και δυσαρέσκεια έχω ακούσει αυτές τις μέρες απο αυτούς που δε το παίρνουν παρά ευχαρίστηση απο αυτούς που το πήραν. 2
coyote2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Έστειλα δύο φορές για Πήρα δύο διαφορετικά σμσ ενεργοποίησης. Την πρώτη φορά δεν εμφανίστηκαν. Την δεύτερη κανονικά στο app
Zus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Για δείξε μας ένα screenshot από την εφαρμογή της Cosmote ότι έχεις 10GB.... Τα μισά να μού 'λεγε
qwerty99 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Πάντως μάλλον λάθος το σκέφτηκαν το promo. Περισσότερη γκρίνια και δυσαρέσκεια έχω ακούσει αυτές τις μέρες απο αυτούς που δε το παίρνουν παρά ευχαρίστηση απο αυτούς που το πήραν. Από την άλλη ίσως όμως να ήθελαν να δημιουργηθεί μία ζήτηση, και να πουλήσουν την προσφορά με τα διπλά GB. Θα ήταν πολύ καλύτερα να δώσουν 5GB ή 2GB και να δώσουν σε πολλαπλάσιους.
Πέτρος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Σήμερα το πρωί έστειλα μήνυμα (χωρίς να έχει προηγηθεί δικό τους), 2' μετά ήρθε η επιβεβαίωση ότι τα έχω και τα χαίρομαι. Cosmote 35 σε οικ. πακέτα με άλλους 3 αριθμούς και επιπλέον 3play. Τώρα θα δοκιμάσω και στο άλλο 35ρι του πακέτου.
gkarabid Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Σήμερα το πρωί έστειλα μήνυμα (χωρίς να έχει προηγηθεί δικό τους), 2' μετά ήρθε η επιβεβαίωση ότι τα έχω και τα χαίρομαι. Cosmote 35 σε οικ. πακέτα με άλλους 3 αριθμούς και επιπλέον 3play. Τώρα θα δοκιμάσω και στο άλλο 35ρι του πακέτου. Όπως είπα και ποιο πριν ότι θέλουν κάνουν. Μία ερώτηση παιδιά. Έχω την εφαρμογή apk της COSMOTE και μόλις έκανα ενεργοποίηση (έδωσα τα στοιχεία μου) χάθηκε ή επιλογή υπόλοιπο. Τώρα δεν μπορώ να δω τον χρόνο ομιλίας+ mb εκτός από το να στελνω μήνυμα στο 1256 1. Γνωρίζετε να κάτι;
Πέτρος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Σήμερα το πρωί έστειλα μήνυμα (χωρίς να έχει προηγηθεί δικό τους), 2' μετά ήρθε η επιβεβαίωση ότι τα έχω και τα χαίρομαι. Cosmote 35 σε οικ. πακέτα με άλλους 3 αριθμούς και επιπλέον 3play. Τώρα θα δοκιμάσω και στο άλλο 35ρι του πακέτου. Μόνο σε εμένα, τελικά. Στον αδερφό μου, το άλλο 35ρι, βγάζει πως δεν είναι διαθέσιμο για τη σύνδεσή του. Λογικά, είναι το One που έχω extra στον αριθμό μου. Πολλά ευχαριστώ στον TS, θα χρειαστεί και με το παραπάνω στις διακοπές. 1
babyonboard Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ειναι μονο εντος ελλαδος για οσους ταξιδευουν και χρησιμποιουν το traveller pack 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα