Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε αυτό εννοείς ? Αυτό βρήκα μέσα στο apk COSMOTE .

Τα mb που έχω κάθε μήνα όπως είναι 400 ,και παρολου αυτά το βλέπω ανεργο

post-177457-0-42923800-1469182792_thumb.png

Δημοσ.

Όχι μην τα μπερδεύεις ...

Για να παρεις την προσφορά καταρχήν θα λαβεις κάποιο μυνημα

Αλλιώς .. Δεν την δικαιούσαι

Πρεπει να εχεις μάλλον μεγάλο πάγιο - πακέτο στο συμβόλαιο

Δημοσ.

Ναι ξεκόλλησε και μπαίνουν πλέον τα Gb αλλά ξαναστείλτε μήνυμα... Με ενημέρωσαν και από cosmote ότι λόγω της ζήτησης είχε κολλήσει το σύστημα...

Δημοσ.

Απ ότι είδα σε άλλο site επικοινώνησαν με την Cosmote και τους ενημέρωσαν οτι ισχύει μόνο για:

• COSMOTE ONE
  • COSMOTE Mobile Plus 65 και XL
  • Like 1
Δημοσ.

Όχι μην τα μπερδεύεις ...

Για να παρεις την προσφορά καταρχήν θα λαβεις κάποιο μυνημα

Αλλιώς .. Δεν την δικαιούσαι

Πρεπει να εχεις μάλλον μεγάλο πάγιο - πακέτο στο συμβόλαιο

δεν παιζει αυτο που λες,δεν μου ηρθε ποτε μυνημα σε μενα,εστειλα μονος μου και πηρα την προσfορα,εχω συμβολαιο 25 γιουρο με 1500 και 2gb internet

Δημοσ.

δεν παιζει αυτο που λες,δεν μου ηρθε ποτε μυνημα σε μενα,εστειλα μονος μου και πηρα την προσfορα,εχω συμβολαιο 25 γιουρο με 1500 και 2gb internet

Προφανώς έχεις το παλιό plus 65; κι εγώ το ιδιο έχω και έδινα 22. Μέχρι πριν λίγο που το έκαναν xl και θα δίνω λίγο παραπάνω μέχρι να ληξει. Αυτό θεωρείται μεγάλο πάγιο ή πρόγραμμα άσχετα αν το έχεις με προσφορά.

Στη γυναίκα μου ήρθε μήνυμα ότι δεν ισχύει κάποια προσφορά για το πρόγραμμα της. Και δεν της ήρθε μήνυμα. Ο φίλος πιο πάνω Ίσως να είναι τυχερός

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγω 22 έδινα και πλέον ειναι 27. Ανανέωση δεν εχω κάνει 2 χρόνια τώρα , τα 10 gb τα πηρα τελικά , ειχα πρόγραμμα.

Δημοσ.

Σου απάντησε ο φίλος πιο πάνω

Μάλλον εχεις με προσφορά αυτή την τιμή

Δημοσ.

Σε cosmocarta με απερριψαν επισης, μαλλον με θεωρουν καπιταλα με τα 20 ευρω που τους δινω σε καρτες καθε μηνα και δεν αξιζω  δώρα σαν πελατης. Αντ'αυτου με ενημερωσαν οτι αγοραζοντας ενα απο τα πανακριβα πακετα ιντερνετ της κοσμοκαρτα, θα παρω δώρο τα διπλασια MB.

• Like 1
Δημοσ.

Πρόγραμμα: COSMOTE Mobile XL

Πληρώνω: 65€

Είμαι συνδρομητής: άπειρα χρόνια σε ότι πακέτο υπήρχε στα 65€

Ενώ μου λέει ότι ενεργοποιήθηκε και ότι έχω τα GB, τελικά δεν τα έχω βλέποντας το app ή στέλνοντας 1 στο 1256.

Κάλεσα στο 13838 λέει δεν το βλέπει ενεργοποιημένο ενώ εγώ βλέπω κανονικά το SMS ότι η προσφορά είναι ενεργή.

Μου το πέρασε χειροκίνητα τα 10GB αυτή στην εξυπηρέτηση! Τώρα το βλέπω.

Δημοσ.

Σε cosmocarta με απερριψαν επισης, μαλλον με θεωρουν καπιταλα με τα 20 ευρω που τους δινω σε καρτες καθε μηνα και δεν αξιζω  δώρα σαν πελατης. Αντ'αυτου με ενημερωσαν οτι αγοραζοντας ενα απο τα πανακριβα πακετα ιντερνετ της κοσμοκαρτα, θα παρω δώρο τα διπλασια MB.

και μένα ακριβώς το ίδιο με καρτοσυμβόλαιο φοιτητικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...