Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μένα που έχω το νέο πρόγραμμα xlarge με 1500'&sms + 2,5gb μου ήρθε μήνυμα αλλά δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμα γιατί περιμένω να πάει τέλος του μήνα. Στη γυναίκα μου που έχει το παλιό 35 αν θυμάμαι καλά δεν έχει έρθει μήνυμα. Ίσως είναι προσφορά για μεγάλα συμβόλαια μόνο. Βλακεία Μεγάλη!

Θα στείλω από της γυναίκας να δω τι θα γίνει και θα ενημερώσω.

Επεξ/σία από johni41
Δημοσ.

Δεν έχει σχέση με το αν έχεις σταθερό στο όνομά σου. Μάλλον μέχρι στιγμής φαίνεται οτι η προσφορά είναι για όσους έχουν μεγάλο πρόγραμμα (από το 65άρι-XL και άνω) είτε τους έχει έρθει σμσ ή όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Πήρε ένας φίλος τηλ και του είπαν μόνο σε προγράμματα με πάγιο πάνω από 70€ ή Cosmote One. Εγώ έχω όντως. Άλλος για να το διασταυρώσουμε;

Δημοσ.

Εμένα με 2 65ρια συμβόλαια σε οικογενειακό cosmote one , ενώ μου ήρθε το μήνυμα για την προσφορά, μου ηρθε η γνωστή απάντηση ότι η προσφορά είναι ήδη ενεργή αλλά φυσικά δεν έχει ενεργοποιηθεί ελέγχοντας το υπόλοιπο των GB. Κάτι δεν πάει καλά με την cosmote, τους έστηλα μήνυμα και περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο...

• Like 1
Δημοσ.

Και μένα παιδια μου ήρθε μυνημα

Έχω οικογενειακό τα 65αρια Χ 2

Της γυναίκας μου ενεργοποιήθηκε η προσφορά -10g δωρεάν για ενα μήνα

Εγώ το έστειλα τώρα και περιμένω να ενεργοποιηθεί

Μεχρι 27/7 γράφει οτι μπορείς να το ενεργοποιήσεις

Παρα πολυ καλή προσφορά

Δημοσ.

Ευχαριστω τον TS

Ενεργοποιηθηκε.

Σε οσους το ενεργοποιησαν αλλα δεν τους δειχνει κατι στην εφαρμογη της cosmote, μπορει μερικες φορες να αργησει να κανει update.

Στειλτε 1 στο 1256 για να σας απαντησει το υπολοιπο που εχετε απο το πακετο σας. Εκει θα σας εμφανισει και αν πηρε τα 10GB ή οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Εδω και μια ώρα περίπου εμένα δεν εχει ενεργοποιηθεί

Έστειλα και το 1 στο 1256 και τιποτα

Θα περιμένω λίγες ωρες και βλέπουμε

Της γυναίκας μου που έχουμε το ιδιο φαίνονται πάντως τα 10g..

Δημοσ.

Εδω και μια ώρα περίπου εμένα δεν εχει ενεργοποιηθεί

Έστειλα και το 1 στο 1256 και τιποτα

Θα περιμένω λίγες ωρες και βλέπουμε

Της γυναίκας μου που έχουμε το ιδιο φαίνονται πάντως τα 10g..

Αν δεν στο απανταει ουτε απο το 1256, τοτε μαλλον δεν θα το παρεις. Παρε το call center.

Δημοσ.

εχω καρτοσυμβόλαιο φοιτητικό! δεν μου το δέχεται!!!!!

καλά τι ρατσισμός είναι αυτός δηλαδη???

Δημοσ.

11u8cgn.png

Μετά από δύο μηνύματα χθες και άλλο ένα σήμερα, τελικά ενεργοποιήθηκε.

Έχω το πρόγραμμα XL, πρώην 65 plus.

Δημοσ.

Πήρα και αφού μίλησα μου ειπε οτι πρεπει να ενεργοποιήσω το "my internet " ...

Είπα οτι ο άλλος αριθμός που έχω τα πήρε τα giga χωρις το "my internet " και μου ειπε οτι δεν ξερει γιατι αλλα αυτο το πρόβλημα βλέπει στον δικο μου αριθμό

Τέλος πάντων το ενεργοποίησα ( χωρις χρεώσεις λέει ειναι - απλά προστατεύει τον αριθμό να μην καταναλώνει Mb πέρα του πακέτου ) ... και ως δια μαγείας ήρθε μυνημα οτι πήρα την προσφορά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...