Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"EYXAPIΣTOYME ΓIA TO MHNYMA ΣAΣ. TO ΔΩPO TΩN 10GB EINAI HΔH ENEPΓO ΣTO KINHTO ΣAΣ! ΓIA NA ENHMEPΩNEΣTE ΓIA TO YΠOΛOIΠO ΣAΣ MΠOPEITE NA ΣTEΛNETE 1 ΣTO 1256 ΔΩPEAN."

Και φυσικά έχω μόνο τα 2gb του πακέτου και τπτ άλλο.

Το ίδιο και σε εμένα. Ελπίζω να μην είναι καμιά μουφα της Cosmote.

Δημοσ.

Μούφα. Ενώ λέει ότι ενεργοποιήθηκε δεν το βλέπω στα MB μου μέσα. Αλήθεια από που τη πήρε τη πληροφορία αυτή το Insomnia?

Δημοσ.

Μόλις έστειλα και ενεργοποιήθηκε, ευχαριστούμε!  :-D

Για δείξε μας ένα screenshot από την εφαρμογή της Cosmote ότι έχεις 10GB....

Δημοσ.

Εγώ είμαι σε συμβόλαιο ~35 ευρώ, έστειλα το 10, "αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια προςφορά ενεργή για τη σύνδεση σας".

Μπαρμπούτσαλα...

Στο συμβόλαιο της γυναίκας μου πάντως ενεργοποιήθηκαν τα 10Gb, το επιβεβαιώνω και εγώ, φαίνονται μέσα στο app από android. Εκείνης πάντως της είχε έρθει ενημερωτικό sms, εμένα όχι.

Δημοσ.

Από ότι έχω καταλάβει είναι ένα social media πείραμα. Έχουν στείλει επιλεκτικά σε Χ συνδρομητές το μήνυμα και έχουν παράλληλα στείλει δελτίο τύπου σε 2 sites. Και τώρα μετράνε πόσοι από τους μη-έχοντας-λάβει το μήνυμα θα προσπαθήσουν να το ενεργοποιήσουν. Δηλαδή από τα 50.000 μηνύματα που στείλανε πχ χτες, πόσοι ενεργοποιήσαν και πόσοι προσπάθησαν από άλλο κινητό; Και έπειτα το δημοσιεύσαν σε 2 sites και τότε τι έγινε; Πόσοι επιπλέον; Νούμερα, μετρήσεις και ένα μικρό πείραμα για τη δυναμική των social media. Φυσικά για να μη χρεωθούν με 1000000 gb δώρο (φανταστείτε όλο το πλανήτη Cosmote να ζητάει το δώρο των 10gb), βάλαν ένα limit στο ποιος μπορεί να πάρει πραγματικά τη προσφορά, πχ όσοι έχουν συμβόλαιο πάνω από 40€ ή δεν ξέρω και γω τι άλλο κριτήριο. Αυτό όλο είναι προσωπική άποψη, φυσικά δεν είναι τίποτα σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό είναι ένα μυστήριο, ειδικά ότι το "νέο" αυτό γράφτηκε μόνο σε 2 sites απ' όσο βλέπω (Insomnia + iPhoneHellas).

• Like 1
Δημοσ.

"EYXAPIΣTOYME ΓIA TO MHNYMA ΣAΣ. TO ΔΩPO TΩN 10GB EINAI HΔH ENEPΓO ΣTO KINHTO ΣAΣ! ΓIA NA ENHMEPΩNEΣTE ΓIA TO YΠOΛOIΠO ΣAΣ MΠOPEITE NA ΣTEΛNETE 1 ΣTO 1256 ΔΩPEAN."

Το ίδιο

Και φυσικά έχω μόνο τα 2gb του πακέτου και τπτ άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε μένα ενεργοποίηθηκε κανονικά πάντως! :)

Thank to the TS!

PS: COSMOTE Mobile Family L

Επεξ/σία από Thanasis159
  • Like 1
Δημοσ.

επειδη και σε εμενα δεν ενεργοποιηθηκε :cry: , καλο θα ηταν, προκειμενου να βγαλουμε ακρη τι συμβαινει, να αναφερει ο καθενας μας το προγραμμα στο οποιο ειναι.

υ.γ. συμβολαιο προγραμμα προς ολους 25 και 150mb +500mb δωρο.

Δημοσ.

Ενημέρωσα και την παρέα μου και μέχρι πριν λίγο έμαθα πως ενεργοποιήθηκε σε 3 από εμάς που έχουμε και σταθερό cosmote στο ΑΦΜ μας... Παίζει να έχει σχέση αυτό;

Δημοσ.

Ενημέρωσα και την παρέα μου και μέχρι πριν λίγο έμαθα πως ενεργοποιήθηκε σε 3 από εμάς που έχουμε και σταθερό cosmote στο ΑΦΜ μας... Παίζει να έχει σχέση αυτό;

Εχω σταθερο οτε, ote tv full pack, και 2 κινητα cosmote. (45€ kai 25€) και δεν ισχυει μου λεει η προσφορα. Οτι να ναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...