ShooterX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Πότε περιμένουμε να βγουν στην αγορά? Αυτούς περιμένω μαζί με vga για ολικη αναβάθμισηΑρχές 2017 πήρε κάπου το μάτι μου..Το ανέφερε και κάποιος πιο πάνω.
mike299 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αρχές 2017 πήρε κάπου το μάτι μου..Το ανέφερε και κάποιος πιο πάνω. Τόσο αργά? Νόμιζα ότι θα έβγαιναν το 3ο τρίμηνο φέτος, πάνω που θα εξισορροπούσαν και οι τιμές στα νέα vga οπότε θα γινόταν ένα ωραίο πακέτο. Κρίμα, μάλλον θα προτιμήσω Skylake τότε.
countass Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αλλαγή μητρικής = νέα άδεια. Παίρνεις τηλέφωνο στη microsoft hellas και κάνεις τηλεφωνική ενεργοποίηση,αφού τους πεις(αν χρειαστεί,μπορεί και όχι) ότι έκανες format,όχι αλλαγή μητρικής.
BabisTs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Άλλο ένα 5%-10% πάνω από skylake στην καλύτερη από την μαμά intel...για καινούργιους users ok θα είναι...για αναβάθμιση ήδη από i5-i7 3ΧΧΧ και πάνω υπομονή για cannolake... 2
mike299 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Παίρνεις τηλέφωνο στη microsoft hellas και κάνεις τηλεφωνική ενεργοποίηση,αφού τους πεις(αν χρειαστεί,μπορεί και όχι) ότι έκανες format,όχι αλλαγή μητρικής. Αν κάνεις format, δεν χρειάζεται να πάρεις τηλ, η ενεργοποίηση γίνεται αυτόματα. Αν αλλάξεις μητρική όμως δεν θα γίνει λόγο αλλαγής του hardware. Δεν ξέρω αν η τηλεφωνική εξυπηρέτηση σε βοηθήσει Αφού δεν μπορείς να αποδείξεις ότι πρόκειται για τι το ίδιο μηχάνημα. Θα φανεί βέβαια σε λίγες μέρες που λήγει η προσφορά. Αν και περιμένω μια silent extension από την Microsoft, ίσως και επαόριστό, αφού Δεν πιάνει τα νούμερα που επιθυμεί με τα 10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα