Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες το ενεργοποίησα στις 20:00.Ξέχασα να κλείσω τα δεδομένα και το 1Gb στις 04:00 έληξε χρεώνοντας το 1€ που ισχύει για 24 ώρες.Ηρθε μύνημα στις 08:00 οτι το1 1Gb έληξε(Οτι να'ναι).Εστειλα END DAY στο 1333,ενεργοποιήθηκε αλλά δεν πιάνει 3G έχοντας τα δεδομένα ανοιχτά.Η κόπηκε η πρόσβαση στα δεδομένα επειδή έστειλα το END DAY η πάλι έχει πρόβλημα Cosmote.Δοκιμαστικά έστειλα START στο 1333(Ακυρώνει το END DAY)για να δω αν έχω πάλι πρόσβαση στα δεδομένα αλλά δεν έστειλαν μύνημα επιβεβαίωσης ότι ενεργοποιήθηκε.

Αν δεν χρεωνώσουν το 1ευρώ να ήσουν σίγουρος ότι θα είχε μηδενιστεί όλη σου η κάρτα.

Κάτι τέτοια περιμένει ή COSMOTE

Να ξεχάστεις και να χρεωθεις.

Μία χαρά σ πήρε το ευρουλακι

Μην λέμε ότι θέλουμε, από την στιγμή που βγήκε και η υπηρεσία My internet και αναφέρθηκε πολλάκις κ εδώ μέσα στο θέμα σε τι φταίει η cosmote κ λέμε το παραμυθάκι με τις κρυφές χρεώσεις;

Τα thread υπάρχουν για να τα διαβάζουμε και τα γλιτώνουμε κάτι τέτοια. :P Καλό είναι το κράξιμο αλλα όχι πάντα..

Μόλις «ξεκόλλησε»,έπιασε σήμα H+ και μπαίνει στο internet.Το θέμα είναι να μπορέσω μέσα απο την εφαρμογή να στείλω μύνημα,να ενεργοποιηθεί το my internet πχ κατά τις 20:00-21:00 και να επιλέξω να ξεκινήσει το 1Gb στις 22:00 που δεν θα είμαι σπίτι.Αν δεν γίνεται αυτό θα πρέπει να το ενεργοποιήσω στις 22:00 αλλά δεν θα έχω internet εκεί που θα είμαι. Σήμερα δεν θα έχω πρόβλημα γιατί έχω τα δεδομένα που χρέωσε.

Δεν χρειάζεσαι internet για να ενεργοποιήσεις το "my internet" στελνεις MI 1333. Ίσως απλά δεν καταλαβες απλά τι είναι η υπηρεσία αυτή.

Μία φορά ενεργοποιείται κ τέλος. Επομένως δεν χρειάζεται να έχεις δεδομένα για την ενεργοποίηση του πακέτου. Επομένως το βάζεις εσύ την στιγμή που θες, αρκεί να έχει έστω σήμα στο κινητό σου όπως είπα για πλάκα πριν :P

http://prntscr.com/c1z4er

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι internet για να ενεργοποιήσεις το "my internet" στελνεις MI 1333. Ίσως απλά δεν καταλαβες απλά τι είναι η υπηρεσία αυτή.

Μία φορά ενεργοποιείται κ τέλος. Επομένως δεν χρειάζεται να έχεις δεδομένα για την ενεργοποίηση του πακέτου. Επομένως το βάζεις εσύ την στιγμή που θες, αρκεί να έχει έστω σήμα στο κινητό σου όπως είπα για πλάκα πριν :P

http://prntscr.com/c1z4er

Ενεργοποίησα το my internet, μπήκα στην σελίδα και είδα οτι απλά σου γράφει πόσα Mb έχεις υπόλοιπο και αν θες να, αγοράσεις πακέτο,αυτό το δείχνει και μέσα απο την εφαρμογή. Το σημαντικό που κάνει το my internet είναι οτι κόβει τα δεδομένα.

Ουσιαστικά το my internet χρησιμεύει στο να μπορείς να ανοίξεις τα δεδομένα χωρίς να χρεωθείς για να ενεργοποιήσεις το 1Gb σωστά;

• Like 1
Δημοσ.

Ουσιαστικά το my internet χρησιμεύει στο να μπορείς να ανοίξεις τα δεδομένα χωρίς να χρεωθείς για να ενεργοποιήσεις το 1Gb σωστά;

Ακριβώς:)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν η sim της cote ειναι στη θεση 2 υπαρχει καμια λυση ?

γιατι δεν μπορω να ανοιγω καθε μερα το τηλ και να αλλαζω καρτες

Ελεος με την cosmote ποσους αιωνες πισω θα ειναι παντα ?

Δημοσ.

εγώ δεν έχω καταλάβει τις ώρες ενεργοποίησης. πρέπει να περάσει ένα 24ωρο από την τελευταία φορά που το ενεργοποιησες; γτ μέχρι τώρα όπως να ναι γίνεται ,κάποιες φορές έχουν περάσει 14 ή 16 από την τελευταία φορά που το ενεργοποιησα κι όμως ξαναενεργοποιςιται κι άλλες πάλι όχι

Δημοσ.

εγώ δεν έχω καταλάβει τις ώρες ενεργοποίησης. πρέπει να περάσει ένα 24ωρο από την τελευταία φορά που το ενεργοποιησες; γτ μέχρι τώρα όπως να ναι γίνεται ,κάποιες φορές έχουν περάσει 14 ή 16 από την τελευταία φορά που το ενεργοποιησα κι όμως ξαναενεργοποιςιται κι άλλες πάλι όχι

Προσωπικά δεν έχω θέμα με αυτό... Κάθε μέρα το ενεργοποιώ σε τυχαίες ώρες από 9 το πρωί μέχρι και 7 το απόγευμα και την επόμενη μέρα μπορώ πάλι όποτε θέλω να το ανοίξω.

Δημοσ.

Η ενεργοποίηση αφορά την χρονική περίοδο της εκάστοτε ημέρα. Παράδειγμα ενεργοποιείς στις 7 το απόγευμα και στις 3 τα μεσάνυχτα ενεργοποιείς της επόμενης ημέρας. Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι η μείωση στη ταχύτητα. Ειδικά στο upload.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...