Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρεπει καθε φορα εγω να επιλεγω τις ωρες;Δεν γινεται αυτοματα;

Όχι χειροκίνητα κάθε μέρα.

Πήρα τηλέφωνο στην COSMOTE κ μου είπαν αν ενεργοποιηθεί το my internet δεν σου τρώει δεδομένα αν δεν έχεις (κ καλά δωρεάν πλοήγηση) και μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο.

Αν κάποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Οπότε στην ουσία δεν χρειάζονται data να υπάρχει αν ισχύει.

• Like 1
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι χειροκίνητα κάθε μέρα.

Πήρα τηλέφωνο στην COSMOTE κ μου είπαν αν ενεργοποιηθεί το my internet δεν σου τρώει δεδομένα αν δεν έχεις (κ καλά δωρεάν πλοήγηση) και μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο.

Αν κάποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Οπότε στην ουσία δεν χρειάζονται data να υπάρχει αν ισχύει.

όπως έγραψα και ποιό πάνω έτσι το έχω κάνει εδώ και 5 μέρες και δουλεύει κανονικά.με το my internet σταματάει η αυτόματη χρέωση του day pass 1€ για οποιον δεν έχει κάποιο πακέτο δεδομένων.επιλέγεις εσύ τι θα ενεργοποιήσεις από την σελίδα του my internet.στην δικιά μας περίπτωση ενεργοποιούμε μέσα από την εφαρμογή το 8ωρο.

• Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω κι εγώ, αν και καμια φορά το app δυσκολεύεται και σου λέει δοκίμασε αργότερα.

Επίσης, στο call center της cosmote δεν ξερουν τι τους γίνεται..

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι στο upload έχουν βάλει όριο στα 5 mbps? Επίσης μετά το 1gb τι ταχύτητες έχετε, μιας και όπως λέει ένα παιδί από πάνω, δεν σε χρεώνει σε κάποιο άλλο πακέτο ούτε ενεργοποιεί το daily pass.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι στο upload έχουν βάλει όριο στα 5 mbps? Επίσης μετά το 1gb τι ταχύτητες έχετε, μιας και όπως λέει ένα παιδί από πάνω, δεν σε χρεώνει σε κάποιο άλλο πακέτο ούτε ενεργοποιεί το daily pass.

Μετά το 1GB δεν έχεις internet, αν δεν έχεις άλλο πακέτο. Η ταχύτητα δεν πέφτει καθόλου με την ενεργοποίηση του προγράμματος.

Αν ενεργοποιηθεί το my internet δεν χρεωνεσαι τπτ αν σου τελειώσουν τα mb απλά για να συνεχίσεις επιλέγει πακέτο.

Αν διάβαζες από την αρχή το thread όλα αυτά αναφέρονται ξεκάθαρα :)

Όσο για το upload είναι επίσης όπως ήταν πάντα.

Δημοσ.

Ναι σωστά.

Το upload βέβαια έχει υποστεί μύωση σε εμένα. Από 25 στα 2, πάντα στο ίδιο σημείο.

Λογικά εξαρτάται από το traffic αυτό ανάλογα την κίνηση να που υπάρχει σε κάθε περιοχή.

Βρίσκομαι βόρεια ελλαδα επαρχία τώρα.

Δημοσ.

Το ενεργοποίησα με, Wi-Fi αλλά ξεκίνησε να μετράει το 8ωρο με την ενεργοποίηση, δεν έδωσε επιλογή να ξεκινήσει όταν θέλω.Πως γίνεται να ρυθμίσω το 8ωρο;Μήπως γίνεται αυτό μόνο την πρώτη φορά;

Δημοσ.

Το ενεργοποίησα με, Wi-Fi αλλά ξεκίνησε να μετράει το 8ωρο με την ενεργοποίηση, δεν έδωσε επιλογή να ξεκινήσει όταν θέλω.Πως γίνεται να ρυθμίσω το 8ωρο;Μήπως γίνεται αυτό μόνο την πρώτη φορά;

Ναι ισχυει για την 1η φορα μονο.Μετα καθε μερα οποτε θες να ξεκινησεις το 8ωρο σου κανεις την ιδια διαδικασια.Προσοχη ομως.Σε εμενα μολις το ενργοποιησω και ερθει και το μηνυμα επιβεβαιωσης θα πρεπει να περιμενω λιγα ακομα λεπτα(δεν ξερω γιατι)  γιατι αλλιως που τρωει απο τα κανονικα μου Mb

Δημοσ.

Τελικα παιδιά με το my internet γινεται δουλειά ή όχι.

Τώρα διάβασα πάλι τον φίλο με ενεργοποίηση wifi και με εβαλε σε σκέψεις.

Αραγα το whats'up έχει 4g και αν ναι τι χρειάζεται για ενεργοποίηση (λογικά θα θέλει και καινούργια κάρτα;)

Δημοσ.

Είπαμε γίνεται δουλειά με το my internet αρκεί να έχει τουλάχιστον σήμα το κινητό :P

Αναφέρθηκε τι συνέβει με το wifi στο προηγούμενο ποστ. Αν δεν θέλει κάποιος να έχει θέμα την πρώτη φορά ενεργοποιεί απλά την υπηρεσία την στιγμή που θέλει να ξεκινήσει το 8ωρο.

Προφανώς υπάρχει 4G, για ενεργοποίηση στελνεις 4G στο 1333. Τώρα αν υποστηρίζει η κάρτα σου αλλου παπά ευαγγέλιο.

• Like 1
Δημοσ.

Χθες το ενεργοποίησα στις 20:00.Ξέχασα να κλείσω τα δεδομένα και το 1Gb στις 04:00 έληξε χρεώνοντας το 1€ που ισχύει για 24 ώρες.Ηρθε μύνημα στις 08:00 οτι το1 1Gb έληξε(Οτι να'ναι).Εστειλα END DAY στο 1333,ενεργοποιήθηκε αλλά δεν πιάνει 3G έχοντας τα δεδομένα ανοιχτά.Η κόπηκε η πρόσβαση στα δεδομένα επειδή έστειλα το END DAY η πάλι έχει πρόβλημα Cosmote.Δοκιμαστικά έστειλα START στο 1333(Ακυρώνει το END DAY)για να δω αν έχω πάλι πρόσβαση στα δεδομένα αλλά δεν έστειλαν μύνημα επιβεβαίωσης ότι ενεργοποιήθηκε.

Δημοσ.

Μόλις «ξεκόλλησε»,έπιασε σήμα H+ και μπαίνει στο internet.Το θέμα είναι να μπορέσω μέσα απο την εφαρμογή να στείλω μύνημα,να ενεργοποιηθεί το my internet πχ κατά τις 20:00-21:00 και να επιλέξω να ξεκινήσει το 1Gb στις 22:00 που δεν θα είμαι σπίτι.Αν δεν γίνεται αυτό θα πρέπει να το ενεργοποιήσω στις 22:00 αλλά δεν θα έχω internet εκεί που θα είμαι. Σήμερα δεν θα έχω πρόβλημα γιατί έχω τα δεδομένα που χρέωσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...