nitrous79 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Να βοηθήσω και εγώ μιας και μετά από 2 επισκέψεις στην cosmote άλλα τόσα τηλ.στο 13888 με τον καθένα να μου λέει και κάτι διαφορετικό.σήμερα είναι η 2 μέρα που το χρησιμοποιώ να σας πω τι έκανα εγώ. 1)εγκατέστησα την εφαρμογή 2)ενεργοποίησα το my internet στέλνοντας MI στο 1333 (γιατί με το που άνοιγα τα δεδομένα με χρέωνε αυτόματα 1ευρό για το day pass) 3)ανοίγω την εφαρμογή πατάω ενεργοποίηση μου ζητάει να ανοίξω τα δεδομένα,ανοίγω και ενεργοποιείται το οκτάωρο χωρίς άλλη χρέωση και χωρίς να έχω κάποιο πρόγραμμα με data. εγώ προσωπικά με το wifi δεν μπόρεσα να το ενεργοποιήσω μόνο με τα δεδομένα. 1
Billator Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 εγώ προσωπικά με το wifi δεν μπόρεσα να το ενεργοποιήσω μόνο με τα δεδομένα. Με wifi ενεργοποιείται κανονικά μην το αφήσουμε μετέωρο αυτό. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση η εφαρμογή ζητά απλά να σταλεί ένα δωρεάν SMS για να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες κανονικά μέσω wifi.
nitrous79 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Με wifi ενεργοποιείται κανονικά μην το αφήσουμε μετέωρο αυτό. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση η εφαρμογή ζητά απλά να σταλεί ένα δωρεάν SMS για να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες κανονικά μέσω wifi. για το sms ταυτοποίησης έχεις δίκιο έτσι γίνεται μέσω wifi,έτσι το έκανα την πρώτη φορά έστειλα το sms αλλά δεν μου έκανε ταυτοποίηση ούτε το υπόλοιπο μου έβγαζε ούτε να ενεργοποιήσω την προσφορά μπορούσα(μπορεί να έκανα κάτι λάθος εγώ ή να υπήρχε κάποιο πρόβλημα εκείνη την στιγμή).μόνο όταν άνοιξα τα δεδομένα μπόρεσα να ενεργοποιήσω την προσφορά.
Billator Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 για το sms ταυτοποίησης έχεις δίκιο έτσι γίνεται μέσω wifi,έτσι το έκανα την πρώτη φορά έστειλα το sms αλλά δεν μου έκανε ταυτοποίηση ούτε το υπόλοιπο μου έβγαζε ούτε να ενεργοποιήσω την προσφορά μπορούσα(μπορεί να έκανα κάτι λάθος εγώ ή να υπήρχε κάποιο πρόβλημα εκείνη την στιγμή).μόνο όταν άνοιξα τα δεδομένα μπόρεσα να ενεργοποιήσω την προσφορά. Εχεις dual sim συσκευή μήπως; Σε μερικές συσκευές υπάρχει πρόβλημα ταυτοποίησης με sms
nitrous79 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εχεις dual sim συσκευή μήπως; Σε μερικές συσκευές υπάρχει πρόβλημα ταυτοποίησης με sms ναι dual sim έχω.
Billator Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 ναι dual sim έχω. Βάλε την cosmote στην sim 1 , βγαλε την δευτερη καρτα που έχεις κάνε ταυτοποιηση κ πρόσθεσε την δευτερη καρτα σου μετά. Κατά 99% θα σου λυθεί το πρόβλημα
stefanidisg Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Σαν παθών βάζεις την σιμ στην 1 θέση, κατεβάζεις την εφαρμογή ενεργοποιήεις τα δεδομένα με χρέωση 1€ εκτός και αν έχει μέσα δωρεάν δεδομένα και ενεργοποιήεις την εφαρμογή. Στην ουσία Η πρώτη εγκατάσταση και ενεργοποίηση γίνετε Μόνο με data ,μετά και με wifi .
Billator Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Χωρίς data ή wifi δεν γίνεται καμία ενεργοποίηση, εκτός κ αν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί μέσω sms. Το δοκίμασα και χθες κ σημερα. 1
gkarabid Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Χωρίς data ή wifi δεν γίνεται καμία ενεργοποίηση, εκτός κ αν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί μέσω sms. Το δοκίμασα και χθες κ σημερα. Άρα δεν λέει ή προσφορά τουλάχιστον σε εμένα ,αφού στο παραθαλάσσιο δεν έχω wifi,και δεν πρόκειται να βάλω πακέτο 6 ευρώ + και ακόμα 6 ευρώ σε κάθε συσκευή για να έχουμε data...
dnikolidak Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Παιδιά αν γυρίσω τώρα παλιά cosmokarta σε watsup θα παίξει η προσφορα;
nitrous79 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Χωρίς data ή wifi δεν γίνεται καμία ενεργοποίηση, εκτός κ αν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί μέσω sms. Το δοκίμασα και χθες κ σημερα. τώρα το ενεργοποίησα πάλι μέσω εφαρμογής.άνοιξα τα δεδομένα και το έκανε χωρίς χρέωση.το περίεργο είναι ότι μου έρχεται sms απο την cosmote ότι δεν έχω mb και όταν ανοίγω τον chrome με πάει στην σελίδα του my internet για να αγοράσω κάποιο πακέτο κανω refresh την σελίδα και εχω ίντερνετ κανονικά μετά.
geioannou Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 τελικα δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω για να μην πληρωσω κερατιατικα χρηματα κατα την ενεργοποιηση !
vasilis1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Εγώ κάνω το εξής απλο ( όχι ότι εξηγεί την ανικανότητα τους απλά να σε αφήνει να έχεις μη χρεοσημα δεδομένα για χρήση της εφαρμογής της εταιρείας)ζητάω από κάποιο φίλο να κάνει hot spot την συσκευή του και προχωρώ κανονικά .Προσοχή σε δικαρτο στην πρώτη θέση ή κάρτα της Cote κ στην δεύτερη wind,ανοίγοντας τα δεδομένα στην δεύτερη ή εφαρμογή της Cote αρνείται πεισματικά να δεχθεί δεδομένα.οτι ναναι
MariannaX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Πρεπει καθε φορα εγω να επιλεγω τις ωρες;Δεν γινεται αυτοματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα