Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκε κανεις τροπο να ενεργοποιήσει το 8ωρο από τη δεύτερη μέρα και μετά από τον browser?

Λέει μέσω του app αλλα προσωπικά δεν θέλω να το εγκαταστήσω

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έστω ότι από την φοιτητική προσφορά έχω ένα υπολοιπο. Αν ενεργοποίησω το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα μου τρώει το υπόλοιπο που έχω από το φοιτητικό πρόγραμμα και μετά θα καιει αυτά που θα έχω αγορασμένα μέσω της συγκεκριμένης προσφοράς;

Δημοσ.

Μιλάμε θεωρητικά για 60gb αν γίνει full χρήση; Πάω να βάλω αύριο κάρτα αν είναι έτσι.

Ναι 62Gb για κ είναι για 62 μέρες :)

Έστω ότι από την φοιτητική προσφορά έχω ένα υπολοιπο. Αν ενεργοποίησω το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα μου τρώει το υπόλοιπο που έχω από το φοιτητικό πρόγραμμα και μετά θα καιει αυτά που θα έχω αγορασμένα μέσω της συγκεκριμένης προσφοράς;

Πάντα τρώγονται πρώτα της προσφοράς. Αν φας τα 1024MB μετά θα σου τρώει προφανώς από αυτά που έχεις κανονικά. H vodafone δίνει απεριόριστο ίντερνετ από την άλλη αλλά για δεδομένη ώρα.

Δημοσ.

Σε μένα βγάζει πως υπήρξε πρόβλημα και να προσπαθήσω αργότερα το app πάντως. Θα δοκιμασω σε λιγες ώρες... Ελπίζω να μην έχω θέμα και με την υπηρεσία και τις ώρες.

Δημοσ.

Να καταλάβω σωστά κάθε μέρα επιλέγεις το 8ωρο πότε ξεκιναει με κάποιο click στην εφαρμογή?
οποτε είναι διαφορετικό κάθε μέρα και όχι αν το κάνεις την 1η μερα στις 2 το μεσημερι 8α είανι παντα 14-22 κάθε μέρα.

Δημοσ.

Να καταλάβω σωστά κάθε μέρα επιλέγεις το 8ωρο πότε ξεκιναει με κάποιο click στην εφαρμογή?

οποτε είναι διαφορετικό κάθε μέρα και όχι αν το κάνεις την 1η μερα στις 2 το μεσημερι 8α είανι παντα 14-22 κάθε μέρα.

Το ενεργοποιείς ότι ώρα θες, δεν μπαίνει αυτόματα για να κρατήσει την χθεσινή σου πχ επιλογή. Αν δεν μπεις στην εφαρμογή για να το ενεργοποιήσεις δεν μπαίνει το 1gb. Αυτό το κάνεις κάθε μέρα.
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό το κάνεις κάθε μέρα.

Το κάνεις κάθε μέρα και χωρίς να έχει ανοιχτά δεδομένα ή wifi?

Δηλ. πρέπει να έχεις και κάποιο μηνιαίο πρόγραμμα με data για να το ενεργοποιείς? 

Δημοσ.

Το κάνεις κάθε μέρα και χωρίς να έχει ανοιχτά δεδομένα ή wifi?

Δηλ. πρέπει να έχεις και κάποιο μηνιαίο πρόγραμμα με data για να το ενεργοποιείς?

Η εφαρμογή δουλεύει αποκλειστικά με ιντερνετ οπότε αναγκαστικά πρέπει να έχεις κάποια διαθέσιμα data ή wifi για να το ενεργοποιήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Η εφαρμογή δουλεύει αποκλειστικά με ιντερνετ οπότε αναγκαστικά πρέπει να έχεις κάποια διαθέσιμα data ή wifi για να το ενεργοποιήσεις.

Είναι σίγουρο αυτό παιδιά,θελει internet για να ξεκινησω ή εφαρμογή whats'up up?

Γιατί αν είναι έτσι δεν λέει!

Δημοσ.

Είναι σίγουρο αυτό παιδιά,θελει internet για να ξεκινησω ή εφαρμογή whats'up up?

Γιατί αν είναι έτσι δεν λέει!

Θα σου πω αύριο που θα το δοκίμασω γτ τα ενεργοποίησα πριν λίγο και δεν μπορώ ξανά.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου πω αύριο που θα το δοκίμασω γτ τα ενεργοποίησα πριν λίγο και δεν μπορώ ξανά.

Κάνε ένα κοπο σε παρακαλώ γιατί ενδιαφερομαι να το βάλω στα παιδιά + σύζυγο.Δεν λέει να δωσο 18 ευρώ για το τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...