paniti Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Βρήκε κανεις τροπο να ενεργοποιήσει το 8ωρο από τη δεύτερη μέρα και μετά από τον browser? Λέει μέσω του app αλλα προσωπικά δεν θέλω να το εγκαταστήσω
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μόνο με το app γίνεται. Εμένα μου έκατσε κουτί. Θα βάλω και του cu και είμαι άρχοντας για το καλοκαίρι
aekoriginal21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μιλάμε θεωρητικά για 60gb αν γίνει full χρήση; Πάω να βάλω αύριο κάρτα αν είναι έτσι.
xeretismata Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Έστω ότι από την φοιτητική προσφορά έχω ένα υπολοιπο. Αν ενεργοποίησω το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα μου τρώει το υπόλοιπο που έχω από το φοιτητικό πρόγραμμα και μετά θα καιει αυτά που θα έχω αγορασμένα μέσω της συγκεκριμένης προσφοράς;
Billator Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μιλάμε θεωρητικά για 60gb αν γίνει full χρήση; Πάω να βάλω αύριο κάρτα αν είναι έτσι.Ναι 62Gb για κ είναι για 62 μέρες Έστω ότι από την φοιτητική προσφορά έχω ένα υπολοιπο. Αν ενεργοποίησω το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα μου τρώει το υπόλοιπο που έχω από το φοιτητικό πρόγραμμα και μετά θα καιει αυτά που θα έχω αγορασμένα μέσω της συγκεκριμένης προσφοράς; Πάντα τρώγονται πρώτα της προσφοράς. Αν φας τα 1024MB μετά θα σου τρώει προφανώς από αυτά που έχεις κανονικά. H vodafone δίνει απεριόριστο ίντερνετ από την άλλη αλλά για δεδομένη ώρα.
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Σε μένα βγάζει πως υπήρξε πρόβλημα και να προσπαθήσω αργότερα το app πάντως. Θα δοκιμασω σε λιγες ώρες... Ελπίζω να μην έχω θέμα και με την υπηρεσία και τις ώρες.
beastie74 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Να καταλάβω σωστά κάθε μέρα επιλέγεις το 8ωρο πότε ξεκιναει με κάποιο click στην εφαρμογή?οποτε είναι διαφορετικό κάθε μέρα και όχι αν το κάνεις την 1η μερα στις 2 το μεσημερι 8α είανι παντα 14-22 κάθε μέρα.
Billator Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Να καταλάβω σωστά κάθε μέρα επιλέγεις το 8ωρο πότε ξεκιναει με κάποιο click στην εφαρμογή? οποτε είναι διαφορετικό κάθε μέρα και όχι αν το κάνεις την 1η μερα στις 2 το μεσημερι 8α είανι παντα 14-22 κάθε μέρα. Το ενεργοποιείς ότι ώρα θες, δεν μπαίνει αυτόματα για να κρατήσει την χθεσινή σου πχ επιλογή. Αν δεν μπεις στην εφαρμογή για να το ενεργοποιήσεις δεν μπαίνει το 1gb. Αυτό το κάνεις κάθε μέρα. 1
dendenden Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Αυτό το κάνεις κάθε μέρα. Το κάνεις κάθε μέρα και χωρίς να έχει ανοιχτά δεδομένα ή wifi? Δηλ. πρέπει να έχεις και κάποιο μηνιαίο πρόγραμμα με data για να το ενεργοποιείς?
Billator Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Το κάνεις κάθε μέρα και χωρίς να έχει ανοιχτά δεδομένα ή wifi? Δηλ. πρέπει να έχεις και κάποιο μηνιαίο πρόγραμμα με data για να το ενεργοποιείς? Η εφαρμογή δουλεύει αποκλειστικά με ιντερνετ οπότε αναγκαστικά πρέπει να έχεις κάποια διαθέσιμα data ή wifi για να το ενεργοποιήσεις. 1
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Κατάλαβα, η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο κοινώς...
BabisTs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μια χαρά προσφορά είναι για το παραθαλλάσιο που κατεβαίνω αυτήν την περίοδο...
gkarabid Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Η εφαρμογή δουλεύει αποκλειστικά με ιντερνετ οπότε αναγκαστικά πρέπει να έχεις κάποια διαθέσιμα data ή wifi για να το ενεργοποιήσεις. Είναι σίγουρο αυτό παιδιά,θελει internet για να ξεκινησω ή εφαρμογή whats'up up? Γιατί αν είναι έτσι δεν λέει!
Billator Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Είναι σίγουρο αυτό παιδιά,θελει internet για να ξεκινησω ή εφαρμογή whats'up up? Γιατί αν είναι έτσι δεν λέει! Θα σου πω αύριο που θα το δοκίμασω γτ τα ενεργοποίησα πριν λίγο και δεν μπορώ ξανά. 1
gkarabid Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Θα σου πω αύριο που θα το δοκίμασω γτ τα ενεργοποίησα πριν λίγο και δεν μπορώ ξανά.Κάνε ένα κοπο σε παρακαλώ γιατί ενδιαφερομαι να το βάλω στα παιδιά + σύζυγο.Δεν λέει να δωσο 18 ευρώ για το τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα