Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αν κατά τύχη ξεχάσεις το 3G ανοιχτό, σου κόβει το internet μετά τις 8 ώρες ή αρχίζει και χρεώνει;

Αμα ξεπερασεις το data traffic οριο των 1.5Gb σε υποβαθμιζει σε edge δεν σε χρεωνει. Αυτο σημαινει οτι ναι μεν εισαι συνδεδεμενος αλλα με πολυ χαμηλες ταχυτητες.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά συμφέρει περισσότερο από το να βάλεις 5 ευρώ για πακέτο 500mb + αλλά 500mb δώρο που τρέχει τώρα?

Για ένα μήνα είναι αυτά φυσικά...

Δημοσ.

εννοείται συμφέρει περισσότερο φιλε γιατί έχεις 60 gb,κάθε μέρα 1gb για 2 μήνες.το έκανε ο αδερφός μου χτες και είναι μέχρι 21.09 όταν το ενεργοποιείται αυτό διαρκεί για 2 μήνες μετά. εγώ στην αρχή νόμιζα μέχρι 31.08 αλλά αυτή είναι η ημερομηνία που μέχρι τότε μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά.ειδικά για αυτούς που πάνε διακοπές στο εξοχικό τους και δεν έχουν ίντερνετ είναι γάντι.

• Like 2
Δημοσ.

Αμα ξεπερασεις το data traffic οριο των 1.5Gb σε υποβαθμιζει σε edge δεν σε χρεωνει. Αυτο σημαινει οτι ναι μεν εισαι συνδεδεμενος αλλα με πολυ χαμηλες ταχυτητες.

Αυτό που το διαβάσες;

1gb δίνει η COSMOTE για αυτο το λέω.

Αν κάποιος το έβαλε να μας πει αν αναγράφεται ότι έχουμε για ξοδεμα 1Gb ή το αφήνει ελεύθερο όπως η vodafone που στην πραγματικότητα δίνει απεριόριστο internet κ την ταχύτητα την ρίχνει απλά σε 3G/3G+ μετά το 1.5Gb οπότε για browsing και για να κατεβάσουμε ταινίες είναι υπεραρκετή η μειωμένη ταχυτητα..

Edit: Μόλις το ενεργοποίησα. Σου δίνει 1Gb κάθε μέρα κ τέλος (1024MB). Δεν συγκρίνεται με την προσφορά της vodafone επομένως που είναι απεριόριστα.

Δημοσ.

Αυτό που το διαβάσες;

1gb δίνει η COSMOTE για αυτο το λέω.

Αν κάποιος το έβαλε να μας πει αν αναγράφεται ότι έχουμε για ξοδεμα 1Gb ή το αφήνει ελεύθερο όπως η vodafone που στην πραγματικότητα δίνει απεριόριστο internet κ την ταχύτητα την ρίχνει απλά σε 3G/3G+ μετά το 1.5Gb οπότε για browsing και για να κατεβάσουμε ταινίες είναι υπεραρκετή η μειωμένη ταχυτητα..

Edit: Μόλις το ενεργοποίησα. Σου δίνει 1Gb κάθε μέρα κ τέλος (1024MB). Δεν συγκρίνεται με την προσφορά της vodafone επομένως που είναι απεριόριστα.

Η Vodafone το αφηνει ελευθερο οπως αναφερεις αλλα με ταχυτητες edge και οχι HSPA/HSPA+. Δεν το εχω δει καπου να αναφερεται για να το παραθέσω απλα το γνωρίζω επειδη εχω ρωτησει.

Δημοσ.

Η Vodafone το αφηνει ελευθερο οπως αναφερεις αλλα με ταχυτητες edge και οχι HSPA/HSPA+. Δεν το εχω δει καπου να αναφερεται για να το παραθέσω απλα το γνωρίζω επειδη εχω ρωτησει.

Εσυ λες οτι εχεις ρωτησει αλλα εγω χρησιμοποιω την προσφορα της vodafone καθε μερα. Οποτε δεν ισχυει αυτο που λες.

Δεν σου βαζει κανενα ουσιαστικο πλαφον στην ταχυτητα.

Δημοσ.

εννοείται συμφέρει περισσότερο φιλε γιατί έχεις 60 gb,κάθε μέρα 1gb για 2 μήνες.το έκανε ο αδερφός μου χτες και είναι μέχρι 21.09 όταν το ενεργοποιείται αυτό διαρκεί για 2 μήνες μετά. εγώ στην αρχή νόμιζα μέχρι 31.08 αλλά αυτή είναι η ημερομηνία που μέχρι τότε μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά.ειδικά για αυτούς που πάνε διακοπές στο εξοχικό τους και δεν έχουν ίντερνετ είναι γάντι.

Από βιασύνη δεν διάβασα ότι 1gb,, την ημέρα (για 8 ώρες ) αλλά για ένα μήνα.

Τεσπα

Το παράδειγμα που αναφερεις φίλε μου είναι και ο λόγος που το θέλω.

Ευχαριστώ

Πάω για Γερμανό για 6 καρτουλα

Δημοσ.

Ισχύει για ενεργοποιήσεις πριν της 1/7/2016

Για αγορά κάρτα 6 ευρώ εννοώ φίλε μου.

Με 5 ευρώ δεν φτάνει,10 ευρώ θα φύγουν τα υπόλοιπα χρήματα σε internet μιας ημέρας στα παιδιά...

• Like 2
Δημοσ.

Χαλαρα το πακέτο το εκαναν με σκεπτικο το pokemon go..

Πιο πιθανών, θεωρώ για εξοχικό το καλοκαίρι χωρίς DSL το έφτιαξαν!

Δημοσ.

Πως το ξανά ενεργοποιώ για την δεύτερη μέρα

όπως το ενεργοποίησες/πλήρωσες κάνεις ακριβώς την ίδια διαδικασία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...