NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 και ολη εκεινη η τσικνιλα οταν τηγανιζει που παει; Κολλάει κάτω και μέσα στο ντουλάπια 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Οτι λεει ο τιτλος, μεσα σε 10 χρονια η μητερα μου το ανοιξε αντε 1-2 φορες, παντα το εχει κλειστο. Δηλαδη αδικα λεφτα εδωσε εκει. Τωρα θελουμε να αλλαξουμε την κουζινα..αλλα λεμε να μη βαλουμε απορροφητηρα μιας και δεν θα το χρεισιμοποιησουμε αλλα ο ανθροπως που θα μας φτιαξει την κουζινα λεει να βαλουμε.. Εσεις τι λετε; Ότι είναι Παρασκευή πλέον!
cosmos000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Για να μην ανοίγει η νοικοκυρά του σπιτιού τον απορροφητήρα αυτό σημαίνει ότι ούτε νερό δεν βράζει στα μάτια της κουζίνας!!!Περαστικά φίλε μου...και στην αλλαγή που σκοπεύετε να κάνετε εγώ θα ελεγα να μην αγοράσετε καν νεα κουζίνα Και ως απάντηση στο ερωτημα σου ....φυσικά και ναι όλα τα νοικοκυριά που μαγειρευουν χρησιμοποιούν τον απορροφητήρα ακόμα και μακαρόνια να φτιάχνουν και τηγανητά κτλ κτλ....αλλιώς θα κολυμπάνε όλα τα έπιπλα στο λάδι και στους υδρατμούς που κατακάθονται. Επίσης κάποιοι τον χρησιμοποιούν για να καπνίζουν από κάτω αν θέλουν να κάνουν ένα τσιγάρο και υπάρχει παιδι πχ στο σπίτι...ή τεσπα για να μην μυρίζει ο χώρος Επίσης αλλάζουν και φίλτρο ανα τακτικά χρονικά διαστήματα αλλά αυτή η πληροφορία είναι άχρηστη για σενα!!! 2 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Επίσης αλλάζουν και φίλτρο ανα τακτικά χρονικά διαστήματα αλλά αυτή η πληροφορία είναι άχρηστη για σενα!!! Αν το φίλτρο είναι μεταλλικό, πλύσιμο μόνο 1
defacer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 ^Εντάξει, δεν το πολυπιστεύω ότι τρώνε ελαφριά κουζίνα οι Γερμανοί! Πολύ πιο ελαφριά από τους Έλληνες. 1
sistah Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δηλαδη βραζει φακες πχ και μυριζει το σπιτι φακιλα ολη μερα?Τηγανιζει και παιρνει και μια βαθια ανασα να μυρισει την τηγανιλα?Δεν μου περασε ποτε απο το μυαλο οτι καποιος μαγειρευει χωρις απορροφητηρα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Το μεγάλο πάρτυ πάντως θα γίνεται με το τηγάνισμα των ψαριών, εβδομάδα και βάλε η βρώμα 2
Tenshi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Καθαρά δευτέρα,καλαμαράκια τηγανητά και 12Φ σωλήνας να τα μπομπάρει όλα πάλι μέσα στην κουζίνα.Α,ναί...και κρύο, οπότε κλειστά παράθυρα. Μή σου τύχει...
V for Vagelis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Πολύ πιο ελαφριά από τους Έλληνες. Η χιπστεροβερολινέζικη κουζίνα ίσως... η γερμανική όχι. :Ρ 4
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Και η δικια μου μητερα ποτε δεν τον εχει χρησιμοποιησει. Η μια και μοναδικη φορα απο οτι μου ειπε ηταν οταν ημουνα μωρο και την ωρα που ετρωγα χεστηκα επανω μου και η κουζινα βρωμισε σκατιλα. Τοτε τον αναψε και οταν ξεμυρισε και η σκατιλα μεταφερθηκε απο τον αεραγωγο του φωταγωγου εμπαινε στο διαμερισμα των διπλα και εριχναν καντηλια απο την μπαφλα.
michael92 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Κάνει, και επιπλέον εδώ πέρα δεν κάνει ο κόσμος χαρντκορίλες στην κουζίνα (τηγανητό σύμπαν κλπ). Το να μην έχει έξοδο ο απορροφητήρας είναι μέγιστο engineering fail. Εκτός αν έχουν κάνει οι κατασκευαστές καμιά συμφωνία με κανένα painters union οπότε πάω πάσο. 1
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εγω παντα απορία το ειχα, σε οσα βιντεακια βλεπω στο youtube με φαγητα, οι αμερικανοι πανω απο τον φουρνο εχουν τον μικροκυμάτων και οχι απορροφητηρα. Αυτοι δεν σκαμπαζουν απο υδρατμους και υγρασια
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Το να μην έχει έξοδο ο απορροφητήρας είναι μέγιστο engineering fail. Εκτός αν έχουν κάνει οι κατασκευαστές καμιά συμφωνία με κανένα painters union οπότε πάω πάσο. Υπάρχουν απορροφητηρες που δεν χρειάζονται έξοδο, με ειδικά φίλτρα κλπ που καθαρίζουν τον αέρα από μυρωδιές και τον επιστρέφουν πίσω στο χώρο.
haris_216 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Υπάρχουν απορροφητηρες που δεν χρειάζονται έξοδο, με ειδικά φίλτρα κλπ που καθαρίζουν τον αέρα από μυρωδιές και τον επιστρέφουν πίσω στο χώρο. Ακριβώς έτσι. Όπως η ανακύκλωση του αέρα στο αυτοκίνητο. Και αυτό γίνεται για πολλούς λόγους. πχ Έχεις κουζίνα (και απορροφητήρα) σε νησίδα στη μέση της κουζίνας (όχι βέβαια συνηθισμένο σενάριο σε κλασσικό ελληνικό διαμέρισμα). Γλυτώνεις τον σωλήνα που θα έπρεπε να "τρέχει" στο ταβάνι. Έχεις κουζίνα σε τυφλό σημείο και μακριά από εξωτερικό τοίχο. Τα πολλά μέτρα σωλήνα και οι ενδεχόμενες γωνιές μειώνουν δραματικά την απόδοση συμβατικού απορροφητήρα. Και βέβαια δεν φαντάζεστε τι απώλειες θερμικές έχει ο σωλήνας του απορροφητήρα. Λύνεται βέβαια αυτό το θέμα όταν στην είσοδο του σωλήνα έχεις "περσίδες", αλλά όχι τελείως.
mary Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εγω παντα απορία το ειχα, σε οσα βιντεακια βλεπω στο youtube με φαγητα, οι αμερικανοι πανω απο τον φουρνο εχουν τον μικροκυμάτων και οχι απορροφητηρα. Αυτοι δεν σκαμπαζουν απο υδρατμους και υγρασια Και γω το χω παρατηρησει αυτο και το χω απορια. Εκει δεν μαγειρευουν μακαρονια πχ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα