Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/8981305/LG-49UH600V.html?keyphrase=LG+49UH600V

Γεια σας παιδιά, ψάχνω  reviews για την συγκεκριμενη τηλεοραση και δεν βρισκω.

Θέλω να αγοράσω τηλεοραση για το σαλόνι του διαμερισματος.

Θα έπερνα FULL HD λόγο της απαγορευτικής τιμής των 4Κ, αλλά αυτή η συγκεκριμένη που έβγαλαν ολοι σε προσφορά μου έχει τραβήξει την περιέργια. 

Παιζω PS4 και βλέπω ταινίες. Ξέρω πως το ps4 δεν υποστιρίζει 4Κ, και ξέρω επίσης ότι οι ταινίες που βλέπω είναι των 1080π. 

Παρόλαυτα οι 4Κ είναι τηλεοράσεις του μέλλοντος και σε αυτό βασίζομε, γτ δεν θελω να αγοράσω ξανα τηλεόραση σε 3-4 χρονια.

Ηθελα να μάθω αν η συγκεκριμενη ειναι απο τις καλες τηλεορασης της LG ή αν απλα πετάω τα εξτρα 150-200 ευρω απο το αν επερνα FULL HD .

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Για 4κ θες απο 1000αρικο και πανω. Προσωπικα πηρα την sony kdl 50w807c και ειμαι πολυ ευχαριστημένος στα 700 ευρω .

Δημοσ.

Θα έπερνα FULL HD λόγο της απαγορευτικής τιμής των 4Κ, αλλά αυτή η συγκεκριμένη που έβγαλαν ολοι σε προσφορά μου έχει τραβήξει την περιέργια. 

Παιζω PS4 και βλέπω ταινίες. Ξέρω πως το ps4 δεν υποστιρίζει 4Κ, και ξέρω επίσης ότι οι ταινίες που βλέπω είναι των 1080π. 

Παρόλαυτα οι 4Κ είναι τηλεοράσεις του μέλλοντος και σε αυτό βασίζομε, γτ δεν θελω να αγοράσω ξανα τηλεόραση σε 3-4 χρονια.

Ηθελα να μάθω αν η συγκεκριμενη ειναι απο τις καλες τηλεορασης της LG ή αν απλα πετάω τα εξτρα 150-200 ευρω απο το αν επερνα FULL HD .

Απαγορευτική τιμή τα 700 και 800 ευρώ για μια 4Κ τηλεόραση;

Αυτή την στιγμή δεν αξίζει να δώσεις πάνω απο 400 ευρώ για full hd τηλεόραση σε οποιαδήποτε
διάσταση και να είναι αυτή.

Σε 3-4 χρόνια το full hd θα είναι όπως είναι σήμερα το hd ready.Ποιος βλέπει σήμερα σε hd ready;

Μην ακούς τα παραμυθάκια μερικών.Όταν πρωτοκυκλοφορούσε το full hd τα ίδια έλεγαν και τότε.
Ο,τι θέλεις πάνω απο 1000 ευρώ για Full HD.

Τα ίδια θα λένε και στο μέλλον για το 8Κ,όταν το 4Κ θα είναι σιτεμένο.

Και τότε πάλι θα σου λένε οτι θέλεις πάνω απο 1000 ευρώ για 8Κ.

Το ίδιο παραμυθάκι θα το ακούς κάθε φορά και οι ίδιες σειρήνες θα προσπαθούν να σε πείσουν
να αγοράσεις μια παρωχημένη τεχνολογία.

Για μια καλή full hd θέλεις 2000 ευρώ σου λέγανε
Για μια καλή 4Κ θέλεις 2000 ευρώ σου λένε τώρα
Για μια καλή 8Κ θέλεις 2000 ευρώ θα σου λένε στο μέλλον

Έτσι πάντοτε δεν κατόρθωνες να απολαύσεις την καινούργια τεχνολογία στην ώρα της,αλλά μόνο όταν γινόταν σιτεμένη-παρωχημένη.

Μάζεψε 700-800 ευρώ,πήγαινε πάρε μια 4Κ και άσε τις σειρήνες να αυτοκοροιδεύονται και παράλληλα να κοροιδεύουν και τους μη σκεπτόμενους καταναλωτές.

Σε αυτά τα χρήματα παίρνεις μια αξιοπρεπέστατη 4Κ οθόνη.Διαφορετικά κάτσε καμιά 10αρια χρονάκια ακόμη στο full hd μέχρι οι 65αρες 4Κ τηλεοράσεις να πουλούνται στην λαική προκειμένου να μπορέσεις και εσύ να αγοράσεις μια high-end 65αρα 4Κ ή κάνε το σκ@το σου παξιμάδι προκειμένου να μπεις και εσύ στο club ως κάτοχος μια πανάκριβης high-end 4k τηλεόρασης.

Η επιλογή είναι δική σου!
Δημοσ.

Μοντελο 2016 και τιμη χωμα. Σε αυτην την περιπτωση οτι πληρωνεις παιρνεις. Η σειρα 600 δεν ειναι και καν 4Κ certificated καθως εχει πανελ με WRBG stracture. Ουσιαστικα ειναι 3Κ! Το πιο βασικο ομως υστερει πολυ σε δυναμικα και scaler καθως ως εισαγωγικο μοντελο εχει τα υποτιποδη. Ουτε καν HDR. Με 550€ οριακα παιρνεις μετρια Full HD οχι 4Κ.

Δεν θα αναφερθω για τα IPS ξανα καθως εχουν χιλιοειπωθει τα μειων τους. Αλλα εφοσον θα βλεπεις ταινιες αλλα και θα παιζεις παιχνιδια, τοτε η αντιθεση και το input lag αυτων των μοντελων ειναι προς αποφυγη.

Δεν ειμαι κατα στο να παρεις 4Κ (αν και μικρη για τετοια αναλυση) και ο λογος γιατι υπαρχουν προτασεις αρκετα προσιτες με 850€ 900€ μακραν ανωτερες. Τουλάχιστον να υποστηρίζει HDR και να εχει νεο και σοβαρο hardware.

Δημοσ.

Το insomnia δεν με απογοητευει ποτε:)

Για αυτο το λογο ποσταρα γιατι λεω και'γω πως ειναι δυνατο 4κ σε τετοια τιμη και οι αλλες 800 και βαλε.

Κατσε ομως, δεν καταλαβα πως να καταλαβαινω αν ειναι γνησια 4κ και οχι π.χ 3κ οπως ειπες.

Και τι ακριβωσ πρεπει να προσεξω στην 4κ για να ειναι μια ποιοτικη 4κ και οχι μαλακιες;

Δημοσ.

Το insomnia δεν με απογοητευει ποτε :)

Για αυτο το λογο ποσταρα γιατι λεω και'γω πως ειναι δυνατο 4κ σε τετοια τιμη και οι αλλες 800 και βαλε.

Κατσε ομως, δεν καταλαβα πως να καταλαβαινω αν ειναι γνησια 4κ και οχι π.χ 3κ οπως ειπες.

Και τι ακριβωσ πρεπει να προσεξω στην 4κ για να ειναι μια ποιοτικη 4κ και οχι μαλακιες;

Ολες οι σύγχρονες UHD TV οφείλουν να εχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για να θεωρηθούν συμβατές 100% με τα κινηματογραφικα φόρμά που θα έρθουν. 

Αυτες οι προδιαγραφές εχουν οριστεί απο την UHD Alliance που εκπροσωπεί 35 από τα μεγαλύτερα ονόματα της υψηλής τεχνολογίας που σχετίζονται με την εικόνα και τον ήχο (Dolby, LG, Netflix, Panasonic, Samsung κ.α.)

Μερικές απο αυτές ειναι: Ανάλυση 3840 x 2160, HDMI 2.0, Codec HEVC (H265) και HDCP 2.2.

Οι TV που τα τηρουν παιρνουν την πιστοποιηση απο την UHD Alliance και εχουν επανω στην συσκευασια τους αυτο το LOGO:

84a17f61e5b801c3ee44b69e8a29341d?fmt=jpe

Τα Premium μοντελα UHD TV επιπλεων πρεπει να απεικονίζουν τουλάχιστον το 90% των χρωμάτων του φάσματος DCI P3, καθώς και να διαθέτουν πανελ με χρωματικό βάθος 10 bits. Σε αυτες η πιστοποιηση ερχεται με το παρακατω LOGO:

uhd.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ. Χρήσιμη πληροφορία. 

Παντως στο σαιτ τους δεν δειχνει τα λογκο απο πανω

http://www.public-cyprus.com.cy/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-49-lg-49uh661v-smart-led-ultra-hd/prod8050461pp/

http://www.public-cyprus.com.cy/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-49-lg-49uh770v-smart-led-ultra-hd/prod8010861pp/

απλα ποσταρα εδω καποιες ακριβες, που αν και αυτες δεν ειναι true 4k  τι να πω :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/9194800/Samsung-UE50KU6072.html

https://www.skroutz.gr/s/8995989/Samsung-UE50KU6000.html

Παιδια τι λενε οι πιο πανω τηλεορασεις?

Θα ειναι σε προσφορα στα 700 ευρω σε λιγες μερες σε ενα καταστημα στην κυπρο.

Δεν ξερω πιο απο τα δυο μοντελλα θα ειναι ακριβως.

Ειναι true 4k αυτες ή σαν την μαμακια της lg απο πανω που θα ηταν σαν να πηρα full hd?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...