VaggD Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα μπήκαν τα καινούργια καφαο στην περιοχή μου(νέο Ηράκλειο),και έχω δύο δίπλα στο σπίτι μου. Το ένα είναι στην ευθεία της οδούς που μένω σε απόσταση μικρότερη τον 200 και το δεύτερο είναι στον παράλληλο (πάνω από το σπίτι μου) επίσης το dslam είναι σε απόσταση μικρότερη 800 των μέτρων. Έτσι μου μπήκαν σκέψης για vdsl 50 από forthnet. Με την υπάρχουσα 24 παίζω από 8 μέχρι 10mbps. Αξίζει να κάνω την μετάβαση, υπάρχει κανέναν στην περιοχή ? Ευχαριστώ.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Παρε την forthnet (εντυπωση μου κανει που δεν σε εχουν παρει ηδη) και ρωτα τους να τσεκαρουν ποσο θα παιζεις...εμενα προσωπικα 50 μου ειχαν πει θα πιανω 50 πιανω...
dimi.dimi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Θεσσαλονίκη κεντρο μένω (Παύλου μελα) έχω vdsl 50 wind , οι αποσυνδέσεις μου είναι πάνω από 50-60 σήμερα.... αύριο θα αλλάξω πάροχο - τι προτείνετε?
VaggD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Παρε την forthnet (εντυπωση μου κανει που δεν σε εχουν παρει ηδη) και ρωτα τους να τσεκαρουν ποσο θα παιζεις...εμενα προσωπικα 50 μου ειχαν πει θα πιανω 50 πιανω... Τα καφαο έχουν καιρό που μπήκαν, τυχαία έμαθα ότι υπάρχει vdsl όταν πήγα να πάρω νέο router και τους ζήτησα να υποστηρίζει vdsl για το μέλλον και μου είπαν ότι είναι διαθέσιμο. Βέβαια ένα απλό adsl 2 μου δώσανε το κλασικό zte. Μένεις Ηράκλειο?
GiOrGoSk21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Η Forthnet όμως δίνει VDSL από KV; Γιατί εγώ θυμάμαι ότι μόνο από Α/Κ έδινε... Δε ξέρω αν άλλαξε κάτι μέχρι σήμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα