NickBalis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Χαίρεται. Σήμερα πήρανε τηλέφωνο ο ΟΤΕ για να μας ενημερώσουν ότι έχει έρθει το VDSL και αν μας ενδιαφέρει. Έχω αρκετές ερωτήσεις. 1. Έχω συναγερμό. Θα παιχτεί κάτι κακό; Πρέπει να έρθουν να μας φτιάξουν κάτι; 2. Το ρούτερ του ΟΤΕ να το αλλάξω μόλις μας δώσουν για VDSL ή να το κρατήσω; (Θα έπαιρνα ένα TP-Link των 80 ευρώ αν χρειαστεί.) 3. Πόσο καιρό κάνει να έρθει το VDSL ; 4. Έχω 9.3mbps με 24άρα σύνδεση. Απόσταση περίπου 2-3 χλμ. Με 30άρα πόσο περίπου θα πιάνω; ΥΓ. Πρέπει να τους απαντήσω αύριο αν θέλω ή όχι.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Απο το κέντρο θα πάρεις vdsl, οχι απο καμπίνα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Για να του λένε ότι "ήρθε" με τέτοιο συγχρονισμό/απόσταση, από καμπίνα θα παίρνει λογικά, όχι από Α/Κ... Ο συναγερμός αν έχει ήδη φίλτρο είναι μια χαρά... Κράτα το και βλέπεις... Σε λιγότερο από 10 εργάσιμες αν είσαι στον ΟΤΕ, σε εναλλακτικούς περισσότερες...
Buggar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Η vdsl βγαινει σε 30 mbps? εγω ξερω για 50 αλλα παντως η 24αρα σου ειναι 8 mbps ασχετα που βλεπεις εσυ 9 και δεν ξερω και γω, γιατι η χωρα μας τοσο υποστηριζει και οτι αλλο ακουσεις ή σου πουν ειναι ψεμα απατηλο επιπλεον για να πιανεις αυτο το vdsl του οποιου για οικειακη χρηση δεν θα την προτειμουσα και πιο ακριβη ειναι και δεν βελτιωνονται τα πραγματα τελος παντων για να το πιανεις πρεπει να εισαι κοντα στην κεραια, παλι τα ειδια εκτος αμα εχεις κανα ιντερνετ καφε και κανεις εταιρεικο με 50+ mbps αλλα πληρωνεις, γνωμη μου ειναι και με τα 8 καλα εισαι, αλλα παλι αμα θες να το βαλεις ναι να παρεις αλλο ρουτερ αλλα αμα βαλεις αυτα τα tp-link καλυτερα μην το αλλαζεις γενικα αλλα θα δεις και συ η ταχυτητα δεν βελτιωνεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αχταρμάς... 11
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Η vdsl βγαινει σε 30 mbps? εγω ξερω για 50 αλλα παντως η 24αρα σου ειναι 8 mbps ασχετα που βλεπεις εσυ 9 και δεν ξερω και γω, γιατι η χωρα μας τοσο υποστηριζει και οτι αλλο ακουσεις ή σου πουν ειναι ψεμα απατηλο επιπλεον για να πιανεις αυτο το vdsl του οποιου για οικειακη χρηση δεν θα την προτειμουσα και πιο ακριβη ειναι και δεν βελτιωνονται τα πραγματα τελος παντων για να το πιανεις πρεπει να εισαι κοντα στην κεραια, παλι τα ειδια εκτος αμα εχεις κανα ιντερνετ καφε και κανεις εταιρεικο με 50+ mbps αλλα πληρωνεις, γνωμη μου ειναι και με τα 8 καλα εισαι, αλλα παλι αμα θες να το βαλεις ναι να παρεις αλλο ρουτερ αλλα αμα βαλεις αυτα τα tp-link καλυτερα μην το αλλαζεις γενικα αλλα θα δεις και συ η ταχυτητα δεν βελτιωνεται. Δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες Αρχικα ο ΟΤΕ οταν δινει απο αστικο κεντρο δινει και 30/2,5 πακετο τα πραγματα με της VDSL συνδεσεις βελτιωνοντε αρκετα στις ταχυτητες κατεβασματος/ανεβασματος στο ping ειναι πανω κατω τα ιδια Επιλογες για να παρεις VDSL ειναι 2 1) ειτε εβαλαν στην γειτονια σου νεες 2φυλες η 3φυλες καμπινες 2) εισαι σε αποσταση λιγοτερο απο 1000 μετρα απο αστικο κεντρο Βαζοντας VDSL εχει σχεδον εγγυημενες της ταχυτητες που πληρωνεις ειδικα αν παιζεις απο καμπινα οπου εκει θα παιζεις στα 50mbps καθαρα , τα περισσοτερα προβληματα συχρονισμου στην vdsl ειναι καθαρα απο κακη εσωτερικη εγκατασταση Τι κεραιες λες?
slk200gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Η vdsl βγαινει σε 30 mbps? εγω ξερω για 50 αλλα παντως η 24αρα σου ειναι 8 mbps ασχετα που βλεπεις εσυ 9 και δεν ξερω και γω, γιατι η χωρα μας τοσο υποστηριζει και οτι αλλο ακουσεις ή σου πουν ειναι ψεμα απατηλο επιπλεον για να πιανεις αυτο το vdsl του οποιου για οικειακη χρηση δεν θα την προτειμουσα και πιο ακριβη ειναι και δεν βελτιωνονται τα πραγματα τελος παντων για να το πιανεις πρεπει να εισαι κοντα στην κεραια, παλι τα ειδια εκτος αμα εχεις κανα ιντερνετ καφε και κανεις εταιρεικο με 50+ mbps αλλα πληρωνεις, γνωμη μου ειναι και με τα 8 καλα εισαι, αλλα παλι αμα θες να το βαλεις ναι να παρεις αλλο ρουτερ αλλα αμα βαλεις αυτα τα tp-link καλυτερα μην το αλλαζεις γενικα αλλα θα δεις και συ η ταχυτητα δεν βελτιωνεται. ορε πουστη μου,ρε μεγαλε σταματα να γραφεις ,τοσες μπουρδες μαζεμενες πρωτη φορα διαβαζω,δεν το εχεις ,τραβα για ψαρεμα Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2016 από slk200gr 2
NickBalis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. Και φυσικά υπάρχει 30αρα VDSL και επείσης είναι στην ίδια τιμή με την 24άρα ADSL. Το ρούτερ μου είναι αρκετά καλό ήδη. Η Vdsl έχει τεράστιες διαφορές από την Adsl
panos- Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. Και φυσικά υπάρχει 30αρα VDSL και επείσης είναι στην ίδια τιμή με την 24άρα ADSL. Το ρούτερ μου είναι αρκετά καλό ήδη. Η Vdsl έχει τεράστιες διαφορές από την Adsl 30 νομίζω δίνει μόνο ο Ποτέ και είναι αρκετά πιο ακριβό από το ήδη ακριβό ADSL.
Lolarikos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Εννοείται ότι αξίζει φίλε. Να το κάνεις άμεσα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Tελικα το κανες? Επισης εμενα μου το αλλαξανε απο ADSL σε VDSL σε 4 εργασιμες αν θυμαμαι καλα και Ειμαι forthnet Οποτε στον ΟΤΕ ισως στο κανουν ακομα πιο γρηγορα!
george kesoglu Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 εάν δεν κατεβάζεις μεγάλα αρχεία δεν θα δεις άλλη διαφορά συν ότι η τηλεφωνία σου θα είναι μέσο μόντεμ ρουτερ που σημαίνει διακοπή τηλεφωνου σε περίπτωση διακοπής ρευματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα