giorgos888 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 δωρεαν για ενα χρονο και για 3 pc http://sharewareonsale.com/s/advanced-systemcare-pro-sale 4
newtech Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Βασικα το ηθελα για μενα αλλα και για την δουλεια. 2 Registers μου εβγαλε ιδιο serial.
makhs5 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 το χειροτερο πρόγραμμα μακραν για μενα. 2 φορες το δοκιμασα και κατεστρεψε αρχεια στη registry και εβγαζε μπλε οθονη ο υπολογιστης μου και αναγκαστηκα και εκανα format. Δε μ εφτανε η μια φορα ο βλακας που το επαθα ηθελα και δευτερη. ccleaner και ξερο ψωμι, ποτε δεν επαθα κατι με αυτό. Το ασφαλεστερο για μενα 4
newtech Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 το χειροτερο πρόγραμμα μακραν για μενα. 2 φορες το δοκιμασα και κατεστρεψε αρχεια στη registry και εβγαζε μπλε οθονη ο υπολογιστης μου και αναγκαστηκα και εκανα format. Δε μ εφτανε η μια φορα ο βλακας που το επαθα ηθελα και δευτερη. ccleaner και ξερο ψωμι, ποτε δεν επαθα κατι με αυτό. Το ασφαλεστερο για μενα Το εχω δουλεψει σε 6-7 μηχανηματα (και εχω την Free απο την εγκαταστηση) Μια φωρα την βδομαδα κανω CLEAN μια φωρα τον μηνα DEFRAG .. μια χαρα δεν ειχα ΠΟΤΕ θεμα!
makhs5 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εγω φιλε μου ειχα 2 φορες. Και δεν είμαι ασχετος ευτυχως ξερω σπο υπολογιστες 20 χρονια, απλα εσβυσε αρχεια στη registry και γι αυτό συνεβη αυτό. Οποιος θελει το βαζει, εγω απλα εγραψα την αποψη μου βαση των εμπειριων μου. Δεν θα το ξαναβαζα εγω προσωπικα με τιποτα
Eliaskat Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 το ειχα και το εβγαλα... και το free να εχεις μολις πας να το κανεις uninstall στο κανει δωρο... αλλα γενικα μαπα
newtech Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εγω φιλε μου ειχα 2 φορες. Και δεν είμαι ασχετος ευτυχως ξερω σπο υπολογιστες 20 χρονια, απλα εσβυσε αρχεια στη registry και γι αυτό συνεβη αυτό. Οποιος θελει το βαζει, εγω απλα εγραψα την αποψη μου βαση των εμπειριων μου. Δεν θα το ξαναβαζα εγω προσωπικα με τιποτα Και εγω την αποψη μου εγραψα φιλε μου. Πλεων υπαρχει version 9+ οποτε μπορει οντως μια παλια να ειχε καποιο θεμα. το ειχα και το εβγαλα... και το free να εχεις μολις πας να το κανεις uninstall στο κανει δωρο... αλλα γενικα μαπα Αντιπρόταση?
makhs5 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Και εγω την αποψη μου εγραψα φιλε μου. Πλεων υπαρχει version 9+ οποτε μπορει οντως μια παλια να ειχε καποιο θεμα. Αντιπρόταση? Την v8 ειχα βαλει, τη προηγουμενη από αυτή που βγηκε τωρα, δεν ηταν λοιπον τοσο παλια, εγω δε ξαναρισκαρω μ αυτό το πρόγραμμα. Οσο για αντιπροταση καλυτερο πιο ασφαλες από το ccleaner δεν υπαρχει. (και δε το λεω μονο εγω τα λενε όλα τα review) τσεκαρισμενο για χρονια, απολυτα ασφαλης με τη registry, που θελει πολύ προσοχή για οποιον δε ξερει τι σημαινει στα windows μπαινω και διαγραφω στη registry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα