vulture_g7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 που? εδώ! ένα - μηδέν! (τρολιά, συγγνώμη, δεν κρατήθηκα!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 εδώ! ένα - μηδέν! (τρολιά, συγγνώμη, δεν κρατήθηκα!) τσα ειναι το σωστο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe-4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Στο σινεμά έχει πόρτα, έλεγχο εισιτηρίων, δεν μπαινει οποιος να ναι μέσα. Τον υπάλληλο τον πληρώνει ο ιδιοκτήτης. Είναι δική του ευθύνη να διασφαλίσει το προϊόν που πουλάει. Εάν έχει θερινό σινεμά δεν πάει να ζητάει από τα μπαλκόνια των γύρω σπιτιών το αντίτιμο του εισιτηρίου. Έτσι και στην διακίνηση ψηφιακών αγαθών, εάν θέλει να διασφαλίσει το προϊόν του, υπάρχουν τεχνολογίες ασφάλειας να επενδύσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Η Apple είχε πρόβλημα να δίνει στοιχεία στις αρχές της χώρας που εδρεύει για τη καταπολέμηση της τρομοκρατίας αλλά κανένα πρόβλημα για την επικίνδυνη για την ανθρωπότητα μάστιγα της πειρατείας Ευτυχώς που τα δεδομένα των χρηστών της μηλοεταιρειας είναι ασφαλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xstreamgamer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Πηγαίναμε παλιά στο Αλκαζάρ να δούμε ποδόσφαιρο.(Αελάρα ολέ αρρώστια μεγάλη έχουμε δώσει τα μαλλιά της κεφαλής μας 25 χρόνια Κυριακή παρά Κυριακή στο γήπεδο)!Για όσους ξέρουν πίσω ακριβώς από την θύρα 10 υπάρχουν πολυκατοικίες κολλητά με το γήπεδο και εκεί μαζευόντουσαν στην ταράτσα τους τουλάχιστον 300 άτομα.Άρα όλοι αυτοί που παρακολουθούσαν δωρεάν ένα γεγονός που όλοι οι άλλοι πλήρωναν έπρεπε να συλληφθούν και να πληρώσουν πρόστιμο μαζί με τον ιδιοκτήτη που τους άφηνε να μπούνε.Στην μόνη περίπτωση που θα έκανε παρανομία ο ιδιοκτήτης θα ήταν αν έπαιρνε αντίτιμο για να αφήνει τον κόσμο να βλέπει παράνομα αλλιώς δεν υπάρχει αντικείμενο για δίωξη.Για μένα δεν υπάρχει θέμα κλοπής στον διαμοιρασμό αρχείων δεν αφαιρώ από κάποιον τίποτα.Π.χ το προτελευταίο Assasins creed δεν θα το αγόραζα με τίποτα αλλά επειδή είχα αγοράσει και παίξει όλα τα άλλα ήθελα να το παίξω από περιέργεια και αυτό.Δεν γίνεται η ubisoft να θεωρεί ότι μέσω της πειρατείας με έχασε από πελάτη στον συγκεκριμένο τίτλο επειδή απλώς υπήρχε στο internet διαθέσιμο.Δεν θα το αγόραζα ποτέ αν δεν υπήρχε στο internet, άρα δεν έχασε κάτι από μένα που το κατέβασα.όλα τα άλλα είναι σοφιστείες να χαμε να λέγαμε.Θα πληρώσω κάτι που αξίζει έχω άπειρα αυθεντικά cd δίσκους ακόμα και βιντεοκασέτες έχω με video συσκευή που δουλεύει ακόμα ούτε ξέρω καν πόσα παιχνίδια έχω στο steam origin και σε retail μορφή αλλά αν κάτι δεν με τραβά και θέλω να το δοκιμάσω πριν το παίξω ευτυχώς που υπάρχει online διαθέσιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 ...και αν η γιαγιά είχε ρόδες, θα ήταν καρότσι. η αλήθεια πονάει, οπότε ας την τρολάρουμε, μπας και την χωνέψουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 η αλήθεια πονάει, οπότε ας την τρολάρουμε, μπας και την χωνέψουμε... Πριν το Game of Thrones, και πριν τα τορεντάδικα υπήρξαν δεκάδες τηλεοπτικές σειρές, ξένες αλλά και ελληνικές που έφτασαν και ξεπέρασαν τις έξι σεζόν. Λυπάμαι που σε ξυπνάω απότομα από την φαντασίωσή σου, αλλά έτσι απλά είναι τα πράγματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Πριν το Game of Thrones, και πριν τα τορεντάδικα υπήρξαν δεκάδες τηλεοπτικές σειρές, ξένες αλλά και ελληνικές που έφτασαν και ξεπέρασαν τις έξι σεζόν. Λυπάμαι που σε ξυπνάω απότομα από την φαντασίωσή σου, αλλά έτσι απλά είναι τα πράγματα. Από πότε χαρακτηρίζει η διάρκεια την ποιότητα και την επίδραση μιας σειράς. Το "The Bold and the Beautiful" πρέπει να είναι η καλύτερη σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης και όλος ο κόσμος να συζητάει για αυτό όλη μέρα μετά από τόσα χρόνια προβολής. Καμία σειρά, (ούτε καν το Lost που ήταν η τελευταία αντίστοιχη περίπτωση που θυμάμαι αυτή την στιγμή) δεν έχει την επίδραση και την διάδοση που έχει το game of thrones. Κόσμος μιλάει για αυτή, ακόμα και άτομα τελείως άσχετα με το fantasy. Υπάρχουν εκατοντάδες sites, δεκάδες youtuber channels αφιερωμένες στην σειρά. Άνθρωποι ξενυχτάνε για να δουν το επόμενο επεισόδιο live. Την επόμενη μέρα δεν μπορείς να μπεις ούτε σε σοβαρά ειδησιογραφικά site χωρίς τον κίνδυνο να δεις spoiler. Αν πιστεύεις ότι το game of thrones είναι μια ακόμα σειρά της "σειράς", τότε μάλλον πρέπει να ανοίξεις τα μάτια και να ρίξεις μια μάτια γύρω σου. Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά? Γιατί οι ίδιοι οι συντελεστές παραδέχονται ότι όλο αυτό το φαινόμενο οφείλεται και στα torrents Site: HBO_says_Game_of_Thrones_'piracy'_is_better_than_an_Emmy Site: Piracy_Doesn’t_Hurt_Game_of_Thrones,Director_Says 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Πηγαίναμε παλιά στο Αλκαζάρ να δούμε ποδόσφαιρο.(Αελάρα ολέ αρρώστια μεγάλη έχουμε δώσει τα μαλλιά της κεφαλής μας 25 χρόνια Κυριακή παρά Κυριακή στο γήπεδο)!Για όσους ξέρουν πίσω ακριβώς από την θύρα 10 υπάρχουν πολυκατοικίες κολλητά με το γήπεδο και εκεί μαζευόντουσαν στην ταράτσα τους τουλάχιστον 300 άτομα.Άρα όλοι αυτοί που παρακολουθούσαν δωρεάν ένα γεγονός που όλοι οι άλλοι πλήρωναν έπρεπε να συλληφθούν και να πληρώσουν πρόστιμο μαζί με τον ιδιοκτήτη που τους άφηνε να μπούνε.Στην μόνη περίπτωση που θα έκανε παρανομία ο ιδιοκτήτης θα ήταν αν έπαιρνε αντίτιμο για να αφήνει τον κόσμο να βλέπει παράνομα αλλιώς δεν υπάρχει αντικείμενο για δίωξη.Για μένα δεν υπάρχει θέμα κλοπής στον διαμοιρασμό αρχείων δεν αφαιρώ από κάποιον τίποτα.Π.χ το προτελευταίο Assasins creed δεν θα το αγόραζα με τίποτα αλλά επειδή είχα αγοράσει και παίξει όλα τα άλλα ήθελα να το παίξω από περιέργεια και αυτό.Δεν γίνεται η ubisoft να θεωρεί ότι μέσω της πειρατείας με έχασε από πελάτη στον συγκεκριμένο τίτλο επειδή απλώς υπήρχε στο internet διαθέσιμο.Δεν θα το αγόραζα ποτέ αν δεν υπήρχε στο internet, άρα δεν έχασε κάτι από μένα που το κατέβασα.όλα τα άλλα είναι σοφιστείες να χαμε να λέγαμε.Θα πληρώσω κάτι που αξίζει έχω άπειρα αυθεντικά cd δίσκους ακόμα και βιντεοκασέτες έχω με video συσκευή που δουλεύει ακόμα ούτε ξέρω καν πόσα παιχνίδια έχω στο steam origin και σε retail μορφή αλλά αν κάτι δεν με τραβά και θέλω να το δοκιμάσω πριν το παίξω ευτυχώς που υπάρχει online διαθέσιμο. Το οτι το αφηναν οι συντελεστες του Αλκαζαρ (και καθε γηπεδου ακομη και σημερα), αυτο δε ΄λεει κατι. Αφου το αφηνουν, δες το. Αν ομως σηκωναν γυρω γυρω ενα πανι, κι εσυ πηγαινες και ανοιγες τρυπουλα για να βλεπεις, τοτε ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα. Διοτι, για να φτασει ενα παιγνιδι πχ. στα τορρεντ, καποιος (με καποιο crack), καταφερε και "ανοιξε τρυπα στο πανι", και ξεπερασε ολες τις ασφαλειες που ειχε. Για να φτασει μια ταινια στο τορρεντ, καποιος την αντεγραψε (οχι για προσωπικη χρηση, ουτε για να τη δουν 2-3 φιλοι του), αλλα ο μισος πλανητης. Αρα μιλαμε για τελειως διαφορετικα πραγματα. Εσυ καλλιστα πισω απο τη δικαιολογια του "εγω δε θα το αγοραζα ποτε, αλλα ειναι δικαιωμα μου να το χρησιμοποιησω", μπορεις να πειθεις τον εαυτο σου οτι ολα ειναι μελι γαλα, αυτος ομως που εκανε την αρχικη κινηση (ειτε σπαζοντας την ασφαλεια ενος παιγνιδιου, ειτε αντιγραφοντας μια ταινια και κανοντας την διαμιρασμο σε χιλιαδες κοσμου), αν βρεθει αντιμετωπος με το νομο, δεν μπορει να υποστηριξει κατι τετοιο. Και χωρις αυτον, εσυ κι εγω δε θα βλεπαμε τιποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Από πότε χαρακτηρίζει η διάρκεια την ποιότητα και την επίδραση μιας σειράς. Το "The Bold and the Beautiful" πρέπει να είναι η καλύτερη σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης και όλος ο κόσμος να συζητάει για αυτό όλη μέρα μετά από τόσα χρόνια προβολής. Καμία σειρά, (ούτε καν το Lost που ήταν η τελευταία αντίστοιχη περίπτωση που θυμάμαι αυτή την στιγμή) δεν έχει την επίδραση και την διάδοση που έχει το game of thrones. Κόσμος μιλάει για αυτή, ακόμα και άτομα τελείως άσχετα με το fantasy. Υπάρχουν εκατοντάδες sites, δεκάδες youtuber channels αφιερωμένες στην σειρά. Άνθρωποι ξενυχτάνε για να δουν το επόμενο επεισόδιο live. Την επόμενη μέρα δεν μπορείς να μπεις ούτε σε σοβαρά ειδησιογραφικά site χωρίς τον κίνδυνο να δεις spoiler. Αν πιστεύεις ότι το game of thrones είναι μια ακόμα σειρά της "σειράς", τότε μάλλον πρέπει να ανοίξεις τα μάτια και να ρίξεις μια μάτια γύρω σου. Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά? Γιατί οι ίδιοι οι συντελεστές παραδέχονται ότι όλο αυτό το φαινόμενο οφείλεται και στα torrents Site: HBO_says_Game_of_Thrones_'piracy'_is_better_than_an_Emmy Site: Piracy_Doesn’t_Hurt_Game_of_Thrones,Director_Says Ενδιαφέροντα όλα αυτά που λες, αλλά και άσχετα εντελώς με αυτό που έγραψα, αλλά και αυτό στο μήνυμα που σχολίασα. Εν τέλει τα έγραψες όλα αυτά γιατί ακριβώς; Για να καταλήξεις ότι δεν λέμε κάτι διαφορετικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Το νεο domain, kat.am, με παει πλεον στο piratebay. Συμβαινει σε κανεναν αλλο? Dns εχω της google και της otenet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonjovi344 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Το νεο domain, kat.am, με παει πλεον στο piratebay. Συμβαινει σε κανεναν αλλο? Dns εχω της google και της otenet. kat.am has been suspended by the authorities.New domain is kat.mx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Τωρα, 5 ωρες απο τη στιγμη που διαπιστωσα οτι το kat.am γινεται redirect αλλου, δεν ανοιγει καν. Δεν με βαζει ουτε στο kat.mx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobain_7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Αρχισαν να χαιρετανε και αλλοι.. σημερα εκλεισε το torrentz.eu Οποιος κανει αναζητηση εκει βγαζει πλεον "Torrentz will always love you. Farewell." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Tελικα τι γινεται, φαινεται να λειτουργει αλλα οχι σωστα. Σε καποιες αναζητησεις μου βγαζει λευκη σελιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα