κβαντικος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Βλεπεις ενα νεο παιγνιδι, με καργα διαφημιση, το αγοραζεις και τελικα δε σου αρεσει. Ζητας τα λεφτα σου πισω; Προφανως το θεωρεις λογικο να το κανεις. Πας σε ενα εστιατοριο, βλεπεις ενα ωραιο πιατο που δεν εχεις ξαναφαει, το παραγγελνεις, αλλα δοκιμαζεις και δε σου αρεσει. Ζητας τα λεφτα σου πισω; Προφανως οχι, διοτι δεν το θεωρεις λογικο, αφου ηδη το παραγγειλες, θα το λουστεις, Αν και ασχετο το ολο point με την πειρατεια, βασικα, προφανως και αμα παρεις ενα πιατο και ειναι **ατα, ναι, ζητας τα λεφτα σου πισω. Η τουλαχιστον κανεις τα παραπονα σου να σου φερουν κατι αλλο. Οπως επισης και αν αγορασεις ελλατωματικο προιον, το πας πισω και στο αντικαθιστουν, η περνεις τα λεφτα σου πισω. Απο PC parts μεχρι αυτοκινητα και κινητα, αν εχουν το παραμικρο ελλατωμα (bug εν ολιγοις), τους το πας πισω και στο αντικαθιστουν, χωρις πολλα πολλα. Για τα λοιπα, τα περι η ατιγραφη δεν ειναι κλοπη, αντιγραφω αρα δε στερω απο καποιον κατι κλπ (δεν ρτα ειπες εσυ), τα θεωρω αστεια. Και στο σινεμα, μπορεις να πας αμα ειναι ετσι και να απαιτησεις να μπεις τζαμπα, και να κατσεις σε μια γωνιτσα να δεις το εργο, αφου ετσι κι αλλιως (οπως καθε φορα αναφερεται), το εργο ειναι μαπα και δε θα πληρωνες ποτε να πας να το δεις. Γιατι λοιπον δεν παει ο καθενας σας να απαιτησει απο το σινεμα να τον βαλουν τζαμπα, γιατι ετσι κι αλλιως με λεφτα δε θα πηγαινε; H συγκριση σου ειναι εντελως αστοχη ομως. Αρχικα γιατι, το αν η πειρατεια ειναι κλοπη η οχι δεν εχει ουδεμια σχεση με το παραδειγμα που εφερες. Δηλαδη αμα πηγαινα σινεμα και ζητουσα να μπω τζαμπα, τοτε η πειρατεια δεν θα ηταν κλοπη? Τι λογικη ειναι τουτη? Περαν αυτου ομως, το να πας στο σινεμα ΚΟΣΤΙΖΕΙ στον ιδιοκτητη του σινεμα χρηματα. Extra προσωπικο που πρεπρει να πληρωθει για να σε εξυπηρετησει, η εξτρα φθορα σε καθισματα κλπα, εξτρα καθαρισισμος στους χωρους του σινεμα , τουαλετες κλπα, επενδυση σε μεγαλυτερες αιθουσες κλπα κλπα. Το να αντιγραψεις ομως ενα αγαθο χωρις να επιβαρυνεις κανεναν με κανενα κοστος, σορρυ, αλλα δεν το θεωρω ουτε κακο ουτε ανηθικο, και μεχρι στιγμης δεν εχω ακουσει κανενα επιχειρημα που εστω και ΛΙΓΟ να προσεγγιζει να με πεισει για το αντιθετο. Το μονο επιχειρημα που ακουω ειναι "μα ειναι παρανομο". Ακομα και 150% σιγουρο να ηταν οτι αμα δεν υπηρχε πειρατικο θα το αγοραζαμε, ΠΑΛΙ δεν καθιστα την πραξη ανηθικη, οποτε και δικιο να εχεις, you are still holding an empty sack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Αν και ασχετο το ολο point με την πειρατεια, βασικα, προφανως και αμα παρεις ενα πιατο και ειναι **ατα, ναι, ζητας τα λεφτα σου πισω. Η τουλαχιστον κανεις τα παραπονα σου να σου φερουν κατι αλλο. Οπως επισης και αν αγορασεις ελλατωματικο προιον, το πας πισω και στο αντικαθιστουν, η περνεις τα λεφτα σου πισω. Απο PC parts μεχρι αυτοκινητα και κινητα, αν εχουν το παραμικρο ελλατωμα (bug εν ολιγοις), τους το πας πισω και στο αντικαθιστουν, χωρις πολλα πολλα. H συγκριση σου ειναι εντελως αστοχη ομως. Αρχικα γιατι, το αν η πειρατεια ειναι κλοπη η οχι δεν εχει ουδεμια σχεση με το παραδειγμα που εφερες. Δηλαδη αμα πηγαινα σινεμα και ζητουσα να μπω τζαμπα, τοτε η πειρατεια δεν θα ηταν κλοπη? Τι λογικη ειναι τουτη? Περαν αυτου ομως, το να πας στο σινεμα ΚΟΣΤΙΖΕΙ στον ιδιοκτητη του σινεμα χρηματα. Extra προσωπικο που πρεπρει να πληρωθει για να σε εξυπηρετησει, η εξτρα φθορα σε καθισματα κλπα, εξτρα καθαρισισμος στους χωρους του σινεμα , τουαλετες κλπα, επενδυση σε μεγαλυτερες αιθουσες κλπα κλπα. Το να αντιγραψεις ομως ενα αγαθο χωρις να επιβαρυνεις κανεναν με κανενα κοστος, σορρυ, αλλα δεν το θεωρω ουτε κακο ουτε ανηθικο, και μεχρι στιγμης δεν εχω ακουσει κανενα επιχειρημα που εστω και ΛΙΓΟ να προσεγγιζει να με πεισει για το αντιθετο. Το μονο επιχειρημα που ακουω ειναι "μα ειναι παρανομο". Ακομα και 150% σιγουρο να ηταν οτι αμα δεν υπηρχε πειρατικο θα το αγοραζαμε, ΠΑΛΙ δεν καθιστα την πραξη ανηθικη, οποτε και δικιο να εχεις, you are still holding an empty sack. Δε μιλησα για σκ@τ@ πιατο, αλλα ενα πιατο που το βλεπεις πρωτη φορα, εμφανισιακα να σου αρεσει (ειδες το trailer δηλαδη), αλλα οταν πλεον ξεκινησεις να το φας, σαν γευση το θεωρεις αηδια (παρολο που μπορει χιλιαδες κοσμος να το παραγγελνει και να του αρεσει). Ο ιδιοκτητης δε θα πληρωσει τιποτε παραπανω, απλα θελω να μπω και να κατσψ ορθιος πισω πισω, ακινητος, ουτες τουαλετα θα παω, ουτε σε καθισμα θα κατσω ουτε θα ζητησω τιποτε ωστε να απασχολησει προσωπικο, αυτος οτι ρευμα ειναι να καψει θα το καψει, την ταινια ουτως η αλλως την εχει νοικιασει, εχτρα υπηρεσιες δε θελω. Μπορω εγω και καμμια δεκαρια φιλοι μου να μπουμε να το δουμε, αφου ουτως η αλλως δε θα χασει τιποτε, αν δε μας αφησει, η ταινια ειναι μαπα και δε θα πληρωναμε ποτε να τη δουμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Βλεπεις ενα νεο παιγνιδι, με καργα διαφημιση, το αγοραζεις και τελικα δε σου αρεσει. Ζητας τα λεφτα σου πισω; Προφανως το θεωρεις λογικο να το κανεις. Πας σε ενα εστιατοριο, βλεπεις ενα ωραιο πιατο που δεν εχεις ξαναφαει, το παραγγελνεις, αλλα δοκιμαζεις και δε σου αρεσει. Ζητας τα λεφτα σου πισω; Προφανως οχι, διοτι δεν το θεωρεις λογικο, αφου ηδη το παραγγειλες, θα το λουστεις, Εννοείται ότι ζητάω τα λεφτά μου πίσω, σε κάποιες περιπτώσεις στα κουτάτα παιχνίδια έχω πάρει ουκ ολίγες φορές τα λεφτά μου πίσω (όχι στο χέρι, αντικατάσταση με κάτι άλλο) και το steam τον τελευταίο καιρό υποστηρίζει refunds σε περίπτωση που κάποιος θέλει για τον Χ, Ψ λόγο. Το ίδιο και σε εστιατόριο, έχω τύχει να μην είναι καλό το πιάτο ή να έχει τρίχα ή να είναι άψητο και δεν υπήρχε περίπτωση να μην αντικατασταθεί με κάτι άλλο και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις είχα και μικρή έκπτωση στον τελικό λογαριασμό ή κέρασμα κάποιου ποτού. Αν πληρώνεις για ένα προϊόν που δεν ανταποκρίνεται στις διαφημίσεις έχεις δικαίωμα να παραπονεθείς και πιθανώς να αποζημιωθείς. Για τα λοιπα, τα περι η ατιγραφη δεν ειναι κλοπη, αντιγραφω αρα δε στερω απο καποιον κατι κλπ (δεν ρτα ειπες εσυ), τα θεωρω αστεια. Και στο σινεμα, μπορεις να πας αμα ειναι ετσι και να απαιτησεις να μπεις τζαμπα, και να κατσεις σε μια γωνιτσα να δεις το εργο, αφου ετσι κι αλλιως (οπως καθε φορα αναφερεται), το εργο ειναι μαπα και δε θα πληρωνες ποτε να πας να το δεις. Γιατι λοιπον δεν παει ο καθενας σας να απαιτησει απο το σινεμα να τον βαλουν τζαμπα, γιατι ετσι κι αλλιως με λεφτα δε θα πηγαινε; Κακά τα ψέματα θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή να αποχωρήσεις νωρίτερα από τη λήξη της ταινίας και να πάρεις μέρος ή ολόκληρο το αντίτιμο πίσω. Αν δηλαδή εγώ πήγαινα σινεμά να δω Sharknado και ήθελα να φύγω εντός δεκάλεπτου λόγο της μούφας που βλέπω τότε θα έπρεπε να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή κάποιο κουπόνι για να δω κάποια άλλη ταινία. Δηλαδή το δέχομαι ότι πρέπει να πληρωθεί ο δημιουργός κτλ κτλ αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να ισχύει αν το προϊόν είναι μούφα ή κοροϊδία. Εδώ πέρα κοτζάμ toyota RAV 4 καινούργιο του έφεραν του κουμπάρου μου (και μάλιστα καλύτερα εξοπλισμένο) επειδή το πρώτο που πήρε παρουσίασε 4 φορές το ίδιο πρόβλημα και η εταιρία ως συγνώμη του έδωσε ολοκαίνουργιο μοντέλο + έξτρα που δεν παράγγειλε καν. Τι να λέμε τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κβαντικος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δε μιλησα για [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>@ πιατο, αλλα ενα πιατο που το βλεπεις πρωτη φορα, εμφανισιακα να σου αρεσει (ειδες το trailer δηλαδη), αλλα οταν πλεον ξεκινησεις να το φας, σαν γευση το θεωρεις αηδια (παρολο που μπορει χιλιαδες κοσμος να το παραγγελνει και να του αρεσει). Ο ιδιοκτητης δε θα πληρωσει τιποτε παραπανω, απλα θελω να μπω και να κατσψ ορθιος πισω πισω, ακινητος, ουτες τουαλετα θα παω, ουτε σε καθισμα θα κατσω ουτε θα ζητησω τιποτε ωστε να απασχολησει προσωπικο, αυτος οτι ρευμα ειναι να καψει θα το καψει, την ταινια ουτως η αλλως την εχει νοικιασει, εχτρα υπηρεσιες δε θελω. Μπορω εγω και καμμια δεκαρια φιλοι μου να μπουμε να το δουμε, αφου ουτως η αλλως δε θα χασει τιποτε, αν δε μας αφησει, η ταινια ειναι μαπα και δε θα πληρωναμε ποτε να τη δουμε... E τοτε δεν σου φταιει κανεις που δεν σαρεσει το πιατο, αλλα που κολλαει αυτο με το αν η πειρατεια ειναι κλοπη δεν καταλαβα XD Ναι, τοτε σε αυτη την περιπτωση θα σε αφηνα, αν ημουν ιδιοκτητης σινεμα, να κανεις τη δουλεια σου. Βεβαια αν μπειτε 10 ατομα, θα κανετε φασαρια και θα μειωσετε την αξια του προιοντος λογω της φασαριας σας στους υπολοιπους πελατες που πληρωσανε κανονικα. Και παλι, ποιο ειναι το point σου, οτι αφου δεν γινεται στο σινεμα να μην γινετε και αλλου? Πραγματικα προσπαθω να συνδεσω τις τελειες αλλα δεν βοηθας. Και παλι, τι σχεση εχει το παραδειγμα σου με το αν η πειρατεια ειναι κλοπη? Που ακριβως βρισκεται το ανηθικο στο να αγοραζω ενα προιον, και λογω της τεχνολογιας να μπορω να το αντιγραφω και να το δινω στους φιλους / συγγενεις / οποιον **ατα θελω? Αν αυριο η τεχνολογια μας επιτρεψει το ιδιο και σε μια φρατζολα ψωμι, θα ειναι και αυτο ανηθικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Εννοείται ότι ζητάω τα λεφτά μου πίσω, σε κάποιες περιπτώσεις στα κουτάτα παιχνίδια έχω πάρει ουκ ολίγες φορές τα λεφτά μου πίσω (όχι στο χέρι, αντικατάσταση με κάτι άλλο) και το steam τον τελευταίο καιρό υποστηρίζει refunds σε περίπτωση που κάποιος θέλει για τον Χ, Ψ λόγο. Το ίδιο και σε εστιατόριο, έχω τύχει να μην είναι καλό το πιάτο ή να έχει τρίχα ή να είναι άψητο και δεν υπήρχε περίπτωση να μην αντικατασταθεί με κάτι άλλο και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις είχα και μικρή έκπτωση στον τελικό λογαριασμό ή κέρασμα κάποιου ποτού. Αν πληρώνεις για ένα προϊόν που δεν ανταποκρίνεται στις διαφημίσεις έχεις δικαίωμα να παραπονεθείς και πιθανώς να αποζημιωθείς. Κακά τα ψέματα θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή να αποχωρήσεις νωρίτερα από τη λήξη της ταινίας και να πάρεις μέρος ή ολόκληρο το αντίτιμο πίσω. Αν δηλαδή εγώ πήγαινα σινεμά να δω Sharknado και ήθελα να φύγω εντός δεκάλεπτου λόγο της μούφας που βλέπω τότε θα έπρεπε να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή κάποιο κουπόνι για να δω κάποια άλλη ταινία. Δηλαδή το δέχομαι ότι πρέπει να πληρωθεί ο δημιουργός κτλ κτλ αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να ισχύει αν το προϊόν είναι μούφα ή κοροϊδία. Εδώ πέρα κοτζάμ toyota RAV 4 καινούργιο του έφεραν του κουμπάρου μου (και μάλιστα καλύτερα εξοπλισμένο) επειδή το πρώτο που πήρε παρουσίασε 4 φορές το ίδιο πρόβλημα και η εταιρία ως συγνώμη του έδωσε ολοκαίνουργιο μοντέλο + έξτρα που δεν παράγγειλε καν. Τι να λέμε τώρα. Μιλαμε για διαφορετικα πραγματα. Ειναι αλλο πραγμα να παρεις ενα ελαττωματικο προιον (ειτε ενα φαγητο καμμενο, με τριχα μεσα κλπ. ή ενα αυτοκινητο νε προβλημα), και αλλο να παρεις ενα προιον που στην πορεια να αποφασισεις οτι δε σου αρεσει ( χωρις το συγκεκριμενο να εχει προβλημα και να το απολαμβανουν χιλιαδες κοσμου). Ποσο δε, οταν εκ των προτερων, εχεις ηδη προδικασει οτι η ταινια δε ειναι του γουστου σου, τη θεωρεις σκουπιδι, δε θα τη νοικιαζες ποτε, αλλα ενα download απο το kikass θα την κανεις και θα ασχοληθεις μαζι της το διωρο που της αναλογει. Βαλε τωρα στη θεση της ενα αυτοκινητο η ενα φαγητο η οτι αλλο υλικο θες, οπου απο τη μια θα πεις εκ των προτερων οτι εγω το αρνι το θεωρω το χειροτερο, αλλα θα το παραγγειλω, δε θα το φαω θα ζητησω τα λεφτα μου πισω, η στην τελικη θα το απαιτησω να μου το δωσουν τζαμπα. Η παω, βλεπω ενα γαματο πιατο σαλιγγαρια, βλεπω αλλους να το τρωνε, παραγγελνω, τρωω και μου ερχεται για εμετο (οχι γιατι ειβαι κακοφτιαγμενο, αλλα τελικα δεν τα παω καλα με τα σαλιγκαρια), και απαιτω επιστροφη των χρηματων μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Διαλέξτε... https://proxyportal.org/kickass μου βγάζει αυτό το σφάλμα image hosting over 10mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Επειδή φαίνεται η δυσκολία του θέματος ακόμα και έτσι ας το πάρω πιο απλά και πιο προσωπικά. Πάρε παράδειγμα το dragon age origins, έβλεπα trailer, reviews, απόψεις, όλοι το εκθιαζαν σαν το επόμενο μεγάλο rpg της bioware και μάλιστα αδερφό του baldurs gate. Ε, μου άρεσε και αυτό που έβλεπα οπότε η 50αρα έπεσε χωρίς πολλά πολλά...και τι λάθος ήταν αυτό... Ψεύτικη διαφήμιση, review και trailer που δεν ανταπόκρινονταν στην πραγματικότητα και ένα παιχνίδι με το ζόρι στο έλεος της μετριότητας. Τι κάνω εδώ; Το καταπινω και λέω "ας πρόσεχα"; Όχι φίλε μου, δεν έχει τέτοια. Θα πέσει επιστροφή και αντικατάσταση με κάτι άλλο. Όσο δεν υπάρχει δυνατότητα για κάτι τέτοιο με τις περισσότερες μορφές πνευματικών δημιουργιων τόσο θα υπάρχει πειρατεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 αν δεν υπήρχε το kickasstorrents δεν θα υπήρχε όχι έκτος αλλά ούτε δεύτερος κύκλος του game of thrones. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Και στο σινεμα, μπορεις να πας αμα ειναι ετσι και να απαιτησεις να μπεις τζαμπα, και να κατσεις σε μια γωνιτσα να δεις το εργο, αφου ετσι κι αλλιως (οπως καθε φορα αναφερεται), το εργο ειναι μαπα και δε θα πληρωνες ποτε να πας να το δεις. Γιατι λοιπον δεν παει ο καθενας σας να απαιτησει απο το σινεμα να τον βαλουν τζαμπα, γιατι ετσι κι αλλιως με λεφτα δε θα πηγαινε; Ας μην κοροϊδευόμαστε... κανείς δεν είναι σε θέση να κάτσει σε μια γωνίτσα, ή να παρακολουθήσει δυο ώρες ταινία όρθιος, ώστε μετά το πέρας τής ταινίας να βγει ανάπηρος. Δεν το ζητάει λοιπόν κανείς αυτό, διότι πολύ απλά, όσο και να γουστάρει να βλέπει ταινίες τσάμπα, θέλει να τις βλέπει αραχτός. Γιατί λοιπόν, κατεβάζω και βλέπω ταινίες στο σπίτι μου χωρίς τύψεις (και χωρίς να τις πληρώνω...) , ενώ δε ζητάω το ίδιο κι απ' την αίθουσα τού κινηματογράφου; Διότι, στο σπίτι μου τις βλέπω υπό τις συνθήκες άνεσης που θέλω, χωρίς να στερώ έσοδα από κανέναν. Αντίθετα, στον κινηματογράφο, προκειμένου να τις δω υπό τις συνθήκες που θέλω, πρέπει να απαιτήσω να μού τις παραχωρήσουν (π.χ. θέση να καθίσω) και συνεπώς, να χάσουν τα λεφτά από τον πελάτη που θα πλήρωνε για να καθίσει στη θέση που εγώ κάθομαι τσάμπα. Με δυο λόγια, στην πρώτη περίπτωση το κάνω, διότι δε νιώθω ότι στερώ τίποτα από κανέναν, ενώ στη δεύτερη όχι, διότι καταλαβαίνω ότι «τον βάζω μέσα». Αν δηλαδή εγώ πήγαινα σινεμά να δω Sharknado και ήθελα να φύγω εντός δεκάλεπτου λόγο της μούφας που βλέπω τότε θα έπρεπε να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή κάποιο κουπόνι για να δω κάποια άλλη ταινία. Μεταξύ μας, αν πας σινεμά για να δεις το Sharknado, θεωρώ ότι πρέπει να τεθείς υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, όχι να ζητάς και τα ρέστα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μεταξύ μας, αν πας σινεμά για να δεις το Sharknado, θεωρώ ότι πρέπει να τεθείς υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, όχι να ζητάς και τα ρέστα... Εντάξει μην κολλάμε στις ταινίες. Θα μπορούσα να πω το ίδιο για πάρα πολλές μετριομούφες που είδα πρόσφατα και ευτυχώς δεν πλήρωσα για να τις δω γιατί κάποιος(οι) κυριολεκτικά με κορόιδεψε με την "γνώμη" του και τη διαφήμιση. Αν κάποιος έρθει στο κατάστημα μου και πάρει ένα ρούχο που εν τέλη δεν μπορεί να του ταιριάξει καλά το φέρνει πίσω και το αλλάζουμε, δεν έχει πρόβλημα το ρούχο. Θα έπρεπε να υπάρχει κάποιου είδους εγγύηση και στα πνευματικά προϊόντα. Το Steam είναι σε καλό δρόμο. Χρειαζόμαστε όμως steam σε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Κακα τα ψεμματα Αν δεν υπηρχε το πειρατικο φυσικα και θα πηγαιναμε πιο πολλοι στο σινεμα φυσικα και θα πηγαιναμε στα video club Οι μεγαλες εταιρειες και οι καλλιτεχνες θυσαυριζουν απο αλλου νομιμα και παρανομα και δεν τους πειραζει καθολου η πειρατεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Χαχα επανήλθε πάλι ονλινε το κικασσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yokki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Επειδή φαίνεται η δυσκολία του θέματος ακόμα και έτσι ας το πάρω πιο απλά και πιο προσωπικά. Πάρε παράδειγμα το dragon age origins, έβλεπα trailer, reviews, απόψεις, όλοι το εκθιαζαν σαν το επόμενο μεγάλο rpg της bioware και μάλιστα αδερφό του baldurs gate. Ε, μου άρεσε και αυτό που έβλεπα οπότε η 50αρα έπεσε χωρίς πολλά πολλά...και τι λάθος ήταν αυτό... Ψεύτικη διαφήμιση, review και trailer που δεν ανταπόκρινονταν στην πραγματικότητα και ένα παιχνίδι με το ζόρι στο έλεος της μετριότητας. Τι κάνω εδώ; Το καταπινω και λέω "ας πρόσεχα"; Όχι φίλε μου, δεν έχει τέτοια. Θα πέσει επιστροφή και αντικατάσταση με κάτι άλλο. Όσο δεν υπάρχει δυνατότητα για κάτι τέτοιο με τις περισσότερες μορφές πνευματικών δημιουργιων τόσο θα υπάρχει πειρατεία. έχεις μεγάλο λάθος για το dragon age origins. ήταν παιχνιδάρα. το πιο πιθανό είναι ότι είχες ανεβάσει τον πήχυ με τις απαιτήσεις που είχες από το παιχνίδι και έτσι απογοητεύτηκες. resist the hype για την άλλη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 αν δεν υπήρχε το kickasstorrents δεν θα υπήρχε όχι έκτος αλλά ούτε δεύτερος κύκλος του game of thrones. ...και αν η γιαγιά είχε ρόδες, θα ήταν καρότσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Χαχα επανήλθε πάλι ονλινε το κικασσ που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα