zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Oυτε καν.Θυμάμαι πριν 4-5 χρόνια μου είχε σπάσει οθόνη από 2 κινητά απλά από την πίεση της τσέπης. Τι εννοείς ούτε καν; Το ίδιο δε λέμε;
fylatos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Κάτι σαν αυτό ας πούμε που το κρατάει δικό της η lenovo http://www.dailymail.co.uk/video/sciencetech/video-1233040/Is-Moto-X-shatterproof-MailOnline-puts-test.html
kcypre Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Πραγματικά απορώ πως μπορούν κάθε 1-2 χρονια να βγάζουν ΓΙΑΛΙ διαφορετικό από το προηγούμενο. Ποσο R&D χρειάζεται για αυτό το πράγμα? Δεν έπρεπε από την πρώτη φορα να έχουμε το απόλυτο? Δεν είναι όπως τα CPU p.x που χαμηλώνεις τα νανόμετρα, η αλλάζεις βάση και πας σε graphene. Μιλούμε για γιαλί. Μου φαίνεται λίγο cash grab η υπόθεση. Η εξέλιξη της τεχνολογίας βρίσκεται στην παραγωγή σε μαζική κλίμακα φτηνών και ανθεκτικών γυαλιών οθονών κι όχι απλά στην ανθεκτικότητα των γυαλιών. Τι να την κάνεις την τέλεια προστασία οθόνης άμα κάνει παραπάνω από ότι ένα κινητό σήμερα; 1
Retromaniac Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Τι εννοείς ούτε καν; Το ίδιο δε λέμε; Εννοεί ούτε καν τόση προσπάθεια για να σπάσει... 1
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εννοεί ούτε καν τόση προσπάθεια για να σπάσει... Σωστός
piwiherman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Kαμμια εμπιστοσυνη δε μου εμπνεουν τα γοριλακια ..Βαζω μια προστασια οθονης και ησυχαζω
kotronas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Παιδιά μία είναι η λύση και την είχε ο παππούς μου ο συγχωρεμένος 10 χρόνια πρίν ένα κομψό κορδονάκι κερωμένω δεμένο στην θηλιά του παντελονιού στους 70 πόντους και ούτε έπεφτε και έφτανε μέχρι το αυτί άνετα. Πατέντα σου λέω, 1
Retromaniac Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Παιδιά μία είναι η λύση και την είχε ο παππούς μου ο συγχωρεμένος 10 χρόνια πρίν ένα κομψό κορδονάκι κερωμένω δεμένο στην θηλιά του παντελονιού στους 70 πόντους και ούτε έπεφτε και έφτανε μέχρι το αυτί άνετα. Πατέντα σου λέω, Τότε οι παππούδες φορούσαν το ίδιο παντελόνι, χειμώνα καλοκαίρι... 1
Avatar_GR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Τότε οι παππούδες φορούσαν το ίδιο παντελόνι, χειμώνα καλοκαίρι... Και φορούσαν το παντελόνι 10 πόντους πάνω από τον αφαλό... 1
paparovic Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Πραγματικά απορώ πως μπορούν κάθε 1-2 χρονια να βγάζουν ΓΙΑΛΙ διαφορετικό από το προηγούμενο. Ποσο R&D χρειάζεται για αυτό το πράγμα? Δεν έπρεπε από την πρώτη φορα να έχουμε το απόλυτο? Δεν είναι όπως τα CPU p.x που χαμηλώνεις τα νανόμετρα, η αλλάζεις βάση και πας σε graphene. Μιλούμε για γιαλί. Μου φαίνεται λίγο cash grab η υπόθεση. Ναι, το ίδιο γυαλί που φτιάχνανε οι Αιγύπτιοι 3000 χρόνια πριν... Αυτό που μερικοί νομίζετε ότι η τεχνολογία εφευρίσκεται μόνη της και στο χαλαρό... περάστε από κανένα εργαστήριο να δείτε την γλύκα. 1
nikos1965 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εγώ παιδιά έχω ένα s6 edge που έπεσε όπως έβγαινα από το αυτοκίνητο από ύψος 50 πόντους το πολύ...έσπασε σε 2 σημεία....είναι απλά απαράδεκτο...Άνετα σκέφτομαι να τους κάνω μήνυση για εξαπατηση
L0k0p0k013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Γιατί να τους κάνεις μήνυση σε εξαπατησαν ως προς τι ? Σου είπαν οτι αντέχει αν πέσει κάτω? Γυαλί ειναι,άσχετα που οι γύφτοι δεν βάζουν και μια έξτρα προστασία απο γυαλί δωρο αφού ξέρουν οτι είναι ευθραυστο.
paparovic Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εγώ παιδιά έχω ένα s6 edge που έπεσε όπως έβγαινα από το αυτοκίνητο από ύψος 50 πόντους το πολύ...έσπασε σε 2 σημεία....είναι απλά απαράδεκτο...Άνετα σκέφτομαι να τους κάνω μήνυση για εξαπατηση Ναι, σιγά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα