Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oυτε καν.Θυμάμαι πριν 4-5 χρόνια μου είχε σπάσει οθόνη από 2 κινητά απλά από την πίεση της τσέπης.

Τι εννοείς ούτε καν; Το ίδιο δε λέμε; :)

Δημοσ.

Πραγματικά απορώ πως μπορούν κάθε 1-2 χρονια να βγάζουν ΓΙΑΛΙ διαφορετικό από το προηγούμενο.

Ποσο R&D χρειάζεται για αυτό το πράγμα? Δεν έπρεπε από την πρώτη φορα να έχουμε το απόλυτο?

Δεν είναι όπως τα CPU p.x που χαμηλώνεις τα νανόμετρα, η αλλάζεις βάση και πας σε graphene. 
Μιλούμε για γιαλί.

Μου φαίνεται λίγο cash grab η υπόθεση.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας βρίσκεται στην παραγωγή σε μαζική κλίμακα φτηνών και ανθεκτικών γυαλιών οθονών κι όχι απλά στην ανθεκτικότητα των γυαλιών. Τι να την κάνεις την τέλεια προστασία οθόνης άμα κάνει παραπάνω από ότι ένα κινητό σήμερα;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μία είναι η λύση και την είχε ο παππούς μου ο συγχωρεμένος 10 χρόνια πρίν ένα κομψό κορδονάκι κερωμένω δεμένο στην θηλιά του παντελονιού στους 70 πόντους και ούτε έπεφτε και έφτανε μέχρι το αυτί άνετα.

Πατέντα σου λέω,

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μία είναι η λύση και την είχε ο παππούς μου ο συγχωρεμένος 10 χρόνια πρίν ένα κομψό κορδονάκι κερωμένω δεμένο στην θηλιά του παντελονιού στους 70 πόντους και ούτε έπεφτε και έφτανε μέχρι το αυτί άνετα.

Πατέντα σου λέω,

Τότε οι παππούδες φορούσαν το ίδιο παντελόνι, χειμώνα καλοκαίρι... :D

• Like 1
Δημοσ.

Τότε οι παππούδες φορούσαν το ίδιο παντελόνι, χειμώνα καλοκαίρι... :D

Και φορούσαν το παντελόνι 10 πόντους πάνω από τον αφαλό...

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά απορώ πως μπορούν κάθε 1-2 χρονια να βγάζουν ΓΙΑΛΙ διαφορετικό από το προηγούμενο.

Ποσο R&D χρειάζεται για αυτό το πράγμα? Δεν έπρεπε από την πρώτη φορα να έχουμε το απόλυτο?

Δεν είναι όπως τα CPU p.x που χαμηλώνεις τα νανόμετρα, η αλλάζεις βάση και πας σε graphene. 
Μιλούμε για γιαλί.

Μου φαίνεται λίγο cash grab η υπόθεση.

Ναι, το ίδιο γυαλί που φτιάχνανε οι Αιγύπτιοι 3000 χρόνια πριν... Αυτό που μερικοί νομίζετε ότι η τεχνολογία εφευρίσκεται μόνη της και στο χαλαρό... περάστε από κανένα εργαστήριο να δείτε την γλύκα. :D

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παιδιά έχω ένα s6 edge που έπεσε όπως έβγαινα από το αυτοκίνητο από ύψος 50 πόντους το πολύ...έσπασε σε 2 σημεία....είναι απλά απαράδεκτο...Άνετα σκέφτομαι να τους κάνω μήνυση για εξαπατηση

Δημοσ.

Γιατί να τους κάνεις μήνυση σε εξαπατησαν ως προς τι ? Σου είπαν οτι αντέχει αν πέσει κάτω? Γυαλί ειναι,άσχετα που οι γύφτοι δεν βάζουν και μια έξτρα προστασία απο γυαλί δωρο αφού ξέρουν οτι είναι ευθραυστο.

Δημοσ.

Εγώ παιδιά έχω ένα s6 edge που έπεσε όπως έβγαινα από το αυτοκίνητο από ύψος 50 πόντους το πολύ...έσπασε σε 2 σημεία....είναι απλά απαράδεκτο...Άνετα σκέφτομαι να τους κάνω μήνυση για εξαπατηση

Ναι, σιγά.  :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...