Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ενας φιλος που μετακομιζει ζητησε εναν μετατροπεα wifi που να μετατρεπει το ασυρματο ιντερνετ σε ενσυρματο δηλαδη να μπαινει σε μια απλη πριζα ρευματος και να εχει υποδοχη για καλωδιο ethernet στο οποιο θα συνδεει το pc του γιατι δεν εχει πριζα ιντερνετ στο δωματιο του... υπαρχει κατι τετοιο? http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa411kit-av500-nano-powerline-adapter-starter-kit-p-PER.612531 ειδα αυτα εδω αλλα δε νομιζω οτι κανουν αυτο που ζηταει...

Δημοσ.

δε θελει wifi μου το ειπε επειδη παιζει online αλλα τωρα που ρωτησα στο eshop μου ειπαν οτι αυτο το κιτ κανει

Δημοσ.

δε θελει wifi μου το ειπε επειδη παιζει online αλλα τωρα που ρωτησα στο eshop μου ειπαν οτι αυτο το κιτ κανει

Με αυτο που προτεινεις ειναι χειροτερα. Καλυτερα η καλωδιο η κεραια. Δεν εχει κοντα τηλεφωνικη πριζα για να συνδεσει το Modem εκει;

Δημοσ.

Προφανως και δεν εχει γιαυτο θελει κατι ενσυρματο κοντα στο pc του... μου ειπαν οτι αυτο θα τη κανει τη δουλεια η μια πριζα συνδεετε με το ρουτερ του και η αλλη με το pc του

Δημοσ.

Φίλε μου τα έχεις μπερδέψει λιγάκι. Στην αρχή λες για μετατροπή ασυρμάτου σε ενσύρματο (Client Mode). Μετά λες για Powerline Connection που είναι κάτι διαφορετικό (χρησιμοποιείς την ηλεκτρολογική καλωδίωση του σπιτιού σου για να περάσεις μέσω του πομπού κωδικοποιημένο δικτυακό σήμα που αποκωδικοποιείται από τον δέκτη και το παίρνεις εν τέλει υπό μορφή Ethernet ή WiFi).

Το καλύτερο που έχει να κάνει ο φίλος σου είναι να πάρει ένα ζεύγος Powerline, αν δεν καθίσταται δυνατό να περαστεί καλώδιο UTP.

Δημοσ.

Μόνο με κεραία θα γίνει σωστά η δουλειά. Αλλιώς να παρει ένα repeater που θα βγάζει και Ethernet αλλα αυτά δεν δουλεύουν καλα, γιαυτο όλοι προτείνουν μια κεραία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...