vste Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Στο σπιτι μου εχω ADSL συνδεση που συγχρονιζει αρκετα καλα (14D/1U). Καποιες μερες την εβδομαδα μενω σε αλλο σπιτι σχετικα κοντα που εχει και αυτο ADSLμε παρομοιες ταχυτητες. Εχω ηδη VPN μεταξυ των 2 σπιτιων. Εκει υπαρχει μονο ενα αδυναμο HTPC. Θελω λοιπον να κανω stream video games απο τον δικο μου υπολογιστη και να παιζω κανενα παιχνιδι στο αλλο σπιτι. Δυστυχως το streaming απο το steam δεν λειτουργει μεσω VPN γιατι ειναι πολυ αργο με 2 ADSL. Εχει δοκιμασει κανεις με καποια αλλη εφαρμογη να το κανει αυτο? Υπαρχει τροπος? Δεν με ενδιαφερει να εχει καλη ποιοτητα video (προφανως), αλλα για καποια σχετικα αργα single player games (πχ Fallout, Xcom) να ειναι playable. Το εβαλα σε αυτη την κατηγορια γιατι θεωρω οτι ειναι ερωτηση περι δικτυακων. Αν θεωρειτε οτι ταιριαζει καπου αλλου πειτε το μου να το μετακινησω εκει. Ευχαριστω προκαταβολικα.
paparen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Φιλε μου το upload μιας adsl ειναι παρα πολυ λιγο για να υποστηριξει τετοια πραγματα. Εχω χρησιμοποιησει διαδικτυακο streaming παιχνιδιων με το nvidia shield tv μου, αλλα εχω 30-35down, οταν εσυ εχεις 1 up. Ακομα και vdsl να ειχες με 10up στο σπιτι που ειναι το δυνατο pc, νομιζω παλι δεν θα γινοταν τιποτα. Εδω https://www.reddit.com/r/Steam/comments/2689am/network_bandwidth_for_home_streaming/ γινεται και μια κουβεντουλα γυρω απο τις απαιτησεις του δικτυου. Πρακτικα, μονο αν ειχες οπτικη ινα (50-100up) στο server ισως να μπορουσαμε να μιλαμε για streaming. Λες επισης οτι "Δεν με ενδιαφερει να εχει καλη ποιοτητα video". Το προβλημα ομως ειναι οτι αυτη η υπηρεσια δεν ειναι scalable στην ποιοτητα (οπως π.χ. το youtube) γιατι δεν εχει φτιαχτει για αυτο που θελεις να κανεις. Φανταζομαι οτι τα επιπεδα ποιοτητας που επιτρεπει ειναι οι αναλυσεις στις οποιες τρεχει το καθε παιχνιδι. Φανταζομαι οτι τα παιχνιδια αυτα θα ξεκινουν (τουλαχιστον) απο 1024*768. Εσυ για να μπορεσεις (θεωρητικα παντα) να κανεις δουλεια με το διαθεσιμο bandwidth σου, θα χρειαζοσουν αναλυσεις κατω απο 640*480 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα