Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:X

Κλείνουμε το kickass και το κάθε kickass και καθαρίζουμε όμως! (για πολύ λίγο)

H μία απόφαση είναι made in France, η άλλη made in the USA. Στην EU έστω και με τα πολλά στραβά της, έχουν υπάρξει αρκετές αποφάσεις τελευταία που δείχνουν ότι δεν είναι διατεθειμένη να γίνει εντελώς corporate bitch, και αυτός ίσως είναι και ένας από τους λόγους που όλοι οι άλλοι μεγάλοι θέλουν την κατάρρευσή της. 

Δημοσ.

Να θυμήσω ότι διανομές του linux όπως το ubuntu από torrent μοιράζονται στον κόσμο.

Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις την πειρατεία είναι να την κάνεις να μην έχει αξία! Οι φανς του εκάστοτε καλλιτέχνη λίγο έως πολύ αγοράζουν είτε με itunes/google music είτε με μορφή CD/Βινύλιο τη μουσική του. Ενώ έχει αρχίσει να γίνεται πολύ μόδα το steam και να αγοράζουμε ΟΛΟΙ απο τα sales κάτι εθιμοτυπικά για τον gaben.

Όταν η marvel βγάζει ταινία σκάω το ταλιράκι να τη δω γιατί αξίζει συνήθως.

Βγάζει η treyarch νέο COD ή η Rockstar νέο GTA το αγοράζω γιατί αξιζει να στηρίξω τους δημιουργούς.

όταν όμως μου βγάζει η ΕΑ το Sims4 και το θέλω για την ανηψιά μου το κατεβάζω γιατί η DEVS δεν έκαναν καλή δουλειά και είχε ένα κάρο bugs!

ΟΙ ίδιοι οι πειρατές λένε "Αν σου αρέσει το παιχνίδι αγόρασέ του"

Οπότε η πειρατεία είναι για μένα μια καθαρή αντίδραση στο σάπιο υλικό που μας προσφέρει η κάθε εταιρία

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε η πειρατεία είναι για μένα μια καθαρή αντίδραση στο σάπιο υλικό που μας προσφέρει η κάθε εταιρία

Σάπιο σάπιο αλλά το καταπίνεις μια χαρά. :-D

Το επιχείρημά σου δεν έχει νόημα. Τι πάει να πει "ναι, έκλεψα το σάντουιτς αλλά με φούσκωσε, οπότε καλά έκανα". Αν θεωρείς την αντιγραφή κλοπή, απλώς είσαι κλέφτης, δεν υπάρχει "το έκανα γιατί δεν μου άρεσε"  :-(

Δημοσ.

Το τσαμπα δε τους χαλάει όλους,ειναι ένας άλλος τρόπος κερδοφορίας ,γιατί σε λίγο κάποιοι θα μας παρουσιάσουν τα ubuntu ή τη κάθε free διανομη ότι οι κακές επιχειρήσεις δε το θέλουν ,τι καλύτερο από το να διανεμω ή να συμμετεχω αφιλοκερδώς σε τέτοια project ,που και οι εταιρίες περνουν τσαμπα λειτουργικό χωρίς έξοδα και στο θέμα μας και βοηθούνται μουσικοί να ακουστούν για να υπογράψουν συμβόλαιο ,αμφιβαλλετε?

Δημοσ.

Πρέπει να μας πουν όμως το όνομα και των Γάλλων καλλιτεχνών. Να ξέρουμε που να γιουχάρουμε...

Αν κάποιος δεν θέλει να ακούγεται η μουσική του χωρίς να πληρώνεται ας μη φτιάχνει μουσική! Στα μάτια μου δεν έχει διαφορά από μια εταιρεία που αρνείται θεραπεία σε ασθενή επειδή δεν έχει να πληρώσει.

Δημοσ.

Πρέπει να μας πουν όμως το όνομα και των Γάλλων καλλιτεχνών. Να ξέρουμε που να γιουχάρουμε...

Αν κάποιος δεν θέλει να ακούγεται η μουσική του χωρίς να πληρώνεται ας μη φτιάχνει μουσική! Στα μάτια μου δεν έχει διαφορά από μια εταιρεία που αρνείται θεραπεία σε ασθενή επειδή δεν έχει να πληρώσει.

Προηγούμενη σελίδα:

Οι τρεις "καλλιτέχνες" :« Kendji Girac », « Shy’m » « Christophe Willem »

Δημοσ.

Ακόμα κι αν κλείσουν ένα σάιτ με τέτοιο υλικό θα αναγεννηθούν πολύ περισσότερα, οπότε τίποτα δεν πετυχαίνουν οι κύριοι της βιομηχανίας...ας βάλουν τιμές σε ταινίες πολύ μικρές να έχουν κατανάλωση, οχι μόνο κέρδη για παχιές αγελάδες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...