giorgsisp Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Έχω το παραπάνω tablet το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν χρησιμοποιείται σχεδόν καθόλου. Προχθές πήγα να το ανοίξω αλλά τίποτα το μόνο που κάνει είναι boot στο λογότυπο της bitmore. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να το επαναφέρω με κάποιο τρόπο? έχω ψάξει αλλά χωρίς αποτέλεσμα πως θα μπω σε fastboot mode, κάποια stock rom, έχει επεξεργαστεί τον (RK 3066 dual contex A9 1.6). Έναν οδηγό κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Πατα power + volume up.Μπαίνεις σε recovery mode και πατάς wipe data / factory reset. Θα χάσεις τα δεδομένα σου ομως και θα εισαι οκ λογικα ενας συνδιασμος και των τριων κουμπιων τοτε power,volume+,- αλλη επιλογη συνδεσε το σε ενα pc τοτε και δοκιμαστε αυτο http://www.mediafire.com/download/u2hyedgvz5aunak/GPG+Android+Tool+By+GPGIndustries.rar αλλα δοκιμασε με τα κουμπακια.. καλυτερα! Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2016 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgsisp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μόνο σε fastboot μπήκε λειτουργία πατώντας volume down + power. Σε recovery πατώντας power + volume up τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα