Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβώς, γι'αυτό το λόγο δε χρειάζεται να μιλάμε απόλυτα.

Η δική μου ένσταση περί MSI είναι ότι πολλά άτομα την έχετε στιγματίσει κρίνοντας από τις πολύ οικονομικές κατηγορίες της, τη στιγμή που δε γίνεται λόγος ποτέ για ανάλογα μοντέλα άλλων εταιρειών και κυρίως, έχει δεδομένα πολύ ποιοτικά μοντέλα στις ακριβότερες κατηγορίες τα οποία θάβονται κι αυτά μέσα στο πλαίσιο του γενικού "ποτέ MSI".

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πιαστήκατε από μία λέξη και πάμε να σκαλίσουμε κάτι που δεν υπάρχει. Η μόνη "αντιδικία" ήταν στην πρότασή για την USB3. Μία ταπεινή, φθηνή, 4+1, 760G chipset, με χαμηλής ποιότητας vrms που εμένα προσωπικά throttl-αρε τον 8300 στην στοκ ~3.3~ , την ίδια στιγμή που θάφτηκε η g43 ~που προφανώς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο κι αυτή με τη σειρά της. Δε χρειάζονται 2 σταθμά. ΈΛαβα την απαντηση, βουτρσα λουτσα και ωραία, δε συνεχιστηκε κατι.

Οπότε μην το ανακυκλώσουμε άλλο. Αν κάποιος θέλει να έχει διαφορετική γνώμη, προφανώς κομπλέ. Αν τον βολεύει να με πει εμένα μέτοχο της msi, πάλι κομπλέ. Μη μαμηθεί το thread όμως για να αναλύσουμε πάλι αυτό το θέμα.

• Like 2
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σωστός ο scatman ;). Ωστόσο μετά από όλα αυτά είναι ξεκάθαρο πως ο ts έβγαλε άκρη, όπερ σημαίνει πως δεν συντρέχει λόγος να συνεχίσουμε την κουβέντα, μιας και πολύ απλά θα φτάσουμε πάλι σε αδιέξοδο.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/8105160/Gigabyte-990FX-Gaming.html Φθηνή και τιμία για την κατηγορία της.

Η gigabyte στο am3+ ειδικά με τις 990xa / fxa από rev 3.0 και έπειτα το ξέσκισε, στο oc.net σε σχετικό θέμα που λέγεται "official gigabyte 990fx owners club" που διαβάζω παντού αναφέρονται παράπονα για throttling σε στοκ συχνότητες σε 8320 / 8350, ειδικά για τα rev 3.0 990xa / fxa και για τα rev 4.0 για τις 990fxa ud3 και η απάντηση της εταιρείας στους πελάτες που επικοινωνούν με το tech support της είναι πως οι ίδιοι κάτι δεν κάνουν καλά, πάει να βγει λάδι δηλαδή. Προσωπικά δεν θα πήγαινα σε λύση gigabyte, ειδικά με την πουστιά που κάνει εδώ και κάποια χρόνια με τα revision και βάζει fancy features όπως χρυσούς πυκνωτές, έντονα χρώματα στην μητρική και αισθητικά συμπράγαλα πετσοκόβοντας όμως από το power phase βάζοντας λιγότερες και χειρότερης ποιότητας φάσεις, αυτό συμβαίνει ως επί το πλείστον και ειδικά στο am3+ socket. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει κάνει στα μοντέλα σαν αυτό που πρότεινες storm, ωστόσο μετά από όλα αυτά δεν θα πήγαινα σε gigabyte. Από την άλλη η λύση m5 a99fx pro r2.0 είναι άψογη, σκυλί μαύρο και κλοκάρει άψογα αν και είναι 6+2 power phase, έχω διαβάσει τα καλύτερα και κανένα παράπονο για αυτή την asus.

Το link του θέματος που έλεγα στο oc.net :

http://www.overclock.net/t/1023100/official-gigabyte-ga-990fxa-series-owners-thread-club/5640

• Like 2
Δημοσ.

Την είδα παρέα με 8370 στα 4.5 και δεν είχε ίχνος throttle με bench & stability tests. Για τα υπόλοιπα σύμφωνω. Θα πρότεινα να δει και την Asrock 990FX Extreme 6.

Δημοσ.

Την είδα παρέα με 8370 στα 4.5 και δεν είχε ίχνος throttle με bench & stability tests. Για τα υπόλοιπα σύμφωνω. Θα πρότεινα να δει και την Asrock 990FX Extreme 6.

Μακριά και αγαπημένοι, ίδιο ακριβώς power phase και vrm με την 970 fatal1ty performance, περιττό να αναφερθεί ξανά το τι σκουπίδι ήταν η 970 fatal1ty performance. Από asrock αξίζει μόνο η 990fx extreme 9 και από παλαιότερες η 990fx extreme 4, 990fx fatal1ty killer και η 990fx fatal1ty performance που δεν πωλούνται πια. 

Δημοσ.

Μάλλον τα μπέρδεψε λίγο. Ή 4 έχει το ίδιο phase με την 970 που όντως αποδείχτηκε σκουπίδι. Ή 6 σε διάφορα fora έχει καλές κριτικές.

Δημοσ.

Όταν έψαχνα για την 970 fatal1ty performance και την 990fx extreme 6 είχα δει πως έχουν το ίδιο power phase ακριβώς, οι διαφορές ήταν στο chipset και στα χρώματα. Η 990fx extreme 4 στο αντίστοιχο thread στο oc.net που λέγεται "official 8320 / 8350 vishera owners club " έχει πολύ καλές κριτικές, για τα λεφτά της ήταν αστέρι. Σκουπίδι αποδείχτηκε η 990fx extreme 3. Μην μπερδεύεσαι, η 990fx extreme 4 είναι παλαιότερη, έχει τελείως διαφορετικό σε ποιότητα power phase και ανώτερο από αυτό των 970 fatal1ty / 990fx extreme 6. Όπως βλέπεις "χτενίζω" στον ελεύθερό μου χρόνο θέματα στο oc.net ;).

• Like 3
Δημοσ.

Ή 4 έχει 4+1+1 και ή 6 έχει 4+2 + 4+2 αν θυμάμαι καλά. Ή 3 είναι για τα μπάζα ναι.

Καλά εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς βέβαια με την 9 που της έχω πιεί το αίμα και δεν λέει όχι!????

Δημοσ.

Η 990fx extreme 4 έιναι 8+2 κανονικά, είναι ευτυχώς ένα από τα πραγματικά καλά μοντέλα για το am3+ :

http://www.asrock.com/mb/AMD/990FX%20Extreme4/

Δεν έχει καμία σχέση η extreme 4 με την 6, η 6 έχει ποιοτικά χειρότερο κύκλωμα τροφοδοσίας. Τα μοντέλα που ανέφερα ως τα καλά της asrock ήταν το τέλος για τα ποιοτικά asrock μοντέλα για το am3+, από 970 fatal1ty performance και 990fx extreme 6 που πλασάρονταν μάλιστα ως ικανά mobo για 9590 κιόλας, ότι δηλαδή μπορούσαν να σηκώσουν 220w tdp αποδείχτηκαν σκουπίδια μιας και δεν άντεχαν ούτε 125w tdp, κοινώς η asrock κορόιδεψε το αγοραστικό κοινό, βγάζοντας μητρικές φρού φρού και αρώματα αλλά από ουσία τίποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Ακριβώς, γι'αυτό το λόγο δε χρειάζεται να μιλάμε απόλυτα.

Η δική μου ένσταση περί MSI είναι ότι πολλά άτομα την έχετε στιγματίσει κρίνοντας από τις πολύ οικονομικές κατηγορίες της, τη στιγμή που δε γίνεται λόγος ποτέ για ανάλογα μοντέλα άλλων εταιρειών και κυρίως, έχει δεδομένα πολύ ποιοτικά μοντέλα στις ακριβότερες κατηγορίες τα οποία θάβονται κι αυτά μέσα στο πλαίσιο του γενικού "ποτέ MSI".

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πιαστήκατε από μία λέξη και πάμε να σκαλίσουμε κάτι που δεν υπάρχει. Η μόνη "αντιδικία" ήταν στην πρότασή για την USB3. Μία ταπεινή, φθηνή, 4+1, 760G chipset, με χαμηλής ποιότητας vrms που εμένα προσωπικά throttl-αρε τον 8300 στην στοκ ~3.3~ , την ίδια στιγμή που θάφτηκε η g43 ~που προφανώς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο κι αυτή με τη σειρά της. Δε χρειάζονται 2 σταθμά. ΈΛαβα την απαντηση, βουτρσα λουτσα και ωραία, δε συνεχιστηκε κατι.

Οπότε μην το ανακυκλώσουμε άλλο. Αν κάποιος θέλει να έχει διαφορετική γνώμη, προφανώς κομπλέ. Αν τον βολεύει να με πει εμένα μέτοχο της msi, πάλι κομπλέ. Μη μαμηθεί το thread όμως για να αναλύσουμε πάλι αυτό το θέμα.

Δεν είχε πεί τα 150 ευρώ budget, για αυτό πρότεινα την μικρότερη αξιοπρεπή μητρική.

Πουθενά δεν είπα oc champion. Ίσα ίσα είπα για στοκ ή πολύ ελαφρό oc. Είσαι ο πρώτος που παραπονιέται για αυτήν την μητρική, έχω ακούσει, και δει, απο αλλα 2 άτομα έως και 4.5 χωρίς throttle.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.asrock.com/mb/AMD/990FX%20Extreme6/ δηλαδή όλα αυτά είναι εντελώς μάρκετινγκ? Πως στο καλό πήρε πιστοποίηση για 220w? ????

Και η fatality έχει, αλλά ο θεός και η ψυχή της.

Λέει με ψύξη στα vrm, αλλά δεν αναφέρει το υγρό άζωτο-ήλιο που απαιτείται.

• Like 6
Δημοσ.

http://www.asrock.com/mb/AMD/990FX%20Extreme6/ δηλαδή όλα αυτά είναι εντελώς μάρκετινγκ? Πως στο καλό πήρε πιστοποίηση για 220w? ???

Απάντησες μόνος σου στο ερώτημά σου. Αποδείχτηκαν σκάρτα αυτά τα μοντέλα δυστυχώς, πολύ χαμηλή ποιότητα στα vrm και υπερθέρμανση ακόμη και με στοκ 8320 / 8350, τώρα μάλλον όνειρο είδαν εκεί στην asrock ότι αυτά τα mobo θα υποστήριζαν πλήρως 220w tdp επεξεργαστές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μητρικές που υποστηρίζουν πλήρως 220w tdp είναι πολύ ακριβότερες, βλέπε sabertooth, extreme 9 / fatal1ty professional (φοράνε το ίδιο power phase και οι δύο αυτές asrock) και crosshair v formula z.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...