Liakos10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ρε παλικάρια θέλω την βοήθειά σας διότι είμαι σε μεγάλο δίλημμα και έχω μπερδευτεί πολύ με τις καταναλώσεις των καρτών... Μιλώντας πάντα για το σύστημα της υπογραφής, σκεφτόμουν να βάλω στο πρόγραμμα, όχι στα κοντά, να πάρω μια καρτούλα ~250€ και έλεγα να κάνω πρώτα την αρχή να πάρω ένα μεγαλύτερο τροφοδοτικό αλλά στην πορεία ανακάλυψα ότι πλέον η κατανάλωση των νέων καρτών είναι χαμηλότερη. Δηλαδή είμαι κομπλέ με το παρόν psu; Γενικά είμαι πολύ κομπλέ με τα ρεύματα και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα. Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε κάνα καλό case ~50€ άντε το πολύ 60€ αν είναι απαραίτητο. Γλυκοκοιτάζω τα aerocool aero 500(window) και 800 που μ' αρέσουν και εμφανισιακά πολύ, υπάρχει κάποιο καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; Δεν καίγομαι για case fans διότι έχω ήδη φρέσκα αλλά με ενδιαφέρει πολύ να είναι σχετικά ευρύχωρο και να έχει φίλτρα επειδή έχω μπλέξει με καλτσόν και θα με δείρει η γυναίκα στο τέλος!! Και τι είναι αυτό το μακρόστενο κουτί στο κάτω μέρος του aero 800; Μήπως μου φάει τον χώρο;; Αυτά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
spy94 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Φίλε μου η λογική λέει ότι το τροφοδοτικό το παίρνεις στο τέλος αφού έχεις πάρει τα υπόλοιπα υποσυστήματα για να ξέρεις τι ισχύ χρειάζεσαι.Ο επεξεργαστής σου έχει απαιτήσεις σε ρεύμα και αν και η γραφικών έχει ανάλογες απαιτήσεις πας για αλλαγή τροφοδοτικού.Ενδεικτικά η gtx 960 ζητάει min 400watt ενώ η gtx 970 min 500watt οπότε όλα εξαρτώνται από τις επιλογές σου,ωστόσο με το 450 περιορίζεσαι περισσότερο αλλά μπορείς να βρεις λύση.(Για amd δεν ξέρω τι παίζει από καταναλώσεις λογικά ανάλογες ή περισσότερες αλλά μπορείς να το ψάξεις)
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δεν ενδιαφέρει πόσα ευρώ έχει η καρτούλα αλλά ποια/ες σκέφτεσαι. Φίλε μου η λογική λέει ότι το τροφοδοτικό το παίρνεις στο τέλος αφού έχεις πάρει τα υπόλοιπα υποσυστήματα για να ξέρεις τι ισχύ χρειάζεσαι.Ο επεξεργαστής σου έχει απαιτήσεις σε ρεύμα και αν και η γραφικών έχει ανάλογες απαιτήσεις πας για αλλαγή τροφοδοτικού.Ενδεικτικά η gtx 960 ζητάει min 400watt ενώ η gtx 970 min 500watt οπότε όλα εξαρτώνται από τις επιλογές σου,ωστόσο με το 450 περιορίζεσαι περισσότερο αλλά μπορείς να βρεις λύση.(Για amd δεν ξέρω τι παίζει από καταναλώσεις λογικά ανάλογες ή περισσότερες αλλά μπορείς να το ψάξεις) Το έχει το τροφοδοτικό. Αναβάθμιση θέλει να κάνει.
Liakos10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δεν ενδιαφέρει πόσα ευρώ έχει η καρτούλα αλλά ποια/ες σκέφτεσαι. Δίκιο έχεις, αλλά επειδή όπως είπα η κάρτα δε θα αγορασθεί στα κοντά δεν ξέρω τι επιλογές θα έχω και λογικά πάλι κάποιος από σας θα μου προτείνει μια vfm όταν έρθει η ώρα. Για παράδειγμα κοιτούσα την gtx 1060 που είναι φρέσκο πράμα, λέει 120w κατανάλωση ενώ η δικιά μου λέει 134w, δεν ξέρω αν καταφέρω να φτάσω στο budget αλλά πες ότι το καταφέρνω, το τροφοδοτικό μου θα την σηκώνει; Δηλαδή όσες κάρτες καταναλώνουν έως και 134w, που δοκιμασμένα δουλεύει, θα μπορεί να τις σηκώσει το 450άρι xfx μου;; Το όλο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να πάρω psu+gpu μαζί και δεν παίζει να κρατήσω λεφτά σε περίπτωση που χρειαστώ νέο τροφοδοτικό συν ότι αν μπορώ να αποφύγω να δώσω ένα 70-80άρι για psu δε θα με χαλάσει. Άρα απ' ό,τι κατάλαβα μάλλον θα πρέπει να πάρω κάποιο ρίσκο που λογικά θα είναι να πάρω ένα psu να πάει στα κομμάτια και να μαι και σίγουρος, τώρα που έχω κάποια χρήματα και μπορώ να κάνω αγορά και αργότερα θα δω για gpu... Ποιο προτείνετε; Σκέφτομαι για κάποιο οικονομικό 80 bronze, semi ή full modular, τώρα για watt δεν ξέρω ακριβώς αλλά τι διάολο ένα 600-650 δε θα με καλύψει για όποια κάρτα καταλήξω της κατηγορίας; Για το κουτάκι που λέγαμε;
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Για την 1060 δεν χρειάζεσαι παραπάνω. Αρκούν τα 450. Η βασική μου πρόταση και το έχω πάμπολες φορές στα 60 ευρώ είναι το agos. Ποιοτικό κουτί. Δεν ξέρω πόσο θα κοστίσουν τα μεταφορικά και δεν είναι και ετοιμοπαράδοτο. http://www.skroutz.gr/s/5071227/Raijintek-Agos.html Άλλες προτάσεις http://www.skroutz.gr/s/8906955/Deepcool-Dukase.html http://www.skroutz.gr/s/7027521/Aerocool-Aero-1000-Window.html αλλά δεν έχει καλύπτρα (βλέπε ΥΓ) Εαν δεν χρειάζεσαι DVD Drive και μπορείς να κάνεις την υπέρβαση http://www.skroutz.gr/s/8747424/Phanteks-Eclipse-P400.html ΥΓ: αυτό το κουτάκι που λες που έχει το Aerocool 500 είναι καλύπτρα. Καλύπτει δηλ. τα καλώδια ώστε να μην φαίνονται. Όλο και περισσότερα κουτιά έχουν πλέον καλύπτρα και καλά κάνουν. 2
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Η gtx 1060 δεν κοστιζει,ουτε προκειται να κοστιζει τους πρωτους μηνες 250ευρω παντως Ηδη στο εξωτερικο ειναι στα 300+ευρω βλεπε Evga.
Liakos10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 I know γι' αυτό είπα δεν ξέρω αν καταφέρω αλλά όπως και να 'χει υποθετικά μιλάω και την έδωσα παράδειγμα επειδή έτυχε να την χαζέψω λίγο. Που ξες μπορεί μέχρι τότε να μπορώ να κάνω την υπέρβαση
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αν κοστίζει 250 θα είναι τζάμπα. 300+ την βλέπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα