Προς το περιεχόμενο

small factor pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα την γνωμη σας για αγορα δυο πανομοιοτυπων υπολογιστων σε small factor pc.

Ψαχνω ακομη και ανακατασκευασμενα (refurbished), οι απαιτησεις ειναι αρκετα χαμηλες, καθως θα ειναι για χρηση ιντερνετ και αναπαραγωγη βιντεο απο youtube. Οποτε καλη καρτα γραφικων η κατι φοβερο οσον αφορα τα χαρακτηριστικα ΔΕΝ χρειαζεται.

Εχω στο μυαλο μου τα Lenovo ThinkCenter Tiny, που ειναι περιπου σαν ενα CDROM το μεγεθος ολου του υπολογιστη.

Εχω υποψην διαφορα καταστηματα που βρισκουν απο εταιριες τετοια συστηματα τα σουλουπωνουν λιγο και τα πουλανε σε συμπαθητικες τιμες. Δεν βρηκα κατι παρομοιο ομως.

Καμια ιδεα; Δεν κολλαμε στην συγκεκριμενη μαρκα, απλα αυτο εχω στο μυαλο μου.

post-45226-0-20270800-1469046199_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα ηθελα την γνωμη σας για αγορα δυο πανομοιοτυπων υπολογιστων σε small factor pc.

Ψαχνω ακομη και ανακατασκευασμενα (refurbished), οι απαιτησεις ειναι αρκετα χαμηλες, καθως θα ειναι για χρηση ιντερνετ και αναπαραγωγη βιντεο απο youtube. Οποτε καλη καρτα γραφικων η κατι φοβερο οσον αφορα τα χαρακτηριστικα ΔΕΝ χρειαζεται.

Εχω στο μυαλο μου τα Lenovo ThinkCenter Tiny, που ειναι περιπου σαν ενα CDROM το μεγεθος ολου του υπολογιστη.

Εχω υποψην διαφορα καταστηματα που βρισκουν απο εταιριες τετοια συστηματα τα σουλουπωνουν λιγο και τα πουλανε σε συμπαθητικες τιμες. Δεν βρηκα κατι παρομοιο ομως.

Καμια ιδεα; Δεν κολλαμε στην συγκεκριμενη μαρκα, απλα αυτο εχω στο μυαλο μου.

Oυσιαστικα,αυτο που ζητας δεν ειναι sff αλλα mini desktop,ισως ομως να μπορουσαμε να το βαφτιζαμε και αυτο sff.

Για πραγματικο sff refurbished πρεπει να κοιταξεις κατι σε dell 745,755 sff.Eχει η alfanet αλλα και η cosmodata σε πανακριβες τιμες οπως,59€ ή 69€ ή κατι τετοιο.

Εχω ενα 745 home theater

• Like 1
Δημοσ.

έχω το Thinkcentre m73 tiny για κατεβαστήρι. Κάποτε είχε και ρόλο βασικού πισί αφού έχει i3-4150T, 8gb ram, 128gb ssd.

Είχε αγοραστεί από αγγελία πριν από 8-9 μήνες και από τότε δεν έχει κλείσει λεπτό. 

Παρόμοια μοντέλα είναι το dell optiplex 3020 tiny. Το βρίσκεις σε αγγελία, κάτω από 300 ευρω, με καμία 4άρα χρόνια εγγύηση ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ψαξε σε αγγελιες για usff (ultra small form factor) υπαρχει ενα με 60 ευρω που πιστευω θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου.

Δημοσ.

Τα περισσοτερα απο αυτα οταν τα αγοραζεις απο μαγαζι δεν εχουν ουτε δισκο ουτε μνημη και πολλες φορες ουτε καρτουλα wifi οποτε πρεπει να υπολογισουμε και ενα εξτρα κοστος.

Δημοσ.

Καλα σιγουρα απλα εγω το εγραψα μην παει και τα παρει κανεις και νομιζει οτι απλα θα τους βαλει Windows και θα δουλεψουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...