SIP1995 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας παιδιά τελικά θα πάρω το Nexus 5x! Ενδιαφέρομαι για την 32 gb έκδοση. Ξέρετε που μπορώ να τη βρω σε οικονομική τιμή? Έχω βρει ένα μαγαζί στο bestprice αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο είναι.. το έχει 241 ενώ οι περισσότεροι το έχουν 250-280+ Από ποιο μαγαζί? Στο bestprice μη κοιτάς καν, παίζουν κάτι περίεργα μαγαζιά, πάρε το από το skroutz.gr γα να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.
StardustGr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Στο bestprice μη κοιτάς καν, παίζουν κάτι περίεργα μαγαζιά, πάρε το από το skroutz.gr γα να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Καλώς ευχαριστώ και πάλι , θα σας πω εντυπώσεις μόλις το παραλάβω!
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ισχύει έχω ήδη android Nougat beta μεν σταθερήρομ δε μερικές εφαρμογές κρασαρουν που κ που απλά πολύ σπάνια! Απίστευτα γρήγορο πολυ πολύ κακές κάμερες αλλά μέτρια μπαταρία και πλαστικό.μ Και εγώ έβαλα την NP5 και μου έκατσε πολύ καλά. Καταρχάς σου μικραίνει όλες τις εφαρμογές αν παρατηρήσεις. Η μπαταρία του έγινε ΠΟΛΥ καλύτερη από πριν. Το άφηνα σκέψου όλο το βράδυ με την MM και έχανε 4-5 % max (7-8 ώρες) με την Nougat χάνει μόνο 2% ! Οι κάμερες είναι απ τις καλύτερες που έχω δει σε smartphone. Για τα λεφτά του είναι έρωτας.. Το χω απ τις 14 Ιουλίου
sotiriadisc Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 καλημέρα, εγω το αγορασα απο το YOU την παρασκευη στα 279 ευρω (32 GB εκδοση)επειδη εχει 12 ατοκες δωσεις ... καλη αγορα
StardustGr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Όντως πολύ καλή αγορά!Και γω την 32 GB έκδοση αγόρασα.Σήμερα μου το έφερε η μεταφορική,το πήρα από το Phonegallery(μαγαζί στο skroutz) γιατί δεν το έβρισκα σε καταστήματα της περιοχής μου. Πετάει το τηλέφωνο.Θα τεστάρω και τις κάμερες σε εξωτερικό χώρο σύντομα.Με μια πρώτη ματιά τα άξιζε τα λεφτά του. Πολύ γρήγορο κινητό,δεν κολλάει τπτ μέχρι στιγμής.Και πάλι σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα