Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού στο παραπάνω εύρος τιμών.Κατά προτίμηση θα ήθελα να έχει καλό CPU,μπαταρία,οθόνη,μπρος και πίσω κάμερες και να παίρνει μέχρι και το τελευταίο OS (Marshmallow 6.0+)

Προς το παρόν αυτά που μου έχουν τραβήξει την προσοχή είναι τα :

Lenovo A7010  kai to Sony Xperia F3111 αλλά θα ήθελα να μείνω μακριά από Sony λόγω παλαιότερης εμπειρίας με άλλο κινητό - εκτός και αν έχει βελτιωθεί η Sony στην κατηγορία κινητών.

Περιμένω τις προτάσεις σας :) Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Xperia Xa?

Πλακα κανει η sony με δαυτο?

Μικρη μπαταρια

P10 mediatec

Hd οθονη

Εαν εκανε κανενα 150 ευρω ισως.

Σαφεστατα καλυτερο το huawei p9lite στα 200.

Δημοσ.

Αν θες αναβαθμίσεις Νexus 5X, ξέχνα τα xperia τα έχει παρατήσει η sony. Kαλό θεωρώ και το LG G flex 2. Mην πετάξεις τα λεφτά σου σε Lenovo...

• Like 2
Δημοσ.

Nexus 5x ! Οπως έχω γράψει σε άλλα 200 παρόμοια thread :P Έρωτας το κινητό αυτό

Ισχύει έχω ήδη android Nougat beta μεν σταθερήρομ δε μερικές εφαρμογές κρασαρουν που κ που απλά πολύ σπάνια!

Απίστευτα γρήγορο πολυ πολύ κακές κάμερες αλλά μέτρια μπαταρία και πλαστικό.μ

Δημοσ.

Ισχύει έχω ήδη android Nougat beta μεν σταθερήρομ δε μερικές εφαρμογές κρασαρουν που κ που απλά πολύ σπάνια!

Απίστευτα γρήγορο πολυ πολύ κακές κάμερες αλλά μέτρια μπαταρία και πλαστικό.μ

Πιστεύω ότι εννοείς πολύ καλές κάμερες... Γιατί στα λεφτά αυτά καλύτερη κάμερα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι εννοείς πολύ καλές κάμερες... Γιατί στα λεφτά αυτά καλύτερη κάμερα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις.

Χαχαχαχα ναι καλές ! Ειδικά ή πίσω άψογη κορυφαίααπο τις κλτρες του 2015!

Δημοσ.

Αν θες αναβαθμίσεις Νexus 5X, ξέχνα τα xperia τα έχει παρατήσει η sony. Kαλό θεωρώ και το LG G flex 2. Mην πετάξεις τα λεφτά σου σε Lenovo...

Αυτό είχα πάθει με το Xperia P.. μετά από ένα μήνα αφότου το είχα αγοράσει έβγαλε ανακοίνωση η Sony πως η συσκευή δεν θα υποστήριζε άλλα updates..κρίμα τα λεφτά,και με τον καιρό το κινητό ήταν για πέταμα με τα κολλήματα που έτρωγε.Σκεφτόμουν να ξεθάψω και να χρησιμοποιώ το Nokia 3310 με τόσα errors που πέταγε γιατί ούτε στις κλήσεις μπορούσα να απαντήσω :P Άρα παραμένει ίδια η Sony..

Δεν το είχε πάρει το μάτι μου το Nexus 5x, όντως τώρα που κοιτάω στο gsmarena έχει καλά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα που έχω δει μέχρι στιγμής. Κλείνω προς αυτό εκτός και αν υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι το budget των 300 ευρώ

Δημοσ.

Παιδια και εγω ψαχνομαι τελευταια για κινητο κοντα στα 200-250€ και εχω βαλει στο ματι το nexus 5x 32gb. Φαινεται αρκετα δυνατο για τα λεφτα του (~240€). Να το αγορασω ή υπαρχει κατα την γνωμη σας κατι καλυτερο?

Δημοσ.

εγω το αγορασα σημερα το 5χ 32 gb, το ειδα πριν 2 μερες απο κοντα ... σε αυτα τα λευτα αστερι , ειναι και κατι αλλα huawei , lenovo samsung αλλα αυτο νομιζω ειδικα σε ταχυτητα και αναβαθμιση ειναιπολυ καλη επιλογη

• Like 1
Δημοσ.

Στα 300€ είναι και το δικό μου κινητό, το Xiaomi Note Pro, που έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, αλλά με τους κινέζους ακούγεται ότι θα πάρει Ν, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πότε. Το έχει ξέρω σίγουρα σε αυτή την τιμή το Coolicοοl, επειδή θυμάμαι που το διαφήμιζαν από παλιότερα στην ελληνική τους σελίδα στο Facebook.

Δημοσ.

Huawei Mate S εχει 3gb και amoled

Φαίνεται δυνατό κινητό.Τα Huawei είναι αξιόπιστα σε ποιότητα/απόδοση? γιατί δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω ποτέ

Παιδια και εγω ψαχνομαι τελευταια για κινητο κοντα στα 200-250€ και εχω βαλει στο ματι το nexus 5x 32gb. Φαινεται αρκετα δυνατο για τα λεφτα του (~240€). Να το αγορασω ή υπαρχει κατα την γνωμη σας κατι καλυτερο?

Για 200-250 το Nexus 5x φαίνεται άριστο,και εγώ αυτό σκέφτομαι να αγοράσω σε περίπτωση που δεν βρω κάποιο άλλο με 300 ευρώ.Έχει πολύ καλές αξιολογήσεις και από ότι λένε είναι value for money.

Στα 300€ είναι και το δικό μου κινητό, το Xiaomi Note Pro, που έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, αλλά με τους κινέζους ακούγεται ότι θα πάρει Ν, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πότε. Το έχει ξέρω σίγουρα σε αυτή την τιμή το Coolicοοl, επειδή θυμάμαι που το διαφήμιζαν από παλιότερα στην ελληνική τους σελίδα στο Facebook.

Θα το έχω υπόψην και αυτό,ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας παιδιά τελικά θα πάρω το Nexus 5x! Ενδιαφέρομαι για την 32 gb έκδοση.
Ξέρετε που μπορώ να τη βρω σε οικονομική τιμή? Έχω βρει ένα μαγαζί στο bestprice αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο είναι.. το έχει 241 ενώ οι περισσότεροι το έχουν 250-280+

εγω το αγορασα σημερα το 5χ 32 gb, το ειδα πριν 2 μερες απο κοντα ... σε αυτα τα λευτα αστερι , ειναι και κατι αλλα huawei , lenovo samsung αλλα αυτο νομιζω ειδικα σε ταχυτητα και αναβαθμιση ειναιπολυ καλη επιλογη

Από ποιο μαγαζί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...