artshadows Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 https://en.wikipedia.org/wiki/Alpha_Centauri https://en.wikipedia.org/wiki/Sirius 4 και 8 παμε εκει για αρχη
Tetrabitos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Oι Μουσουλμανοι/Ισλαμιστες τι να λενε για ολα αυτα; Πιστευω αφου φανε τους παντες θα στραφουν στην NASA!
uesugi1989 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Κάποτε ένας μεγάλος είπε: Το μυαλό του ανθρώπου είναι σαν το σκυλί, αν δεν το δέσεις από την ψυχή, τότε θα ακολουθήσει τα πιο ζωώδη ένστικτα του... Αυτό είναι που κατάφεραν οι θρησκείες από τις απαρχές της ανθρώπινης φύσης. Χειραγωγούσαν την απαιδευτη μάζα και εθεταν μέσω του φόβου, κάποιους κανόνες. Αν ο Μωυσής δεν έφερνε τις 10 εντολές τότε, ο φόνος, οι κλοπές, η ψευδομαρτυρια και όλα τα άλλα θα ήταν καθημερινοτητα σε μια κοινότητα ανθρώπων που τα ζωώδη ένστικτα επιβίωσης θα ξεπερνούσαν κάθε επίπεδο λογικής. Φανταστείτε μια κοινωνία που επικρατεί αναρχία και δεν μπορεί κανείς να επιβάλει κανόνες. Για να επιβάλουν αυτούς τους κανόνες επινόησαν κάποιοι σκεπτόμενοι εκείνης της εποχής ότι η μόνη λύση θα είναι ο Θεός τιμωρός που ευνοεί με παράδεισο τους πιστούς και με κόλαση τους άπιστους. Είναι τουλάχιστον αστείο εν έτει 2016 να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν πως αν κάνουν καλές πράξεις σε αυτή την ζωή θα τους ανταμείψει ο καλός Θεός με παράδεισο και αν κάνουν κακές πράξεις θα καούν αιώνια στην κόλαση. Έχω ξαναγράψει σε προηγούμενο μήνυμα μου πως σέβομαι την ανάγκη κάποιον ανθρώπων να πιστέψουν σε μια ανώτερη δύναμη και να την βαφτισουν Θεό, Αλλάχ, Κάλη ή Δωδεκάθεο αλλά στεναχωριεμαι πραγματικά όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους τόσο φανατισμό που στο όνομα της θρησκείας τους φτάνουν ακόμα και στο έγκλημα. Βλέπουμε αυτές τις μέρες στις ειδήσεις, πώς χρησιμοποιούν κάποιοι, αγαθούς και αγράμματους ανθρώπους για τις προσωπικές τους σκοπιμότητες. Ας ανοίξουμε τα μάτια λοιπόν και ας προσπαθησουμε να ζήσουμε αρμονικά όλοι οι λαοί σε αυτόν τον πλανήτη γιατί αν συνεχίσουμε να καταστρεφουμε και να εξαντλουμε τους πόρους δεν θα κατέβει κανένας Θεός να μας σώσει... Συμφωνώ και επαυξάνω σε όσα λες. Οι θρησκείες δημιουργήθηκαν απλώς για να εξυπηρετήσουν κάποιο σκοπό. Για παράδειγμα ο Μουσουλμανισμός δημιουργήθηκε όταν ο Μωάμεθ προσπαθούσε να εμπνεύσει τους πιστούς σε αυτό το δόγμα να κατακτήσουν την Μέκκα. Προέβαλε μάλιστα τον πόλεμο κατά της Μέκκας ως "ιερό" και " θέλημα του θεού να τιμωρήσει τους άπιστους " και από εκεί προέκυψε και η γνωστή λέξη " Τζιχάντ ". Κατά τον ίδιο τρόπο η θρησκεία των Νορβηγών Βίκινγκς έλεγε ότι είναι τιμή να πολεμάς και αυτοί που πεθαίνουν πολεμώντας θα πάνε στη Βαλχάλα να πίνουν νέκταρ με τους θεούς, ούτως ώστε να υπήρχαν " προβατα " που θα έκαναν τις επιδρομές. Συμφωνώ ότι η πίστη ήταν απαραίτητη κάποτε για να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή λόγω του χαμηλού μορφωτικού επιπέδου των ανθρώπων. Πλέον όμως, στις σύγχρονες κοινωνίες περισσότερο βλάπτει παρά ωφελεί.
nectons Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ανήσυχα πνεύματα, άθεοι, πιστοί, επιστήμονες, φιλόσοφοι, εφευρέτες και -φυσικά- Έλληνες. Τρομερή ποικιλία μελών στο insomnia. Δύσκολο να βρεις τόσο μεγάλο εύρος απόψεων και σχολίων για ένα τετοιο επιστημονικό θέμα σε ονλαιν συζήτηση. Τέτοια ανησυχία δεν την περίμενα. Αισθάνομαι ακόμη ποιο περηφανος που είμαι Έλληνας κάθε μέρα και περισσότερο. Εντός θέματος τώρα. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οποιαδήποτε ογκωδη είδηση είναι απλά μια συγκάλυψη ως δικαιολογία και χαμήλωμα τόνων για κάτι που διερευσε από λάθος. Και όχι απαραίτητα για πληροφόρηση. Είμαι σίγουρος ότι η τεχνολογία και η γνώση που υπάρχει κάθε χρονική στιγμή είναι τουλάχιστον 50 με 100 χρόνια ποιο σύγχρονη και φυσικά για τους Χ λόγους φυλάσσεται καλά και μακριά από την οχλο. Αυτό όμως είναι άσχετο και αχρηστο και όσα και να ανακαλύψουμε πότε δεν θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια. Εξου και το νόημα της ύπαρξης. Φανταστείτε να γνωρίζαμε τα πάντα. Δεν θα είχε ενδιαφέρον ούτε νόημα ύπαρξης. Υπάρχουμε για να ερευνουμε και να πολλαπλασιαζομαστε. Τίποτε άλλο. Με ενδιάμεσες χαρές και πίκρες αλλά μόνο δύο οι κύριοι λόγοι. Έρευνα και πολλαπλασιασμος. Συνεχίζουμε λοιπόν. ...
suffocater Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ανήσυχα πνεύματα, άθεοι, πιστοί, επιστήμονες, φιλόσοφοι, εφευρέτες και -φυσικά- Έλληνες. Τρομερή ποικιλία μελών στο insomnia. Δύσκολο να βρεις τόσο μεγάλο εύρος απόψεων και σχολίων για ένα τετοιο επιστημονικό θέμα σε ονλαιν συζήτηση. Τέτοια ανησυχία δεν την περίμενα. Αισθάνομαι ακόμη ποιο περηφανος που είμαι Έλληνας κάθε μέρα και περισσότερο. Εντός θέματος τώρα. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οποιαδήποτε ογκωδη είδηση είναι απλά μια συγκάλυψη ως δικαιολογία και χαμήλωμα τόνων για κάτι που διερευσε από λάθος. Και όχι απαραίτητα για πληροφόρηση. Είμαι σίγουρος ότι η τεχνολογία και η γνώση που υπάρχει κάθε χρονική στιγμή είναι τουλάχιστον 50 με 100 χρόνια ποιο σύγχρονη και φυσικά για τους Χ λόγους φυλάσσεται καλά και μακριά από την οχλο. Αυτό όμως είναι άσχετο και αχρηστο και όσα και να ανακαλύψουμε πότε δεν θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια. Εξου και το νόημα της ύπαρξης. Φανταστείτε να γνωρίζαμε τα πάντα. Δεν θα είχε ενδιαφέρον ούτε νόημα ύπαρξης. Υπάρχουμε για να ερευνουμε και να πολλαπλασιαζομαστε. Τίποτε άλλο. Με ενδιάμεσες χαρές και πίκρες αλλά μόνο δύο οι κύριοι λόγοι. Έρευνα και πολλαπλασιασμος. Συνεχίζουμε λοιπόν. ... E ναι,διότι τωρα που μάθαμε για αλλους 2 πλανήτες,αλλαξε ριζικα η καθημερινότητα μας και αν το ξέραμε νωρίτερα(εμείς,η πλέμπα,απ την οποια μας αποκρυπτουν τετοιες πληροφορίες),θα πρατταμε τελειως διαφορετικά.Ε? Δεν μιλάμε ουτε για την θεραπεία του καρκινου με 1 ευρω,ούτε την μυστική συνταγή που θα καταλυσει τον καπιταλισμό. Καλά,για τους 2 λόγους της ζωής,ασχολίαστο. "το νοημα της ζωής ειναι να ερευνάμε και να γκαστρώνουμε". Αρα,2 ενδεχομενα μένουν μόνο,συμφωνα με αυτην την παραδοχη: 1)'H,oταν ερευνήσουμε τα πάντα,μονος σκοπος θα ειναι να γκαστρωνουμε(ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!), 2)ή,αν δεν μπορούμε να ερευνήσουμε τα πάντα,η ζωη έχει όσο νόημα υπάρχει στο να δέσεις με καλάμι ενα καρότο μπροστά απ το κεφάλι του γαϊδάρου που θα κυνηγάει αλλα δεν θα φτάσει ποτέ. ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ.
nectons Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Άλλη μια κατηγορία! Μπράβο insomnia! Για ξεκαθάρισε μας εσύ που ανήκεις τώρα, γιατί προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς θες να πεις, αλλά δεν παλεύεται δε βγάζω νόημα ο πρωτόγονος. Εντάξει τα κατάφερα. Εσύ λοιπόν είσαι άλλη μια κατηγορία ευτυχώς αυτή που θα εκλείψει γρήγορα. Ο βιαστικός αυθάδης και αγράμματος. Η κατηγορία που δυστυχώς υπάρχει αλλά που χρειάζεται κατανόηση και βοήθεια. Δεν μάθαμε για τους δύο πλανήτες και θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα καλέ μου. Ούτε και μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Εννοώ ότι κάπου κάτι διερευσε και με κάποιο τρόπο το καλύπτουν. Από την άλλη άλλα 10 τέτοια το μήνα σε κάνουν να σκέφτεσαι άλλα από αυτά που πρέπει να σκεφτείς. Εκεί πάει το έρευνα και πολλαπλασιασμος. Και οι λόγοι υπαρξης που δε σου αρέσουν αλλά τους σχολιάζεις, θα σε καθησυχάσω και θα σου πω ότι εσύ είσαι υπεράνω του οχλου και έχεις δημιουργησει μια δική σου κατηγορία. Το μόνο που απομένει είναι να γράφεις με περισσότερη ευθύνη και μα μην παιδευεις τους γύρω σου για να σε καταλάβουν. Καλημέρα. ..
makis269 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 το θέμα ειναι τι αντιλαμβάνεται το κάθε ον ,και μέχρι που ειναι φτιαγμένο να φτάσει ,κάντε ένα απλό πείραμα για να καταλάβεται τι εννοώ , ανοίξτε την κάμερα ενος κινητού και βάλτε ένα τηλεκοντρόλ να βλέπετε το λεντάκι των υπέρυθρων ,πατήστε ένα οποιοδήποτε κουμπί και το φωτάκι που τα μάτια μας δεν το βλέπουν να ανάβει ,τι κάνει ? ουπς ανάβει ,το οτι οι αισθήσεις μας δεν μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε τις υπέρυθρες δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν.
sk8harddiefast Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 To ξαναειπα και σε προηγουμενο post. Οπως λεει και ο απο πανω συνεκλαμπιτης. το θέμα ειναι τι αντιλαμβάνεται το κάθε ον ,και μέχρι που ειναι φτιαγμένο να φτάσει Βλεπω εδω και 2 σελιδες comments "μα αν στο μελλον αποκτησει τεχνολογια και γνωσεις, μα και καποτε ηταν αδιανοητο τα αεροπλανα που πετουν. Μα καποτε λεγαμε πως ενα ταξιδι στο διαστημα αποκλεειτε." Ξαναπαμε απο την αρχη. Αυτα που καταφεραμε, τα καταφεραμε γιατι γινονται. Οτι καταφερουμε ειναι γιατι θα γινεται. Μερικα πραγματα ομως δεν γινονται. Δεν ειναι θεμα τεχνολογιας η εξελιξης. Ειναι θεμα πως δεν γινεται. Θελετε την υπερτατη εξελιξη και την υπερτατη τεχνολογια για να φτασετε στην ακρη του συμπαντος. Δεν γινεται. Δεν εχει ακρη το συμπαν για να την φτασετε. Ακομα και αν ειχε. Για να την φτασετε θελετε την ταχυτητα του φωτος. Δεν μπορειτε να την πιασετε και αν την πιανατε θα γινοσασταν φως. Θα εκπεμπατε απο παντου φωτονια. Παμε παρακατω. Βλεπεις την ακρη του συμπαντος με το ποιο εξελιγμενο τηλεσκοπιο του συμπαντος. Και εισαι το ποιο εξελιγμνενο ον στο συμπαν οπου εχεις το τρελο διαστημοπλοιο που μπορει να πιασει το 99,99% της ταχυτητας του φωτος. Ωραια. Υποθετικα τρεχοντας ετσι, θα κανεις σε 50 χρονια την αποσταση 160.000.000.000 ετων φωτος ως την ακρη του συμπαντος. 1) Με αυτην την ταχυτητα ο χρονος σταματαει για σενα να τρεχει οπως στο συμπαν. Για σενα κυλαει απειρως ποιο αργα. Οταν για σενα θα εχουν περασει 50 χρονια, για το συμπαν θα εχουν περασει 3.000.000.000 χρονια. 2) Αυτο που ξεκινησες να πας δεν θα υπαρχει. 3) Ακομα και να υπαρχει δεν θα ειναι εκει οπου ηταν οταν ξεκινησες το ταξιδι σου. Το συμπαν διαστελεται με την ταχυτητα του φωτος. Οποτε θα πρεπει να πας στην ποιο κατω γειτονια για να το φτασεις. Μονο που δεν μπορεις. Το συμπαν διαστελεται με την ταχυτητα του φωτος, εσυ τρεχεις ποιο κατω, αν πιασεις την ταχυτητα του φωτος, γινεσαι φως και οτι και να κανεις δεν θα το φτασεις ποτε. Βεβαια αυτα στην περιπτωση που το συμπαν ειχε ακρη. Το συμπαν δεν εχει τελος. Δεν εχει κατι που τελειωνει για να φτασεις εκει. Γιαυτο και λεγεται απειρο. Γιατι δεν εχει αρχη και τελος. Οσο και να πηγαινεις, παντα θα υπαρχει συμπαν. Και που να παμε στο κεφαλαιο με της μαυρες τρυπες. Εκει να δεις τι δεν γινεται. ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Ειναι περα απο τον ανθρωπο και τις δυνατοτητες του.
suffocater Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Άλλη μια κατηγορία! Μπράβο insomnia! Για ξεκαθάρισε μας εσύ που ανήκεις τώρα, γιατί προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς θες να πεις, αλλά δεν παλεύεται δε βγάζω νόημα ο πρωτόγονος. Εντάξει τα κατάφερα. Εσύ λοιπόν είσαι άλλη μια κατηγορία ευτυχώς αυτή που θα εκλείψει γρήγορα. Ο βιαστικός αυθάδης και αγράμματος. Η κατηγορία που δυστυχώς υπάρχει αλλά που χρειάζεται κατανόηση και βοήθεια. Δεν μάθαμε για τους δύο πλανήτες και θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα καλέ μου. Ούτε και μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Εννοώ ότι κάπου κάτι διερευσε και με κάποιο τρόπο το καλύπτουν. Από την άλλη άλλα 10 τέτοια το μήνα σε κάνουν να σκέφτεσαι άλλα από αυτά που πρέπει να σκεφτείς. Εκεί πάει το έρευνα και πολλαπλασιασμος. Και οι λόγοι υπαρξης που δε σου αρέσουν αλλά τους σχολιάζεις, θα σε καθησυχάσω και θα σου πω ότι εσύ είσαι υπεράνω του οχλου και έχεις δημιουργησει μια δική σου κατηγορία. Το μόνο που απομένει είναι να γράφεις με περισσότερη ευθύνη και μα μην παιδευεις τους γύρω σου για να σε καταλάβουν. Καλημέρα. .. Mε (ακομα πιο) απλά λογάκια για να καταλαβεις μεχρι και εσυ ο σχολαστικός,χιλιοσπουδαγμένος average ΕΛ συνομωσιολογος,για να σου κρύψει καποιος κάτι,πρεπει να έχει και λόγο. Το πιάνεις τώρα,ή πρεπει να σε παρει καποιος απ το χεράκι για να ενωσεις τις τελιτσες? Ξερω,σας ιντριγκαρει να βλεπετε παντου φαντασματα και σκοτεινες πλεκτανες. Ουτε κ επειδή ζοριζεσαι εσυ να καταννοήσεις σημαινει οτι παιδευτηκε καποιος αλλος. 1
nectons Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ούτε χιλιοσπουδαγμένος είμαι ούτε τίποτε. Η μόρφωση έχει πολλές πηγές. Σκεπτόμενος να είσαι και όχι βιαστικός. Αυτές είναι οι συμβουλές μου. Και δεν κατάλαβες τίποτε από αυτά που έγραψα... όχι πως το περίμενα.. Εγώ σε κατάλαβα πολύ καλά αλλά η γραφή σου είναι χάλια και μπερδεύει...αυτό εννοούσα και συγνώμη που σε προσβάλω αλλά δυστυχώς δεν τα πιάνεις με τη μια
JustStartedCeid Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ξαναπαμε απο την αρχη. Αυτα που καταφεραμε, τα καταφεραμε γιατι γινονται. Οτι καταφερουμε ειναι γιατι θα γινεται. Μερικα πραγματα ομως δεν γινονται. Δεν ειναι θεμα τεχνολογιας η εξελιξης. Ειναι θεμα πως δεν γινεται. Θελετε την υπερτατη εξελιξη και την υπερτατη τεχνολογια για να φτασετε στην ακρη του συμπαντος. Δεν γινεται. Δεν εχει ακρη το συμπαν για να την φτασετε. Ακομα και αν ειχε. Για να την φτασετε θελετε την ταχυτητα του φωτος. Δεν μπορειτε να την πιασετε και αν την πιανατε θα γινοσασταν φως. Θα εκπεμπατε απο παντου φωτονια. Παμε παρακατω. Βλεπεις την ακρη του συμπαντος με το ποιο εξελιγμενο τηλεσκοπιο του συμπαντος. Και εισαι το ποιο εξελιγμνενο ον στο συμπαν οπου εχεις το τρελο διαστημοπλοιο που μπορει να πιασει το 99,99% της ταχυτητας του φωτος. Ωραια. Υποθετικα τρεχοντας ετσι, θα κανεις σε 50 χρονια την αποσταση 160.000.000.000 ετων φωτος ως την ακρη του συμπαντος. 1) Με αυτην την ταχυτητα ο χρονος σταματαει για σενα να τρεχει οπως στο συμπαν. Για σενα κυλαει απειρως ποιο αργα. Οταν για σενα θα εχουν περασει 50 χρονια, για το συμπαν θα εχουν περασει 3.000.000.000 χρονια. 2) Αυτο που ξεκινησες να πας δεν θα υπαρχει. 3) Ακομα και να υπαρχει δεν θα ειναι εκει οπου ηταν οταν ξεκινησες το ταξιδι σου. Το συμπαν διαστελεται με την ταχυτητα του φωτος. Οποτε θα πρεπει να πας στην ποιο κατω γειτονια για να το φτασεις. Μονο που δεν μπορεις. Το συμπαν διαστελεται με την ταχυτητα του φωτος, εσυ τρεχεις ποιο κατω, αν πιασεις την ταχυτητα του φωτος, γινεσαι φως και οτι και να κανεις δεν θα το φτασεις ποτε. Βεβαια αυτα στην περιπτωση που το συμπαν ειχε ακρη. Το συμπαν δεν εχει τελος. Δεν εχει κατι που τελειωνει για να φτασεις εκει. Γιαυτο και λεγεται απειρο. Γιατι δεν εχει αρχη και τελος. Οσο και να πηγαινεις, παντα θα υπαρχει συμπαν. Και που να παμε στο κεφαλαιο με της μαυρες τρυπες. Εκει να δεις τι δεν γινεται. ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Ειναι περα απο τον ανθρωπο και τις δυνατοτητες του. 1. Πολυ απολυτος. Τι σημαίνει .' Ειναι περα απο τον ανθρωπο και τις δυνατοτητες του.' ? Αρχικά ποιος εισαι εσυ, τι εχεις τελειωσει, που εχεις δουλεψει και το κρινεις? (μιλαμε για αστροφυσικη - ταξιδια στο διαστημα κτλπ ). Πες την αποψη σου πιο ηπια, δεν χρειαζεται να γινεσαι απολυτος. 2. Για πιο λόγο να φτάσουμε στην άκρη του σύμπαντος? Συμφωνο πως με την ταχυτητα που κινουμαστε σημερα δεν θα φτασουμε ποτέ στα 2 αυτα αστρα, αλλα τα πραγματα αλλάζουν ραγδαία, πριν 100 χρόνια δεν ξέραμε αν γινεαι να παμε στην Σελήνη. Για εκείνη την εποχή υπήρχαν φυσικοί πολυ πιο ειδικοί απο σένα που έλεγαν δεν γίνεται πολύ πιο δυνατά. Εγιναν πολλά τελικα απο τότε και οσο πιο πισω πας βλεπεις ακομα πιο μεγάλη την καμπύλη της αναπτυξης-εξελιξης. Η τεχνολογια που έχουμε σημερα θελει αλλαγές προφανώς για να κανουμε τετοια ταξίδια, αλλα δουλευουν ανρθωποι πανω σε αυτο. Και μην ακους τετοια χρονια και λες ποτε. Οταν δεν σου αρεσει πως είναι στρωμενο το τραπεζι μερικες φορες δεν το στρώνεις διαφορετικα, αναποδογυριζεις το τραπεζι. Τι θελω να πω: Ήδη μιλάμε για κβαντικους υπολογιστές, που θεωριτικά σημαίνει τεράστια αυξηση ταχύτητας. Τετοιες και ακομη μεγαλυτερες αλλαγες μπορουν να γίνουν σε πολλους τομεις. Η μπαταρια του κινητου σου διαρκει σε φουλ χρηση του κιν μια μερα. Κατι τύποι στην Ιαπωνια εφτιαξαν μια που διαρκει 6 μήνες και μιλαμε για πρωτοτυπο. Σκεψου τις 100 την αυξηση. 3. Σχετικα με αυτα που πες με τον χρονο, θέλει πολύ σκέψη αυτο το κομματι, ενω εμένα μου φαίνεσαι κάπως παρορμητικος.(γενικα παο τον τροπο που απαντησες). Το πως συμπεριφερεται ο χρονος σε τετοιες ταχυτητες, τι βλεπεις κτλπ είναι πράγματα που χρειάζονται πολύ πιο ειδικοι απο μας τους 2 για να καταλήξουν σε βάσιμες θεωρίες. P.S. το οτι εκπεμπουν φωτονια σε τέτοια ταχύτητα δεν νομιζω να ισχύει. Ο Einstein έλεγε πως οταν φτάσει κάτι κοντά σε τέτοια ταχύτητα εξαφανίζεται ( για εσενα που το βλέπεις ). Επίσης αν πιασεις την ταχυτητα του φωτος γινεσαι φως λες. Διαφωνω όσο δεν πάει. Και διαφωνώ αρκετά πιο σίγουρος αυτή τη φορά. Υπάχουν σωματίδια που κινούνται κοντά σε αυτή την ταχύτητα, θεωρίες για άλλα πιο γρήγορα. (Εχει ήδη διαψευστεί το οτι το φως έχει την μεγαλύτερη ταχύτητα που υπάρχει) No offence Peace
suffocater Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ούτε χιλιοσπουδαγμένος είμαι ούτε τίποτε. Η μόρφωση έχει πολλές πηγές. Σκεπτόμενος να είσαι και όχι βιαστικός. Αυτές είναι οι συμβουλές μου. Και δεν κατάλαβες τίποτε από αυτά που έγραψα... όχι πως το περίμενα.. Εγώ σε κατάλαβα πολύ καλά αλλά η γραφή σου είναι χάλια και μπερδεύει...αυτό εννοούσα και συγνώμη που σε προσβάλω αλλά δυστυχώς δεν τα πιάνεις με τη μια Προσβολη απο σενα έχει περιπου οση βαρυτητα η κριτική του αλεφαντου για ποδοσφαιρικά θέματα,οποτε καταλαβαινεις με ποσο χαλαρη διαθεση εκλαμβανεται και κανένας δεν χαλιέται.
JustStartedCeid Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ούτε χιλιοσπουδαγμένος είμαι ούτε τίποτε. Η μόρφωση έχει πολλές πηγές. Σκεπτόμενος να είσαι και όχι βιαστικός. Αυτές είναι οι συμβουλές μου. Και δεν κατάλαβες τίποτε από αυτά που έγραψα... όχι πως το περίμενα.. Εγώ σε κατάλαβα πολύ καλά αλλά η γραφή σου είναι χάλια και μπερδεύει...αυτό εννοούσα και συγνώμη που σε προσβάλω αλλά δυστυχώς δεν τα πιάνεις με τη μια Είσαι εξαιρετικο παράδειγμα τυπου που δεν έχει κανει τιποτα σημαντικο στη ζωη του,(ισως) εχει βγαλει μια σχολή που δεν εχει λογο υπαρξης, νομιζει πως τα ξερει ολα και δεν χανει ευκαιρια να την λεει σε αλλους, αυτα που λεει ειναι εξαιρετικες παπατζες,αβασιμες μετα απο 2 λεπτα σκεψης (τα οποια παραθετεις στο διαδυκτιο αιωνες περισυλλογης) και περιμενεις οι αλλοι να σεβονται την αποψη σου. Το πιο ωραίο υφος εγω ξερω εσεις οχι σοτ διαδυκτιο. Ειρωνεια. Θα θελα να μαθω τις πηγες γνωσης σου, ξερεις αυτες που διαβαζεις τους τιτλους και μετα παραθετεις δικες σου εξηγησεις. Η γεννια σου εχει πολλους τετοιους δυστηχως, ελπιζω η δικη μου και επειτα οχι. Πηγαινε στην σπηλια σου και παλι, εκνευριζεις αδικα τους υπολοιπους, τους χωνεσαι διχως λογο κτλπ. Και ναι, πολυ σωστα ημουν και γω επιθετικος απεναντι σου, αλλα καποιος επρεπε. (μπορουσε να γινει και με πιο ευγενικο τροπο but wheres the fun in that ?)
sk8harddiefast Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αρχικά ποιος εισαι εσυ, τι εχεις τελειωσει, που εχεις δουλεψει και το κρινεις? (μιλαμε για αστροφυσικη - ταξιδια στο διαστημα κτλπ ). Λεγομαι Γιωργος, ειμαι 28, τελειοφοιτος Λεοντειου Λυκειου, μιλαω Γαλλικα, Αγγλικα, εχω τελειωσει ΙΕΚ πληροφορικης γιατι το χω αρκετα στην πληροφορικη και πηγα για να παρω το πτυχιο. Δεν σπουδασα σε πολυτεχνεια γιατι μισω το διαβασμα αλλα ασχολουμαι με αστροφυσικη γιατι τη λατρευω και οταν δεν χαρχαλευω το pc μου, βλεπω βιντεακια και διαβαζω στο ιντερνετ για αυτα τα πραγματα γιατι μου εξιταρουν την φαντασια. Εχω λιγες γνωσεις, ελλειπης και οπως ειπα ποιο πανω οσα χωραει η κουτρα μου. Επισεις απο την σπηλια που γεννηθηκα εκανα 2 βηματα με τις δικες μου δυναμεις και νιωθω περιφανος για τον εαυτο μου. Καλυμμενος? Παρολαυτα δεν χρειαζεται να τελειωσω στο Χαρβαρ για να ξερω πως δεν μπορω να ταξιδεψω στο singularitry μιας μαυρης τρυπας ουτε νιωθω αρκετα Θεος για να επιχειρησω να το καταφερω. Το λαθος του ανθρωπου ειναι να νομιζει πως μπορει να γινει Θεος στην θεση του Θεου και να κανει τα παντα. Εδω καλα καλα δεν μπορουμε να βαλλουμε την ζωη μας σε μια ταξη, Βριζομαστε με τον απεναντι για μια θεση parking και δεν μπορουμε να θεραπευσουμε τους δικους μας ανθρωπους απο ανιατες ασθενειες και τους βλεπουμε να πεθαινουν μπροστα μας και νιωθουμε ανυμποροι να κανουμε κατι και θελουμε να κατακτησουμε και τις απαρχες του συμπαντος τρομαρα μας. Και οταν βγω λογικα και σου πω οτι ξερεις κατι. Η επιστημη κανει θαυματα αλλα δεν θα σηκωσει την μανα μου απο τον ταφο γιατι δεν υπαρχει ουτε ο ταφος, εσυ ισχυριζε οτι στο μελλον θα γινεται. Ε τι να πω? 1
nectons Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Κόψτε το ποδόσφαιρο και το στοίχημα.. i am out! Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ και οι όμοιοί σου φίλε sk8harddiefast. Για αυτό και βγαίνω ήρεμος... Στεναχωριέμαι καμιά φορά που λογοφέρνουμε αλλά χαίρομαι που διαβάζω λόγια από παιδιά σαν εσένα... μου αρέσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα