sk8harddiefast Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δεν ειχα προθεση να σε προσβαλλω, συγνωμη εαν αισθανθηκες ετσι. Στο εγραψα αυτο γιατι εκανες quote στο κειμενο μου ενω ουσιαστικα δεν διαφωνουμε πουθενα. Το μονο που λεμε διαφορετικο ειναι οτι δεν πρεπει να σκεφτεσαι πως θα κανεις κατι που δεν γινεται σημερα με την σημερινη τεχνολογια. Οταν πραγματικα εχουμε το διαστημα στα χερια μας, οπως πεταμε με αεροπλανα, και οχι ολοκληρη αποστολη με 500 ατομα υποστηριξη για να παμε στον πιο κοντινο γειτονα μας την Σεληνη τοτε θα υπαρχουν τεχνολογιες που θα λυνει τα παντα, την η/μ ακτινοβολια, την ελλειψη βαρυτητας, την ταχυτητα, τα καυσιμα, την διαστολη του συμπαντος. Σημερα δεν μπορουμε ουτε καν να φανταστουμε τι λυσεις θα βρεθουνε. Πιστευω οτι εαν θα βγουμε απο το ηλιακο συστημα (σαν εξερευνητες και οχι απλα να στειλουμε ενα σκαφος και μετα απο 10 χρονια εαν ολα πανε καλα να βγει εκτος) εξαρταται απο το εαν θα προλαβουμε να αναπτυξουμε την καταλληλη τεχνολογια πριν καταστραφει ο ηλιος που για την ωρα μας συντηρει. Λεω οτι θα προλαβουμε, ανετα. Κουβεντα κανουμε. Ολα καλα Mακαρι. Αληθεια μακαρι. Απλα ειμαι ανθρωπος και λειτουργω με την απλη λογικη. Και η λογικη μου λεει πως οτι τεχνολογια και να αποκτησουμε, μερικα πραγματα ειναι περα απο εμας. Μπορουμε να μαθουμε τα παντα για τις μαυρες τρυπες, μπορει να παμε σε καποια κοντα, μπορει τα μαθηματικα μας να εξηγουν τι γινεται μεσα, μπορει απειρα πραγματα. Αυτο ομως που δεν μπορει και δεν θα μπορεσει ΠΟΤΕ ειναι να παει ο ανθρωπος στο singularity μιας μαυρης τρυπας. Οταν μια μαυρη τρυπα συνθλιβει γαλαξιες σε ενα σημειο 0 οπου ο χωρος και ο χρονος παυουν να ισχυουν, ειναι σχεδον αδυνατον να καταλαβεις τι γινεται μεσα. Οχι να μπεις, να ζησεις, και να βγεις να πεις τι γινεται. Ειμαι μερικα πραγματα που δεν ειναι θεμα εξελιξης και τεχνολογιας. Ειναι απλα περα απο τα ανθρωπινα ορια. Eιμαστε ενα υπεροχο ον με τα καλα του και τα στραβα του. Η τεχνολογια μας και οι γνωσεις μας μεγαλωνουν συνεχεια. Απλα ακομα και στο ποσσα μπορει να χωρεσει το κεφαλι μας, υπαρχει ενα οριο. Τα ορια του συμπαντος ειναι μεγαλυτερα του ανθρωπου. Μπορουμε να κατανοησουμε πραγματα στο συμπαν αλλα αυτο ειναι αλλο απο το να χειραγωγησουμε το συμπαν αφου εχουμε ξεκλειδωσει ολα του τα μυστικα! Ηδη ξερουμε μονο το 5% για το συμπαν! Και το 99% να μαθουμε, παντα θα υπαρχει 1% αλυτο που δεν θα το φτασουμε ποτε. Δεν ειναι θεμα τεχνολογιας και εξελιξης. Ειναι πανω απο καθε ανθρωπινο ον στο συμπαν! Δεν μπορουμε να δουμε τι γινεται στο singularity Δεν μπορουμε να φτασουμε στην αλλη ακρη του συμπαντος. Δεν ξερουμε αν η θεωριες μας ειναι σωστες η αν ισχυει η θεωρια των χορδων Δεν ξερουμε αν υπαρχουν αλλα συμπαντα Δεν ξερουμε καν αν το δικο μας καπου τελειωνει ουτε καν ποσο μεγαλο ειναι. Το προβλημα ειναι πως δεν γινονται οχι γιατι το λεω εγω αλλα το λενε τα μαθηματικα μας. Τα ιδια μαθηματικα που μας εφτασαν στο 5% της γνωσης του συμπαντος 1
JustStartedCeid Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Προσωπικά πιστεύω : 1. Πιο πάνω είδα κάτι σχετικά με θεότητες κτλπ. Προσωπικά πιστεύω πως τα πάντα γίνονται αιτιοκρατικά, σύμωνα με νόμους της φύσης και μόνον. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις για ποιό λόγο υπάρχουν για να απαντιούνται μόνο φιλοσοφικά. Το πως προσωπικά με γοητεύει περισσότερο ( αν και υπάρχουν περιπτώσεις που τίποτα δεν είνια καλύτερο απο μια φιλοσοφική συζήτηση, εκτός αν καταλήγει σε ένταση περισσότερη απο όση θέλει για να έχει πλάκα) 2. Ζωή πριν λίγο καιρό είχα διαβάσει βρήκαν σε μια λίμνη στο μεξικό νομίζω, η οποία μορφή ζωής ( κάτι σκουλικάκι νομίζω ήταν) δεν χρειαζόταν οξυγώνο για να ζεί, αλλά άζωτο (πάλι δεν είμαι βέβαιος για τις χημικές ουσίες αλλά πίανετε το νόημα). Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι σε κατοικήσιμη ζώνη για να βρείς μορφή ζωής. Το ενδιαφέρον πάντως είναι να βρείς νοημοσύνη(αυτό που θα γουστάρει πολύ ο κόσμος) 3. Πλανήτες σε κατοικήσιμη ζώνη σημαίνει νερό. Εκεί ξεκινά η μαγεία και φαντάζομαι προκύπτουν ενδιαφέρον μελέτες ( επιστήμονας σχετικός δεν είμαι). Τώρα για ζωή, εάν βρίσκαμε θα ήταν πιό κοντά σε κάτι που καταλαβαίνουμε, ίσως είχε νοημοσύνη (και πάλι φαντάζομαι θα υπήρχαν παραπάνω πιθανότητες απο τι κάπου αλλού) και επίσης οι επιστήμονες που το ερευνούν λογικά και αυτοί άνθρωποι θα είναι, θα γούσταραν εαν έβρισκαν μορφή εξελιγμένης ζωής, αλλά και πάλι μετρήσεις αρχικά και τα λοιπά. 4. Ταξίδι στους πλανήτες αυτους. Κούλ δεν λέω, αλλά εαν υπήρχε κάτι εκεί, και μια επικοινωνία μαζί του ( που και πάλι πόλυ δύσκολο αλλά ) θα ήταν μαγευτική. Λόγους για ταξίδι δεν βρίσκω με την μία (κάτι για κατακτήσεις και τέτοια κουλά είναι λίγο εκτός τόπου, δεν είμαστε οι Ρωμαική αυτοκρατορία ουτε ο Αλέξανδρος ο Μέγας) αλλά σίγουρα υπάρχουν και είναι τόσο επιστημονικοί, όσο και κοινωνικοί. Εαν προκύψει τέτοιο πρόβλημα στον πλανήτη μας που δεν μπορούμε να ζήσουμε (όλα αυτά τα τρομακτικά σενάρια που παν πιο πριν) νομίζω η μετακόμιση θα είναι η ύστατη λύση( με λίγα λόγια ας πεθάνουμε βρε παιδιά, ζήσαμε κάμποσα χρόνια) . Peace 1
Nikolai88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Νικολακη με ευχαριστει που εσυ συγκεκριμενα με λες αμοιβαδα, κατι καλο εχω κανει σιγουρα. Να εισαι καλα επιστημονα μου. Δεν σε λέω αμοιβαδα αν και δεν μου φαίνεται περίεργο που δεν το κατάλαβες τι εννοούσα... Πάντος όντος κάτι καλό έκανες όχι μόνο εσύ αλλά και ένα σορό όλοι εδώ μέσα που μπαίνουν και γράφουν ότι να 'ναι παίζοντας το γνώστες και ειδήμονες για τα πάντα χωρίς να έχουν ιδέα και γελάμε και λίγο.
DrStein Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Κάποτε πιστέυαμε πως η κτήση είναι πχ το σύμπαν μας, άντε και κάτι παραπάνω. Όπως όμως πάνε τα πράγματα, έχουμε πολλά να μάθουμε. Δυστυχώς δεν ξέρουμε αν είμαστε σε ματριξ, αν κάποιος εξωγήινος μας κάνει πλάκα και το παίζει θεός, αλλά ακόμα και αυτοί θα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα: "Where the f@@ck do we come from". Και σε αυτό υπάρχουν τρεις σχολές, οι άθεοι, οι αγνωστικηστές και οι θρήσκοι. Οι 2 τελευταίοι έχουν λύση στο πρόβλημα, έστω και δια της ατόπου αναγωγής. Προσωπικά πιστεύω ότι σε περιπτώσεις που και οι δύο αντιμαχόμενες απαντήσεις σε ένα ερώτημα οδηγούν σε "λογικό τοίχο", τότε απλά μας λείπει μια σημαντική πληροφορία η οποία είναι υπεράνω των αισθήσεων που έχουμε αναπτύξει. Σκέψου το εξής, πιστεύεις πραγματικά ότι το πραγματικό σύμπαν που ζούμε έχει χρώματα και έντονο φως; Όχι, αυτά είναι αυταπάτες του εγκεφάλου ο οποίος σου απεικονίζει από που έρχονται περισσότερα φωτόνια κατά πάνω σου και τι συχνότητα έχουν. Το πραγματικό σύμπαν είναι απλά μαύρο και αποτελείται από καθαρή ενέργεια και όλα αυτά σε 4 διαστάσεις, τις τρεις από τις οποίες βλέπεις και την 4 την οποία νοιώθεις ως χρόνο. Συμφωνουμε σε ολα και εννοειται στο ερωτημα σου αν το συμπαν ειναι αυτο που αντιλαμβανομαστε με γυμνο ματι, φως, χρωματα κλπ. συμφωνω οτι ειναι μαυρο και γεματο ενεργεια την οποια δεν μπορουμε να κατανοησουμε. Μπορει να ειναι ομως και ακομα πιο φωτεινο σε φασματα που ουτε καν εχουμε ακομα ανακαλυψει... Γιαυτο οπως ειπα και παραπανω τα τελευταια χρονια εχει φτασει η τεχνολογια μας να εξομειωνει συνθηκες ασυλληπες και να προσπαθει να αναπαραγει σωματιδια μαυρης υλης. Υλης που μεχρι πριν λιγα χρονια ηταν αγνωστη... Μπορει σαν ειδος να ειμαστε πιθηκοι με λιγο μυαλο αλλα πιστευω οτι εχουμε δυνατοτητες να καταρριψουμε αρκετους νομους, κανονες και δοξασιες μεσω της γνωσης και της τεχνολογιας, αν δεν καταστρεψουμε τους εαυτους μας. Μην αγχώνεσαι δεν παρεξηγούμαι (εγώ τουλάχιστον) .. συζήτηση να γίνεται Ολα καλα Προσπάθησε να "αδειάσεις" το μυαλό σου από ανθρωποκεντρικές θεωρίες. Προσπαθω αλλα ακολουθω και την οδο των αποδειξεων και γεγονοτων. Μα είναι ανώτερες δυνάμεις εξ'ορισμού αφού δεν μπορούμε να τις κατανοήσουμε. Ανωτερες ναι αλλα με το "ανωτερες" δυναμεις εννοουσα τις "θεικες" "υπερφυσικες" , λαθος λεξη χρησημοποιησα.
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Βασικά Όχι: Το Απόλλων 12 πήγε στις 14 Νοέμβριος 1969 Το Απόλλων 13 είχε σκοπό να πάει αλλά όλοι ξέρετε τι έγινε Το Απόλλων 14 πήγε στις 5 Φεβρουαρίου 1971 Το Απόλλων 15 πήγε στις 17 Ιουλίου 1971 Το Απόλλων 16 πήγε στις 21 Απριλίου 1972 Το Απόλλων 17 πήγε στις 13 Δεκεμβρίου 1972 Συνολικά 12 άτομα έχουν πατήσει Στη Σελήνη Επίσης κανονικά θα υπήρχαν αλλά 3 προγράμματα προσελήνωση τα Απόλλων 18 , Απόλλων 19 και Απόλλων 20 αλλά ακυρώθηκαν .... Μα ναι, δεν αναφερόμουν μόνο στην 1η προσελήνωση. Έλεγα γενικά για εκείνα τα χρόνια. Τα τελευταία 35-40 χρόνια όμως δεν έχει ξαναπάει κανείς στη σελήνη. Αποστολές "γύρω της" (ή και προσεληνώσεις) φυσικά γίνονται ακόμα, αλλά όχι επανδρωμένες.
artshadows Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 η γη ειναι επιπεδη και χρειαζομαστε παρα πολυ χρονο για φτασουμε στην ακρη της με πανια και κουπια 2
samkos1966 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Συμφωνούμε αν σε όλα αυτά παραθέσεις και μία απόδειξη για το τι προκάλεσε την -αρχή- σε όλα αυτά... Δεν χρειάζεται να δεις στο κούτελό σου "Made in Heaven" για να καταλάβεις ότι κάτι ανώτερο από εσένα σε έχει δημιουργήσει... Το ότι δεν το κατανοείς (όπως δεν βλέπεις ένα χρώμα πέρα από το οπτικό φάσμα του ματιού σου) δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει. Απλά δεν έχεις "φτιαχτεί" με την ικανότητα να το κατανοήσεις. Ειναι το ίδιο αφελές να σου λέω ότι ένα κινητό δημιουργήθηκε από μόνο του... το οποίο θα το θεωρήσεις ανόητο επειδή γνωρίζεις ότι κάποιο εργοστάσιο τα παράγει. Αλλά για τον εαυτό σου "εγωιστικά" δεν ανέχεσαι να είσαι δημιούργημα "κάποιου".. και αυτό δεν είναι καλό. Άνοιξε το μυαλό σου και άσε έστω την πιθανότητα να κάνεις λάθος σε κάτι που ούτως ή άλλως ακόμα δεν μπορείς να αποδείξεις.
samkos1966 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δυστυχως στη σκεψη υπαρξης ανωτερης δυναμης νομιζω οτι τιθεται το ερωτημα και αυτη ποιος την εφτιαξε;Θα συμφωνησω λοιπον με τον badbad ....με καθε επιφυλαξη
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δυστυχως στη σκεψη υπαρξης ανωτερης δυναμης νομιζω οτι τιθεται το ερωτημα και αυτη ποιος την εφτιαξε; Αυτό είναι το ωραίο. Άμα πεις σε κάναν κολλημένο ότι το σύμπαν δε "φτιάχτηκε" από κάποιον, θα σου πει "μα αυτό δε γίνεται, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ να το δημιούργησε". Άμα μετά πεις "κι αυτός ο κάποιος από τι προήλθε", εκεί ξαφνικά το "α, όχι, Ο ΚΑΠΟΙΟΣ προυπήρχε από πάντα" του φαίνεται λογικότατο. Because fuck logic. 4
freegr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ο τελευταίος πλανήτης εμφανίζεται ως ιδανικός για ζωή μετά από λίγο καιρό...
Nikolai88 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μα ναι, δεν αναφερόμουν μόνο στην 1η προσελήνωση. Έλεγα γενικά για εκείνα τα χρόνια. Τα τελευταία 35-40 χρόνια όμως δεν έχει ξαναπάει κανείς στη σελήνη. Αποστολές "γύρω της" (ή και προσεληνώσεις) φυσικά γίνονται ακόμα, αλλά όχι επανδρωμένες. Ναι όντος μετά "πέρασε" η μόδα και πλέον κάτι τέτοιο δεν ήταν και τόσο "σημαντικό" συν ότι το κόστος της αποστολής ήταν πολύ μεγάλο και για αυτό το λόγο ακύρωσαν και της τελευταίες 3 αποστολές του προγράμματος Απόλλων . Απλά φαντάσου να ακούσουμε αύριο ότι η NASA έκανε τώρα άλλη μια επιτυχημένη προσελήνωση θα σου φανεί σαν κάτι εντυπωσιακό σαν κάτι το μοναδικό σαν κάτι το καινούργιο ;;;; Μάλλον όχι αν και στην πράξη είναι.... Θα μου πεις τώρα Και τους νοιάζει αυτούς στην NASA η γνώμη του καθένα για τα προγράμματα τους σίγουρα όχι αλλά μάλλον κάπου , κάπως τους επηρεάζει. Βασικά αν δεις την γενική εικόνα της εποχής εκείνης με την όλη "μάχη" για την "κατάκτηση" του διαστήματος και την ανταπόκριση που είχε ο κόσμος σε όλα αυτά τα γεγονότα θα καταλάβεις ότι σίγουρα έπαιξε κάποιο ρόλο η γνώμη του απλού κόσμου. Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον
uesugi1989 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Βεβαια η στρευλωση του χωροχρονου δεν ειναι το ιδιο με το αναμα φωτιας Όπως όμως μας ακούγεται εμάς τώρα η στρέβλωση του χωροχρόνου κάτι το εξωτικό και το μη πραγματοποιήσιμο, σκέψου πως πριν 300 χρόνια ως είδος δεν διαννοούμασταν καν ότι θα μπορούσαμε να μιλήσουμε σε κινητά τηλέφωνα, ότι θα μπορούσαμε να πετάξουμε με αεροπλάνα, ότι θα ζούσαμε τεχνολογίες όπως το VR και το Internet, ότι θα πατούσε άνθρωπος στο φεγγάρι κ.τ.λ. Επίσης όσο περισσότερες γνώσεις τεχνολογικές έχουμε σαν είδος, τόσο γρηγορότερα ανακαλύπτουμε καινούριες γνώσεις και τεχνολογίες. 1
DrStein Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ναι όντος μετά "πέρασε" η μόδα και πλέον κάτι τέτοιο δεν ήταν και τόσο "σημαντικό" συν ότι το κόστος της αποστολής ήταν πολύ μεγάλο και για αυτό το λόγο ακύρωσαν και της τελευταίες 3 αποστολές του προγράμματος Απόλλων . Απλά φαντάσου να ακούσουμε αύριο ότι η NASA έκανε τώρα άλλη μια επιτυχημένη προσελήνωση θα σου φανεί σαν κάτι εντυπωσιακό σαν κάτι το μοναδικό σαν κάτι το καινούργιο ;;;; Μάλλον όχι αν και στην πράξη είναι.... Θα μου πεις τώρα Και τους νοιάζει αυτούς στην NASA η γνώμη του καθένα για τα προγράμματα τους σίγουρα όχι αλλά μάλλον κάπου , κάπως τους επηρεάζει. Βασικά αν δεις την γενική εικόνα της εποχής εκείνης με την όλη "μάχη" για την "κατάκτηση" του διαστήματος και την ανταπόκριση που είχε ο κόσμος σε όλα αυτά τα γεγονότα θα καταλάβεις ότι σίγουρα έπαιξε κάποιο ρόλο η γνώμη του απλού κόσμου. Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον Ειμαι ενας απο αυτους που πιστευουν οτι δεν εχει πατησει ανθρωπος στο φεγγαρι για διαφορους λογους που δεν ειναι του παροντος. Παντως η "κατακτηση" της σεληνης εστω με τα εφφε του kubrick, μετρησε πολυ στην κοινη γνωμη στον αγωνα του Ψυχρου Πολεμου. Οταν και αν πατησει καποιος αλλος στο φεγγαρι με την τεχνολογια που εχουμε σημερα, σιγουρα θα ειναι κατι μοναδικο μιας και δεν εχει ξαναγινει.
badbad Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Κάποτε ένας μεγάλος είπε: Το μυαλό του ανθρώπου είναι σαν το σκυλί, αν δεν το δέσεις από την ψυχή, τότε θα ακολουθήσει τα πιο ζωώδη ένστικτα του... Αυτό είναι που κατάφεραν οι θρησκείες από τις απαρχές της ανθρώπινης φύσης. Χειραγωγούσαν την απαιδευτη μάζα και εθεταν μέσω του φόβου, κάποιους κανόνες. Αν ο Μωυσής δεν έφερνε τις 10 εντολές τότε, ο φόνος, οι κλοπές, η ψευδομαρτυρια και όλα τα άλλα θα ήταν καθημερινοτητα σε μια κοινότητα ανθρώπων που τα ζωώδη ένστικτα επιβίωσης θα ξεπερνούσαν κάθε επίπεδο λογικής. Φανταστείτε μια κοινωνία που επικρατεί αναρχία και δεν μπορεί κανείς να επιβάλει κανόνες. Για να επιβάλουν αυτούς τους κανόνες επινόησαν κάποιοι σκεπτόμενοι εκείνης της εποχής ότι η μόνη λύση θα είναι ο Θεός τιμωρός που ευνοεί με παράδεισο τους πιστούς και με κόλαση τους άπιστους. Είναι τουλάχιστον αστείο εν έτει 2016 να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν πως αν κάνουν καλές πράξεις σε αυτή την ζωή θα τους ανταμείψει ο καλός Θεός με παράδεισο και αν κάνουν κακές πράξεις θα καούν αιώνια στην κόλαση. Έχω ξαναγράψει σε προηγούμενο μήνυμα μου πως σέβομαι την ανάγκη κάποιον ανθρώπων να πιστέψουν σε μια ανώτερη δύναμη και να την βαφτισουν Θεό, Αλλάχ, Κάλη ή Δωδεκάθεο αλλά στεναχωριεμαι πραγματικά όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους τόσο φανατισμό που στο όνομα της θρησκείας τους φτάνουν ακόμα και στο έγκλημα. Βλέπουμε αυτές τις μέρες στις ειδήσεις, πώς χρησιμοποιούν κάποιοι, αγαθούς και αγράμματους ανθρώπους για τις προσωπικές τους σκοπιμότητες. Ας ανοίξουμε τα μάτια λοιπόν και ας προσπαθησουμε να ζήσουμε αρμονικά όλοι οι λαοί σε αυτόν τον πλανήτη γιατί αν συνεχίσουμε να καταστρεφουμε και να εξαντλουμε τους πόρους δεν θα κατέβει κανένας Θεός να μας σώσει... 3
Nikolai88 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ειμαι ενας απο αυτους που πιστευουν οτι δεν εχει πατησει ανθρωπος στο φεγγαρι για διαφορους λογους που δεν ειναι του παροντος. Παντως η "κατακτηση" της σεληνης εστω με τα εφφε του kubrick, μετρησε πολυ στην κοινη γνωμη στον αγωνα του Ψυχρου Πολεμου. Οταν και αν πατησει καποιος αλλος στο φεγγαρι με την τεχνολογια που εχουμε σημερα, σιγουρα θα ειναι κατι μοναδικο μιας και δεν εχει ξαναγινει. Και να έχει ξαναγίνει Κάθε φορά θα είναι ξεχωριστή και μοναδική .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα