george kesoglu Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ τροφοδοτικό ήταν
Grim Ripper Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Για την ώρα θα ρίξει ένα καλό καθαρισμό στο pc ο αδερφός μου με το blower και βλέπουμε, κυρίως στο τροφοδοτικό του είπα να ρίξει.
NaGR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 στη δική μου περίπτωση κάτι έπαιζε με το google drive app. απο όταν το απενεργοποίησα σταμάτησαν τα restart. αν αυτό ήταν η αιτία ή απλά ένα σύμπτωμα θα δείξει εν καιρώ.
RedViper Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Γεια σας και πάλι. Τελικά ήταν το τροφοδοτικό. Με το καινούριο που έβαλα όλα είναι καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή και τη βοήθεια.
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Καλό είναι αλλά θα μπορούσες να πάρεις EVGA με 10 χρόνια εγγύηση.
Grim Ripper Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Εμένα πάλι φαίνεται να ήταν οι Ram. Έβαλε τις προηγούμενες ο αδερφός μου και τώρα δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Μόνο stress test δεν έτρεξε βέβαια αλλά θα γίνει και αυτό. Τουλάχιστον τις πήγε πίσω στο e-shop και ελπίζω να βρουν κάτι, αλλιώς θα δω τι θα κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα