Kostasragou91 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Έχω αυτό το μαραφέτι και έχει κολλήσει σε bootloop και στο recovery δείχνει αυτό!Τι κάνουμε??
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 θελεις να το επαναφερεις σε εργοστασιακες ρυθμισεις εχεις αποθηκευμενα δεδομενα που δεν εχεις κρατησει? ειναι διαδικασια για reset και περιμενει απο εσενα επιλογη..
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 με το κουμπακι της αυξομειωσεις της εντασης μετακινησε wipe data/factory.. και με το power ή το πανω επιλεγεις μεσο_λαβει ενα χρονικο διαστημα κανει επανεκκινηση και εισαι ετοιμος
Kostasragou91 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Φίλε μου αυτό κάνω αλλά μου βγάζει αυτά τα errors Που γράφει στην εικόνα κάτω κάτω και δεν κάνει factory reset ούτε wipe τπτ
marmarasm Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Γιά σου φίλε μου,ξαναπερνα μέ Odin τή rom από την αρχή. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2016 από marmarasm
kostasragou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 την ξαναπέρασα αλλά τίποτα. Επίσης δεν ξέρω πια rom να κατεβάσω γιατί δεν ξέρω ποια είναι η προέλευση του τηλεφώνου. Θα υπάρχει πρόβλημά αν περάσω όποια νανε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα