dinko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Γνωρίζει κανείς στη Θεσσαλονίκη κάποιο κατάστημα που μπορούν να αλλάξουν το δίσκο ενός iMac Late 2013 21.5 σε SSD? Βασικά θα προτιμούσα να δώσω εγώ τον δίσκο και να πληρώσω μόνο για την υπηρεσία. Αν δεν θέλετε να γίνει δημόσια διαφήμιση στείλτε μου σε pm
zourman1981 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 δυσκολο αυτο που ζητας φιλε ειχα τον ιδιο σε 27 και δεν αναλαμβανε κανεις εδω αθηνα μονο κατι ired και irepair αλλα θελαν 200 εργατικα σε εξουσιοδοτημενο απλα δεν αναλαμβαναν
zourman1981 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 εγώ το έκανα μονος πάντωςΣτο slim το μοντελο η το παλιό ?Για το καινούργιο που κοίταζα θελει να βγει η οθονη Το δεξί ηχείο και ποσά ακομα εξαρτήματα Για να βάζεις έναν blade Ssd για να εχεις fusion
IKARIWTHS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Στο slim ,έβγαλα οθόνη και τα υπόλοιπα ήταν εύκολα ,άλλαξα το μηχανικό δίσκο με ssd
Whiteyez Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Γνωρίζει κανείς στη Θεσσαλονίκη κάποιο κατάστημα που μπορούν να αλλάξουν το δίσκο ενός iMac Late 2013 21.5 σε SSD? Βασικά θα προτιμούσα να δώσω εγώ τον δίσκο και να πληρώσω μόνο για την υπηρεσία. Αν δεν θέλετε να γίνει δημόσια διαφήμιση στείλτε μου σε pm Ρώτα στο milaraki service νομίζω θα σε εξυπηρετήσει. http://service.milaraki.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα