Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κωτσοβολος και Media ειναι διαφορετικες εταιριες. Εφοσον το Media το εχει τοσο ο Κωτσοβολος συνηθως ακολουθει. Φυσικα ομως θα πρεπει να το αναφερεις.

Το συστημα που διαλεξες για ενα χωρο μεχρι 25τμ μπορω να ειναι τιμιο. Σαφως ομως οι θεσεις των ηχειων πρεπει να ειναι σωστες βαση προτυπου 5,1. Τα οισω ηχεια σε καμια περιπτωση μην τα κρυψεις. Αντιθετως η θεση τους ειναι πισω απο το καναπε η διπλα στην θεση θεασης.

Δημοσ.

Οταν λες να το αναφέρω φιλε πως το εννοείς;
Να παω στον κωτσοβολο και να του πω εχω δει αυτο το τάδε στο media markt αν μπορούν να μου κάνουν αυτή την τιμη; Η απλά να περιμενω ελπίζοντας οτι θα ακολουθήσει το κατάστημα την τιμη του άλλου;

Δημοσ.

Οχι πας και τους λες το media το εχω δει τοσο. Συνηθως ακολοθουν. Ειδικα τα μεγαλα καταστηματα.

Αν και τωρα το προσεξα το Η5550 ειναι προπερσινο μοντελο του 2014. Δεν υπαρχει περιπτωση να το βρεις ευκολα.

Γιατι δεν πας στο Samsung HT-J5150 στα 290 που τρεχει κανονικα σαν σειρα?

Δημοσ.

Ειναι τόσο παλιό μοντέλο;
Ε αμα ειναι του 2014 δεν θα το παρω οχι.. Θα κοιταξω αυτο που λες αμα ειναι κ αμα το βρω απο καμία αλυσίδα που εχω δίπλα μου να το τσιμπήσω

Δημοσ.

Τα ξεχωριστα σαφως ανωτερη επιλογη, αλλα εδω ειναι λιγο παγιδα. Ο συγκεκριμενος pioneer ειναι πολυ basic και δεν κανει για τιποτα παραπανω απο αυτα τα ηχεια που σερβιρει. Αν εξαιρεσουμε την επιπλεων συνδεσιμοτητα που προσφερει σε ισχυ - ποιοτητα δεν λεει και πολλα. 

Τα ηχεια επισης ειναι πολυ μετρια. Αν ειναι να παει σε κατι τετοιο ας μαζεψει 250€ παραπανω να παει σε κατι σοβαρο.

Καλο εινα να το ακουσεις.

Δημοσ.

Εγω ειπα να παω σε Samsung για καλυτερη συνδεσιμότητα με την τηλεόραση.
Ωστόσο δεν μπορώ να ξεφύγω και πολυ ( εχει μπουκώσει η πιστωτική με το νέο σπίτι :P )
Παντως θα κανω την κίνηση να παω στον Κωτσόβολο να δω αν μπορούν να μου κάνουν την τιμη των media markt κ βλέπουμε
Αλλα όντως πρεπει να τ ακούσεις κ λιγο γαμωτο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...