MontzOlee Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα στο forum , όπως αναφέρω και στο νήμα ενδιαφερομαι για αγορά ενός ηχοσυστήματος για την νεα μου τηλεόραση η οποία ειναι αυτή : http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-48-UE48JU6500-WXXH.htm για να την πλαισιώσει σωστα. Δεν εχω ασχοληθεί με το θέμα γι αυτο θα ήθελα όλες τις απόψεις σας σχετικά με την αγορά και τις προτάσεις σας .Το budget μου δεν ειναι αρκετά υψηλό αφου η αγορά της τηλεόρασης και το στήσιμο του νέου σπιτιού απο την αρχή γενικά εχει κοστίσει ήδη αρκετά.Ας βάλουμε σαν όριο τα 300€ και βλέπουμε δηλαδή. Όλες οι απόψεις ειναι ευπρόσδεκτες κ θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με το τι έξτρα χρειάζεται όπως οπτικές ίνες κτλ. Επισης Θα ήθελα να μάθω αν τα ηχεία σε ολα τα συστήματά παίζουν στα παντα όπως δηλαδή στην θεαση τηλεόρασης στις ταινίες Ίντερνετ κτλ κ αν πρεπει να παρω πχ Samsung όπως και η τηλεόραση για καλυτερη συνδεσιμότητα. Ευχαριστω εκ των προτέρων κ αναμένω για τις προτάσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Τιποτα; Κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparen Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αποψη μου, ως παλιος κατοχος home cinema. Μην δωσεις τοσα χρηματα για home cinema. Αν δεν εισαι ευχαριστημενος απο τον ηχο της τηλεορασης σου και ενδιαφερεσαι να κανεις ασχοληθεις με το θεμα του ηχου, τοτε υπολογιζε κοντα στο χιλιαρικο. Το καλο ομως ειναι οτι μπορεις να το στησεις κομματι κομματι και οχι να τα σκασεις ολα μαζι. Αν δεν εισαι διατεθειμενος να ασχοληθεις, τοτε κοιτα προς ηχομπαρες που ειναι στα 100-150 ευρω και συνδεονται (συνηθως) με οπτικη ινα με την τηλεοραση. Μονος λογος να κοιταξεις προς home cinema ειναι αν θελεις blue ray player. Δεν θα σου προτεινω καποιο συγκεκριμενο γιατι, προσωπικα παντα, τα θεωρω "κουτακια". Αν θες πηγαινε μια βολτα προς media markt, που απο οσο ξερω εχουν καποια ηχοσυστηματα στημενα και μπορεις να τα ακουσεις. Σχετικα με τις συνδεσεις. Τι πηγες και ποσες εχεις σκοπο να συνδεσεις πανω; Κονσολα, κανενα συνδρομητικο κουτακι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Σ ευχαριστω για την απάντηση φίλε μου , η αλήθεια ειναι ότι ακόμα ψάχνω να βρω κάτι καλό και να με συμφέρει.. Ίσως το πάω κομμάτι κομμάτι όπως λες σε βάθος χρόνου αλλά άμα βρω κάτι σε κανα γνωστό μαγαζί ( media markt δεν παίζει στην περιοχή μου ) τότε θα το τσιμπήσω γιατι η αλήθεια ειναι ότι δεν εχω τόσο ψηλά κ απαιτητικά στάνταρ .. Όσο για τις πηγές δεν εχω κάτι αυτή την στιγμή στο μυαλό μου , μόνο την τηλεόραση εχω κ τίποτα άλλο ακόμα .. Στα σκαριά εχω να βάλω ΟΤΕ tv αλλά όχι ακόμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEFTIS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αν είσαι μουσικοφιλος, τότε θες 2 χιλιάρικα για τοοοσο καλό ήχο. Κομμάτι-κομματι και δε συμμαζευεται. Με το home cinema έχεις ραδιόφωνο, καρφωνεις εξωτερικό σκληρό για ταινίες και μουσική (είναι αυτονομο και βολεύει πολλές φορές), έχεις dlna (@@ διαφημιστηκα γιατί δε δουλεύει σωστά), διαβάζει blueray 3D (ποίος χέστηκε?), dolby, DTS, truΗD..., τηλεκοντρολ κι έρχεται δώρο με καλά ηχεια (σχετικό κι αυτό). Ξέχασα κάτι? Με 250-300 εύρω έχει πολύ καλό ήχο (η πλειοψηφία είναι ευχαριστημενη). Να παρεις ίδια μάρκα με την τηλεόραση, αν μπορείς για να υποστηριζουν τα ίδια πρωτοκολλα και να συνεργαζονται καλύτερα. Π.χ. με το τηλεκοντρολ του cinema ελέγχεις την τηλεόραση, κ.α. τέτοιες μαλακιουλες. Απο σένα εξαρτάται τι θα πάρεις. Εγώ έχω ενα LG, γιατί είναι lg κι η τηλεόραση, με 250 ευρω. Είναι 1000 watt (προφανώς οχι rms) και δε το έχω βάλει ποτέ τέρμα. Φοβάμαι μη γκρεμίσει το σπίτι. Τόσο δυνατό. Απο μπασσα είναι πολύ καλό. Απο πριμα, μπορούσε και καλύτερα. Είναι αρκετά καλά όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αν είσαι μουσικοφιλος, τότε θες 2 χιλιάρικα για τοοοσο καλό ήχο. Κομμάτι-κομματι και δε συμμαζευεται. Με το home cinema έχεις ραδιόφωνο, καρφωνεις εξωτερικό σκληρό για ταινίες και μουσική (είναι αυτονομο και βολεύει πολλές φορές), έχεις dlna (@@ διαφημιστηκα γιατί δε δουλεύει σωστά), διαβάζει blueray 3D (ποίος χέστηκε?), dolby, DTS, truΗD..., τηλεκοντρολ κι έρχεται δώρο με καλά ηχεια (σχετικό κι αυτό). Ξέχασα κάτι? Με 250-300 εύρω έχει πολύ καλό ήχο (η πλειοψηφία είναι ευχαριστημενη). Να παρεις ίδια μάρκα με την τηλεόραση, αν μπορείς για να υποστηριζουν τα ίδια πρωτοκολλα και να συνεργαζονται καλύτερα. Π.χ. με το τηλεκοντρολ του cinema ελέγχεις την τηλεόραση, κ.α. τέτοιες μαλακιουλες. Απο σένα εξαρτάται τι θα πάρεις. Εγώ έχω ενα LG, γιατί είναι lg κι η τηλεόραση, με 250 ευρω. Είναι 1000 watt (προφανώς οχι rms) και δε το έχω βάλει ποτέ τέρμα. Φοβάμαι μη γκρεμίσει το σπίτι. Τόσο δυνατό. Απο μπασσα είναι πολύ καλό. Απο πριμα, μπορούσε και καλύτερα. Είναι αρκετά καλά όμως. Κάτι τέτοιο όπως το δικό σου θελω φίλε , όχι κάτι τρελό ... δεν εχω μουσικό αυτί σαν του Mozart και θα με χαλάσει αν στα ψηλά χαλάει η ποιότητα .. Το θελω όμως γι αυτο ακριβώς , λίγο ταινία , λίγο ράδιο κτλ.. Αν εχει και tallboy ετσι επειδή δεν είχα ποτε και βρω σε καλη τιμή θα το τσιμπήσω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEFTIS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Με τόσα λεφτά που δίνεις(δεν είναι λίγα), δε θα απογοητευτεις. Πίστεψε με. Θα κάνεις δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ωραία , αναμένω καμία προσφορά να την τσιμπήσω..Σ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ht-j5150-en-1160226.html Aυπό στα 289 σε προσφορά απο media Markt φαίνεται τίμιο , τι λέτε ? Άμα ήταν ασύρματα τα πίσω tallboy θα το έπαιρνα ...χθες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEFTIS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ασυρματα? Το θες και ξυρισμένο. Αν μπορείς πήγαινε να το ακούσεις. Δε καταλαβαίνω γιατί να μπλέξεις με μπαταρίες, τροφοδοτικα (καλωδια κι εδώ). Άσε που τα ξηλωνεις (τα ενσυρματα) αν δε βολευουν. Εγώ έχω απενεργοποιησει 3 ηχεια απο το μενού της συσκευής. Τι να πω? Αν βρεις ασυρματα κι επώνυμα παρ' το. Αλλά πρώτα διάβασε το post. Μιλάει για καμμενο ηχείο, κούφιες κολώνες χωρίς ηχεια. Προσοχή. Είναι το μεγαλύτερο μοντέλο. http://www.insomnia.gr/topic/615471-home-cinema-samsung/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ε ή ξυρισμένο η καθόλου χαχαχα! Δυστυχώς δεν μπορω γιατι στο Αιγιο που μένω δεν υπάρχει media Markt:/ Όσο αναφορά τις μπαταρίες κτλ που ανέφερες , αυτά όντως δεν τς είχα σκεφτεί Απλα δεν μου αρέσει η εικόνα που εχω στο μυαλό μου , δλδ να περνάνε καλώδια μέσα στο σαλόνι για να να βάλω πίσω απο τον καναπέ ! Όσο για το θέμα που αναφέρεις το είδα κ έπεσα και πάνω του στο skroutz όταν κοιτούσα : http://www.skroutz.gr/s/4681647/Samsung-HT-H5550.html Ειχε παίξει στα 200€ κάποτε ( γαμωτο δεν το πρόλαβα ) απο 500;;;!!! Ειναι δυνατόν ? Ίσως γι αυτο το παιδί στο νήμα του έλειπαν μερικά πραγματάκια Απο 500 στα 200 λογικό ειναι Να του λείπει κάτι , χαχαχ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEFTIS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Αίγιο? Απο Πάτρα εγώ. Πάω Λογγο-Σελιανιτικα για μπάνιο, καμιά φορά. Φτάνω και Διακοφτό, αναλόγως την όρεξη. Άσχετο. Ούτε Πάτρα έχει Media Markt. Ο Κωτσοβολος είναι το ίδιο, νομίζω. Μπορεί να κάνω λάθος. Είναι μια χαρά το μηχάνημα, για μένα. Είναι και λογικό να λείπουν ηχεία σε τόσο υψηλές κατασκευές. Για τα ηχεια, εγώ προσωπικά, τα έχω ολα μαζι. Δε μ' ενδιαφέρει το surround. Έχω απενεργοποιησει και τα 3 απο τα 5. Είναι κρυμμένα τα καλωδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Έλα ρε γείτονα !! Λείπει ένα media Markt φίλε , ειδικά στην αγορά της Πάτρας..:/ Ειναι ίδιο πως ακριβώς το εννοείς ? Παίζει να πάω Κωτσόβολο δλδ και να το πάρω με αυτή την τιμή ή να το βγάλουν και αυτοί? Και μενα κομπλέ μου φαίνεται αυτο η αλήθεια ειναι... Γιατι τα έχεις απενεργοποίηση ωστόσο?τοσο δυνατά ειναι; Κι όταν λες κρυμμένα πως το εννοείς ? εγω που τα 2 tallboy τα θελω πίσω απο τον καναπέ πως δεν θα φαίνονται ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEFTIS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Νομίζω το Media ανήκει στο Κωτσοβολο. Ένας γνώστης ας μας βοηθήσει. Είναι δυνατά πολύ. Δε χρειάζεται να τα δουλεύω. Είναι κι εύκολο να τα απενεργοποιω, χωρίς να τα αποσυνδεω. Τα έχω πάνω στο έπιπλο ανά ζευγάρια. Το πίσω-αριστερά μαζί με μπροστα-αριστερα, κ.ο.κ. Τα καλωδια μαζεμένα πίσω απο το έπιπλο. Αλλά δεν έχω πύργους. Μεγάλη προσοχή όταν συνδεσεις τα ηχεια. Έχουν θετικους κι αρνητικους πόλους. Αν και λογικά θα είναι σημαδεμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Καταλαβα Ίσως το κανω κ γω κάπως ετσι...Αμα τα βρω στον Κωτσόβολο κ μπορώ να τα ακούσω ,θα τσιμπήσω σίγουρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα